( (

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici’den Vergi Haftası Mesajı

Gündem 24.02.2021 - 16:10, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici’den Vergi Haftası Mesajı

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasanı Hasan Ekici, her yıl 22 Şubat-28 Şubat tarihleri arasında kutlanan “Vergi Haftası” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
İl Başkanı Hasan Ekici mesajında, “Toplumun tüm kesimlerinde vergi bilincinin geliştirilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının artırılması amacıyla her yıl şubat ayının son haftasının vergi haftası olarak kutlanıyor. 1990 yılından bu yana ülkemizde her yıl şubat ayının son haftasında kutlamakta olduğumuz Vergi Haftası’nın 32.’sini bu yıl 22 Şubat -28 Şubat 2021 tarihleri arasında kutluyoruz. Gelir İdaresinin mükellef odaklı hizmet anlayışı çerçevesinde kendisinden hizmet alan herkese eşit ve kaliteli bir şekilde hizmet sunmayı kendisine ilke edinmiş olduğunun bilincindeyiz. Kamu hizmetinin en önemli kaynağı, devletin en büyük gücü vergidir. Devlet topladığı vergilerle vatandaşlarına hizmet götürmektedir. Fakat son dönemlerde vergi borçları silinen ve garantili ihalelerle üç beş mütahhite garanti ödemelerinin devam etmesine rağmen, pandemi döneminde bu vergileri ödeyen küçük esnafa yeterli desteğin verilmemesi, halkımızı derinden üzmektedir.   Ödediği vergilerle oluşturduğu istihdamla, yaptıkları ihracatla, ülkemize katkı sağlayan, topluma sunulan hizmetlerde pay sahibi olan tüm mükelleflerin harcama, tasarruf, yatırım gibi işlemlerle beyannameli ya da beyanname vermeksizin vergi veren, vergi ödeyenlerin, meslek mensuplarının ve vergi idaresi çalışanlarının Vergi Haftasını kutluyorum. “İfadelerine yer verdi.
Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasanı Hasan Ekici, her yıl 22 Şubat-28 Şubat tarihleri arasında kutlanan “Vergi Haftası” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İl Başkanı Hasan Ekici mesajında, “Toplumun tüm kesimlerinde vergi bilincinin geliştirilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının artırılması amacıyla her yıl şubat ayının son haftasının vergi haftası olarak kutlanıyor. 1990 yılından bu yana ülkemizde her yıl şubat ayının son haftasında kutlamakta olduğumuz Vergi Haftası’nın 32.’sini bu yıl 22 Şubat -28 Şubat 2021 tarihleri arasında kutluyoruz. Gelir İdaresinin mükellef odaklı hizmet anlayışı çerçevesinde kendisinden hizmet alan herkese eşit ve kaliteli bir şekilde hizmet sunmayı kendisine ilke edinmiş olduğunun bilincindeyiz. Kamu hizmetinin en önemli kaynağı, devletin en büyük gücü vergidir. Devlet topladığı vergilerle vatandaşlarına hizmet götürmektedir. Fakat son dönemlerde vergi borçları silinen ve garantili ihalelerle üç beş mütahhite garanti ödemelerinin devam etmesine rağmen, pandemi döneminde bu vergileri ödeyen küçük esnafa yeterli desteğin verilmemesi, halkımızı derinden üzmektedir.

  Ödediği vergilerle oluşturduğu istihdamla, yaptıkları ihracatla, ülkemize katkı sağlayan, topluma sunulan hizmetlerde pay sahibi olan tüm mükelleflerin harcama, tasarruf, yatırım gibi işlemlerle beyannameli ya da beyanname vermeksizin vergi veren, vergi ödeyenlerin, meslek mensuplarının ve vergi idaresi çalışanlarının Vergi Haftasını kutluyorum. “İfadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (