( (

Gelecek Partisi Konya’da Kongre Heyecanı

Gündem 28.06.2020 - 14:51, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gelecek Partisi Konya’da Kongre Heyecanı

Salgın tedbirlerinin gevşetilmesinin ardından teşkilatlanma çalışmalarına hız veren Gelecek Partisi, bir yandan kurucu il ve ilçe başkanlarını belirlerken kurucu yönetim kurullarını da oluşturmaya devam ediyor. Öte yandan kongrelerin startını da veren parti, geçtiğimiz hafta ilk kongresini Ardahan’ın merkez ilçesinde yaparak süreci başlatmış oldu.
Bu hafta sonu Cumartesi günü Konya’da 6 ilçede birden kongresini gerçekleştiren Gelecek Partisi; Hüyük, Kadınhanı, Selçuklu, Yunak, Altınekin ve Doğanhisar ilçelerinde kongrelerini tamamlamış oldu. Önümüzdeki hafta sonu da kaldığı yerden ilçe kongrelerini yapmaya devam edecek olan Gelecek Partisi, ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından il kongresi için de kolları sıvayacak.   Yunak Yunak ilçesinde de yoğun bir katılımla gerçekleşen kongreye katılan il başkanı Hasan Ekici, delegelerin oyunun tamamıyla göreve seçilen ilçe başkanı Ömer Yalçınoğlu ve yönetimini tebrik ederek şunları söyledi.  “ Bu gün itibari ile 59 tane il başkanımızın ataması gerçekleştirildi Türkiye’nin çeşitli illerinde ve Konya’mızın ilçelerinde de teşkilatlanmamız devam ediyor. Konya’da bu güne kadar 17 ilçe Başkanımızı resmi olarak atadık ve bu gün itibariyle ilçe kongrelerimizi gerçekleştirmeye başladık. Ağustos ayında il kongremizi, Eylül ayında da büyük kongremizi gerçekleştirerek olası bir seçime hazır olacağız.” Diyen İl Başkanı Ekici, “Bu güne kadar hep iktidar partisinin alternatifi olmadığı söylendi, artık bir alternatif var. Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun önderliğinde Ülkeyi yönetmeye talibiz. Tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte kapı kapı dolaşacağız ve halkımızın da desteği ile bunu başaracağız İnşallah” Dedi.  Kongrede kısa bir konuşma yapan Yalçınoğlu ise partililere ve delegelere güveninden dolayı teşekkür ederek, “Gelecek Partisi’ni Yunak’ta birinci parti yapacağız.” dedi.   Selçuklu Bu Cumartesi günü ilk olarak merkezde bulunan Selçuklu ilçesinin kongresi, partililerin yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Kongrede daha önce ataması gerçekleştirilen Osman Başaran, delegelerin oyunun tamamını alarak seçilmiş oldu.   Altınekin İlçe başkanlık binasında gerçekleştirilen Altınekin ilçe kongresinde de partilerin ve delegelerin yoğun katılımı söz konusuydu. Altınekin ilçe başkanlığına, daha önce ataması yapılan kurucu ilçe başkanı Mevlüt Yerli seçildi. Yerli, delegelerin oyunun tamamını alarak güven tazeledi.   Doğanhisar Doğanhisar ilçe kongresini de tamamlayan Gelecek Partisi’nde mevcut ilçe başkanı Serdar Selçuk da delegelerin oyunun tamamını alarak yeniden görevi teslim aldı. Gelecek Partisi Doğanhisar İlçe Başkanlığı’nda yapılan kongreye il ve ilçe yönetiminden çok sayıda partili iştirak etti.   Kadınhanı Konya’da bu hafta sonu kongre heyecanı yaşayan bir diğer ilçe ise Kadınhanı oldu. Delegelerin tamamının oyunu alarak seçilen mevcut ilçe başkanı Yahya Akbaş, kongreye katılım gösteren partililere teşekkür ederek “Sayın Davutoğlu’nun hemşehrileri olarak sorumluluğumuz biraz daha fazla. İnşallah Kadınhanı Gelecek Partisi’nin kalesi olacak.” ifadelerini kullandı.   Hüyük Bu hafta sonu bir ilçe kongresi de Hüyük’te gerçekleştiren Gelecek Partisi, böylelikle Konya’da bir gün içerisinde altı ilçe kongresini tamamlamış oldu. Gelecek Partisi Hüyük ilçe başkanlığına delegelerin oylarının tamamını alan mevcut başkan Celalettin Navruz seçildi.  
Salgın tedbirlerinin gevşetilmesinin ardından teşkilatlanma çalışmalarına hız veren Gelecek Partisi, bir yandan kurucu il ve ilçe başkanlarını belirlerken kurucu yönetim kurullarını da oluşturmaya devam ediyor. Öte yandan kongrelerin startını da veren parti, geçtiğimiz hafta ilk kongresini Ardahan’ın merkez ilçesinde yaparak süreci başlatmış oldu.

Bu hafta sonu Cumartesi günü Konya’da 6 ilçede birden kongresini gerçekleştiren Gelecek Partisi; Hüyük, Kadınhanı, Selçuklu, Yunak, Altınekin ve Doğanhisar ilçelerinde kongrelerini tamamlamış oldu. Önümüzdeki hafta sonu da kaldığı yerden ilçe kongrelerini yapmaya devam edecek olan Gelecek Partisi, ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından il kongresi için de kolları sıvayacak.

 

Yunak

Yunak ilçesinde de yoğun bir katılımla gerçekleşen kongreye katılan il başkanı Hasan Ekici, delegelerin oyunun tamamıyla göreve seçilen ilçe başkanı Ömer Yalçınoğlu ve yönetimini tebrik ederek şunları söyledi.  “ Bu gün itibari ile 59 tane il başkanımızın ataması gerçekleştirildi Türkiye’nin çeşitli illerinde ve Konya’mızın ilçelerinde de teşkilatlanmamız devam ediyor. Konya’da bu güne kadar 17 ilçe Başkanımızı resmi olarak atadık ve bu gün itibariyle ilçe kongrelerimizi gerçekleştirmeye başladık. Ağustos ayında il kongremizi, Eylül ayında da büyük kongremizi gerçekleştirerek olası bir seçime hazır olacağız.” Diyen İl Başkanı Ekici, “Bu güne kadar hep iktidar partisinin alternatifi olmadığı söylendi, artık bir alternatif var. Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun önderliğinde Ülkeyi yönetmeye talibiz. Tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte kapı kapı dolaşacağız ve halkımızın da desteği ile bunu başaracağız İnşallah” Dedi.

 Kongrede kısa bir konuşma yapan Yalçınoğlu ise partililere ve delegelere güveninden dolayı teşekkür ederek, “Gelecek Partisi’ni Yunak’ta birinci parti yapacağız.” dedi.

 

Selçuklu

Bu Cumartesi günü ilk olarak merkezde bulunan Selçuklu ilçesinin kongresi, partililerin yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Kongrede daha önce ataması gerçekleştirilen Osman Başaran, delegelerin oyunun tamamını alarak seçilmiş oldu.

 

Altınekin

İlçe başkanlık binasında gerçekleştirilen Altınekin ilçe kongresinde de partilerin ve delegelerin yoğun katılımı söz konusuydu. Altınekin ilçe başkanlığına, daha önce ataması yapılan kurucu ilçe başkanı Mevlüt Yerli seçildi. Yerli, delegelerin oyunun tamamını alarak güven tazeledi.

 

Doğanhisar

Doğanhisar ilçe kongresini de tamamlayan Gelecek Partisi’nde mevcut ilçe başkanı Serdar Selçuk da delegelerin oyunun tamamını alarak yeniden görevi teslim aldı. Gelecek Partisi Doğanhisar İlçe Başkanlığı’nda yapılan kongreye il ve ilçe yönetiminden çok sayıda partili iştirak etti.

 

Kadınhanı

Konya’da bu hafta sonu kongre heyecanı yaşayan bir diğer ilçe ise Kadınhanı oldu. Delegelerin tamamının oyunu alarak seçilen mevcut ilçe başkanı Yahya Akbaş, kongreye katılım gösteren partililere teşekkür ederek “Sayın Davutoğlu’nun hemşehrileri olarak sorumluluğumuz biraz daha fazla. İnşallah Kadınhanı Gelecek Partisi’nin kalesi olacak.” ifadelerini kullandı.

 

Hüyük

Bu hafta sonu bir ilçe kongresi de Hüyük’te gerçekleştiren Gelecek Partisi, böylelikle Konya’da bir gün içerisinde altı ilçe kongresini tamamlamış oldu. Gelecek Partisi Hüyük ilçe başkanlığına delegelerin oylarının tamamını alan mevcut başkan Celalettin Navruz seçildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (