( (

Gelecek Partisi: 'Kefen Paramızı Talan Etmeseydiniz BİZ BİZE YETERDİK!'

Siyaset (Medyaradikal) - medyaradikal.com | 10.04.2020 - 11:05, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gelecek Partisi: 'Kefen Paramızı Talan Etmeseydiniz BİZ BİZE YETERDİK!'

Hükumetin başlattığı Biz Bize Yeteriz Türkiyem dayanışma kampanyası toplumun çeşitli kesimlerinden eleştiri almaya devam ediyor.
Pazartesi günü, kişisel sosyal medya hesaplarından yaptığı gündem değerlendirmesinde Tekalif-i Milliye vurgusunu sert sözlerle eleştiren Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, dün akşam Gelecek Partisi tarafından hazırlanan kısa bir videoyu paylaşarak, "Biz yıllarca çalışıp ihtiyat akçesi oluşturduk. Merkez Bankası'ndaki kefen paramız tam 41 milyardı! Kötü gün için biriktirdiğimiz o parayı, bozuk ekonomiyi örtbas için hazineye aktarıp talan etmeseydiniz #bizbizeyeterdik!" dedi.  Gelecek Partisi ise; bugün sosyal medya hesaplarından, konuya ilişkin hazırlanan kısa filmleri yayımladı. "Biz Bize Yeterdik" başlığıyla yayımlanan filmler sosyal mecralarda kısa sürede binlerce beğeni alırken, yapılan yorumlarda da her görüşten sosyal medya kullanıcısı Gelecek Partisi’nin yaptığı aktif muhalefete dikkat çekti.   Bugün itibariyle yayımlanan üç farklı kısa filmde Vergi, İhtiyat Akçesi ve Hayvancılıktemaları işlenirken, kaynakların israf edilerek milletin ihtiyaçlarının göz ardı edildiğine işaret edildi.   İlk videoda;    "Biz her gün devlete 2.3 milyar vergi veriyoruz. Geçen yıl ödediğimiz vergi tam 820 milyardı ! Kötü gün için biriktirdiğimiz o parayı, malum şirketlere yüksek vergi affıyla talan etmeseydiniz #bizbizeyeterdik!" denildi.  İkinci videoda;    "Biz yıllarca çalışıp ihtiyat akçesi oluşturduk. Merkez Bankası'ndaki kefen paramız tam 41 milyardı! Kötü gün için biriktirdiğimiz o parayı, bozuk ekonomiyi örtbas için hazineye aktarıp talan etmeseydiniz #bizbizeyeterdik!",    Üçüncü videoda ise;   "2018 yılında Türkiye’de hayvancılığa 3.7 Milyar TL destek verirken, aynı yıl sadece bir medya kuruluşunu ele geçirmek için 4.2 Milyar TL'yi heba etmeseydiniz #BizBizeYeterdik" ifadeleri kullanıldı. 
Hükumetin başlattığı Biz Bize Yeteriz Türkiyem dayanışma kampanyası toplumun çeşitli kesimlerinden eleştiri almaya devam ediyor.

Pazartesi günü, kişisel sosyal medya hesaplarından yaptığı gündem değerlendirmesinde Tekalif-i Milliye vurgusunu sert sözlerle eleştiren Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, dün akşam Gelecek Partisi tarafından hazırlanan kısa bir videoyu paylaşarak, "Biz yıllarca çalışıp ihtiyat akçesi oluşturduk. Merkez Bankası'ndaki kefen paramız tam 41 milyardı! Kötü gün için biriktirdiğimiz o parayı, bozuk ekonomiyi örtbas için hazineye aktarıp talan etmeseydiniz #bizbizeyeterdik!" dedi. 

Gelecek Partisi ise; bugün sosyal medya hesaplarından, konuya ilişkin hazırlanan kısa filmleri yayımladı. "Biz Bize Yeterdik" başlığıyla yayımlanan filmler sosyal mecralarda kısa sürede binlerce beğeni alırken, yapılan yorumlarda da her görüşten sosyal medya kullanıcısı Gelecek Partisi’nin yaptığı aktif muhalefete dikkat çekti.

 

Bugün itibariyle yayımlanan üç farklı kısa filmde Vergiİhtiyat Akçesi ve Hayvancılıktemaları işlenirken, kaynakların israf edilerek milletin ihtiyaçlarının göz ardı edildiğine işaret edildi.

 

İlk videoda; 

 

"Biz her gün devlete 2.3 milyar vergi veriyoruz. Geçen yıl ödediğimiz vergi tam 820 milyardı ! Kötü gün için biriktirdiğimiz o parayı, malum şirketlere yüksek vergi affıyla talan etmeseydiniz #bizbizeyeterdik!" denildi. 

İkinci videoda; 

 

"Biz yıllarca çalışıp ihtiyat akçesi oluşturduk. Merkez Bankası'ndaki kefen paramız tam 41 milyardı! Kötü gün için biriktirdiğimiz o parayı, bozuk ekonomiyi örtbas için hazineye aktarıp talan etmeseydiniz !", 

 

Üçüncü videoda ise;

 

"2018 yılında Türkiye’de hayvancılığa 3.7 Milyar TL destek verirken, aynı yıl sadece bir medya kuruluşunu ele geçirmek için 4.2 Milyar TL'yi heba etmeseydiniz " ifadeleri kullanıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (