( (

Gelecek Partisi İlçe Başkanları İstişare Toplantısını Gerçekleştirdi

Gündem 28.11.2021 - 15:25, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gelecek Partisi İlçe Başkanları İstişare Toplantısını Gerçekleştirdi

Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı Kasım ayı İlçe Başkanları istişare toplantısını gerçekleştirdi.
İl Başkanı Hasan Ekici başkanlığında, 31 ilçe başkanının katılımı ile gerçekleşen istişare toplantısında, ilçe teşkilatlarının uyum içerisinde yapılanma ve dayanışması konularının yanı sıra güncel konular değerlendirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Hasan Ekici; “Hepimiz bir sorumluluk aldık, Gelecek partisinin, geleceğimizin, yarınlarımızın Genel Başkanımız Sn. Ahmet Davutoğlu liderliğinde yarınlarımızı şekillendirecek Türkiye'nin yarınlarına el koyduk. Siyasal atmosferde, siyasal düzende, ekonomik ve sosyal düzende hızlı bir dönüşüm olacak. Konya coğrafi olarak geniş ve her bir İlçemiz ayrı bir dünya. Bu sebeple; Teşkilat birimlerimizden İl, İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlıklarımız ve diğer tüm birimlerimizle saha hâkimiyetini derinleştirerek ilçelerimizdeki vatandaşımıza mahallelerimize dokunmamız gerekiyor” Dedi Sandık yönetim kurularımızın oluşturulmasını devam ediyoruz. “Vatandaşlarımızın gelecek partisine ve genel başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na teveccühleri her geçen gün artarak devam ediyor” diyen İl Başkanı Hasan Ekici, “Yaklaşık 500 mahalle başkanımızı atadık, üye çalışmalarımız hızla devam ediyor.” Dedi “Konya il ve ilçe teşkilatları olarak olası bir erken seçime hızlı bir şekilde hazırlanıyoruz” diyen İl Başkanı Ekici; “Vatandaşlarımızın gelecek partisine teveccühleri yaşanan ekonomik krizle birlikte her geçen gün artarak devam ediyor, bu noktada bizim örnek aldığımız genel başkanımızdır, Genel başkanımızın çalışma disiplini ve yüksek motivasyonu bizim için örnektir.” Dedi. Toplantı akışı içerisinde Genel Başkan Sayın Ahmet Davutoğlu’da telefon üzerinden görüntülü bağlanarak hazirunla hasbihal edip salon ve tüm Konyalı hemşehrilerini selamladı.
Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı Kasım ayı İlçe Başkanları istişare toplantısını gerçekleştirdi.

İl Başkanı Hasan Ekici başkanlığında, 31 ilçe başkanının katılımı ile gerçekleşen istişare toplantısında, ilçe teşkilatlarının uyum içerisinde yapılanma ve dayanışması konularının yanı sıra güncel konular değerlendirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Hasan Ekici; “Hepimiz bir sorumluluk aldık, Gelecek partisinin, geleceğimizin, yarınlarımızın Genel Başkanımız Sn. Ahmet Davutoğlu liderliğinde yarınlarımızı şekillendirecek Türkiye'nin yarınlarına el koyduk. Siyasal atmosferde, siyasal düzende, ekonomik ve sosyal düzende hızlı bir dönüşüm olacak. Konya coğrafi olarak geniş ve her bir İlçemiz ayrı bir dünya. Bu sebeple; Teşkilat birimlerimizden İl, İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlıklarımız ve diğer tüm birimlerimizle saha hâkimiyetini derinleştirerek ilçelerimizdeki vatandaşımıza mahallelerimize dokunmamız gerekiyor” Dedi

Sandık yönetim kurularımızın oluşturulmasını devam ediyoruz.

“Vatandaşlarımızın gelecek partisine ve genel başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na teveccühleri her geçen gün artarak devam ediyor” diyen İl Başkanı Hasan Ekici, “Yaklaşık 500 mahalle başkanımızı atadık, üye çalışmalarımız hızla devam ediyor.” Dedi

“Konya il ve ilçe teşkilatları olarak olası bir erken seçime hızlı bir şekilde hazırlanıyoruz” diyen İl Başkanı Ekici; “Vatandaşlarımızın gelecek partisine teveccühleri yaşanan ekonomik krizle birlikte her geçen gün artarak devam ediyor, bu noktada bizim örnek aldığımız genel başkanımızdır, Genel başkanımızın çalışma disiplini ve yüksek motivasyonu bizim için örnektir.” Dedi.

Toplantı akışı içerisinde Genel Başkan Sayın Ahmet Davutoğlu’da telefon üzerinden görüntülü bağlanarak hazirunla hasbihal edip salon ve tüm Konyalı hemşehrilerini selamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (