( (

Gelecek Partisi, 9 İl Başkanını Daha Açıkladı

Siyaset (Medyaradikal) - medyaradikal.com | 16.01.2020 - 16:35, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gelecek Partisi, 9 İl Başkanını Daha Açıkladı

Gelecek Partisi Bursa, Mardin, Çorum, Adıyaman, Muş, Bayburt, Amasya, Çanakkale ve Van kurucu il başkanları belli oldu.
  Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selim Temurci, Parti Başkanlık Kurulu toplantısı ardından basın toplantısı gerçekleştirdi. 9 ilin kurucu il başkanlarını da açıkayan Temurci, "İnşallah kısa bir sürede yılın ilk çeyreğinde Genel Merkezimize taşınacağız. Gelecek Partisi sayfasından "bize katıl" butonu ile veya buraya, İstanbul'daki henüz açılışı yapılmayan merkezimize gelen, yüzlerce, binlerce mesajla 'Ben de Gelecek Partiliyim' diyen, bize katılan tüm kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum şükranlarımı sunuyorum" dedi.    Gelecek Parti oluşturulurken bizim en fazla önem verdiğimiz konulardan bir tanesi etik ve disiplin kurulumuz. Geçtiğimiz hafta kurulumuz ilk toplantısını yaptı. Bunun sonucu Parti Disiplin Kurulu Başkanlığımıza Mehmet Atilla Maraş, Etik Kuruluna ise Ahmet Oğuz Karaoğlu seçildi.  İşte Gelecek Partisi'nin 9 ilde kurucu başkanları:  Bursa: Alparslan Yıldız Mardin: Emin İlhan Çorum: Gökhan Külcü Adıyaman: Hacı Abdurrahman Dimez Muş: Muhammet Gürkan Şermi Bayburt: Nazir Güler Amasya: Ali Kurt Çanakkale: Hüseyin Yıldırım Van:  Abdulhakim Karabıyık Temurci, her hafta yaptıkları basın açıklamasıyla Türkiye'nin dört bir yanından parti kurucularını tanıtacaklarının altını çizerek, "Her basın toplantısında 81 il tamamlananana kadar kurucularımızı bu şekilde açıklayacağız." dedi. 
Gelecek Partisi Bursa, Mardin, Çorum, Adıyaman, Muş, Bayburt, Amasya, Çanakkale ve Van kurucu il başkanları belli oldu.

 

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selim Temurci, Parti Başkanlık Kurulu toplantısı ardından basın toplantısı gerçekleştirdi. 9 ilin kurucu il başkanlarını da açıkayan Temurci, "İnşallah kısa bir sürede yılın ilk çeyreğinde Genel Merkezimize taşınacağız. Gelecek Partisi sayfasından "bize katıl" butonu ile veya buraya, İstanbul'daki henüz açılışı yapılmayan merkezimize gelen, yüzlerce, binlerce mesajla 'Ben de Gelecek Partiliyim' diyen, bize katılan tüm kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum şükranlarımı sunuyorum" dedi. 

 

Gelecek Parti oluşturulurken bizim en fazla önem verdiğimiz konulardan bir tanesi etik ve disiplin kurulumuz. Geçtiğimiz hafta kurulumuz ilk toplantısını yaptı. Bunun sonucu Parti Disiplin Kurulu Başkanlığımıza Mehmet Atilla Maraş, Etik Kuruluna ise Ahmet Oğuz Karaoğlu seçildi. 

İşte Gelecek Partisi'nin 9 ilde kurucu başkanları: 

Bursa: Alparslan Yıldız

Mardin: Emin İlhan

Çorum: Gökhan Külcü

Adıyaman: Hacı Abdurrahman Dimez

Muş: Muhammet Gürkan Şermi

Bayburt: Nazir Güler

Amasya: Ali Kurt

Çanakkale: Hüseyin Yıldırım

Van:  Abdulhakim Karabıyık

Temurci, her hafta yaptıkları basın açıklamasıyla Türkiye'nin dört bir yanından parti kurucularını tanıtacaklarının altını çizerek, "Her basın toplantısında 81 il tamamlananana kadar kurucularımızı bu şekilde açıklayacağız." dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (