( (

Gelecek Partili Selçuk Özdağ'dan Bakanlara Önemli Çağrı!

Siyaset 12.04.2020 - 22:17, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gelecek Partili Selçuk Özdağ'dan Bakanlara Önemli Çağrı!

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Sağlık ve Maliye Bakanlıkları ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrı yaparak sağlık malzemesi tedarikçilerinin borçlarının gündeme alınmasını istedi.
Kişisel twitter hesabından yaptığı önemli çağrıda Özdağ şunları kaydetti:    "1-Covid 19 ile canla başla çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza milletçe şükran duygularımızı sunuyoruz. Önemli bir hususu gündeme taşımakta fayda var. Üniversite ve Devlet hastanelerimizin sağlık malzemesi tedarikçilerine kaç milyon tl borcu var?   2-Şayet tedarikçilerin alacakları konusunda hassasiyet gösterilmez ise korkarım ki bir süre sonra hastanelerimizde tıbbi malzeme sıkıntıları yaşanabilir veya Tıbbi malzeme tedarikçileri maddi sıkıntılar nedeniyle iflaslarla birlikte işsizler ordusuna yüzlerce kişi katılır.   -Bu hususla ilgili olarak Sağlık, Maliye Bakanlıkları, Cumhurbaşkanlığı Sağlık Kurulu ile bizzat Sn.Cumhurbaşkanı ilgilenmeli, duyarlı olmalıdırlar.”Bade harabül Basra” dememeleri için uyarı vazifemizi yapıyoruz."
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Sağlık ve Maliye Bakanlıkları ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrı yaparak sağlık malzemesi tedarikçilerinin borçlarının gündeme alınmasını istedi.

Kişisel twitter hesabından yaptığı önemli çağrıda Özdağ şunları kaydetti: 

 

"1-Covid 19 ile canla başla çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza milletçe şükran duygularımızı sunuyoruz. Önemli bir hususu gündeme taşımakta fayda var. Üniversite ve Devlet hastanelerimizin sağlık malzemesi tedarikçilerine kaç milyon tl borcu var?

 

2-Şayet tedarikçilerin alacakları konusunda hassasiyet gösterilmez ise korkarım ki bir süre sonra hastanelerimizde tıbbi malzeme sıkıntıları yaşanabilir veya Tıbbi malzeme tedarikçileri maddi sıkıntılar nedeniyle iflaslarla birlikte işsizler ordusuna yüzlerce kişi katılır.

 

-Bu hususla ilgili olarak Sağlık, Maliye Bakanlıkları, Cumhurbaşkanlığı Sağlık Kurulu ile bizzat Sn.Cumhurbaşkanı ilgilenmeli, duyarlı olmalıdırlar.”Bade harabül Basra” dememeleri için uyarı vazifemizi yapıyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (