( (

Gazi Süleyman Ege'den Valiye Destek Ziyareti

Gündem 28.11.2019 - 14:51, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gazi Süleyman Ege'den Valiye Destek Ziyareti

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şube Başkanı Gazi Süleyman Ege kendisine eşlik eden yönetim kurulu üyeleri ile Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak'ı makamında ziyaret ederek destek mesajı verdi.
Gazi Ege ziyaret sonrası yapmış olduğu açıklamada  şu ifadelere yer verdi;   Şehitlerimizin emaneti, sehit anneleri, şehit babaları, şehit eşleri, şehit çocukları, kahraman gazilerimiz, gazi eşleri ve 2847 Sayılı Kanunla kurulan, kamu yararına çalışan derneklerden olan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Türkiye Muharip Gaziler Derneği üyelerimiz ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Konya Valimizi ziyaret ederek yanında olduğumuzu söyledik. Özetle; Konya'mıza geldiği ilk günden beri, kapısını her daim camiamıza açık tutan, her gün farklı bir etkinlikte sivil toplum kuruluşlarının etkinliğine katılarak halkla devleti buluşturan, şehit ailelerine kapısını sonuna kadar açan, gecenin bir yarısında hastaneleri denetleyerek vatandaşın derdi ile dertlenen, tüm kamu kurum ve kuruluşları ile eş güdümlü çalışan, unutulan milli bayramlarımızı coşku ile kutlatan, projelerimize her türlü desteğini esirgemeyen, her gün bir yerlerde programlara katılan, dağcılarla dağa, avcılarla ava çıkan, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Gününde Anıt Alanını doldurtan, dobra ve içtenliği ile gönlümüzü fetih eden, Konya Valimiz sayın Cüneyit Orhan Toprak ve onun nezdinde Konya ve Konyalıya bir saldırı ve linç kampanyasına dönüşen eylem ve söylemleri kınıyor, sayın valimizin yalnız olmadığını açıklıyoruz. 10 Kasım 2018 tarihinde Anıt Alanında meydana gelen hadisede bizzat olay yerindeydim. Sirenlerin bir türlü çalınmaması ve istiklal marşına başlanılmaması nedeni ile töreni yöneten sorumluları kast ederek sarf ettiği sözlerde Sayın Valimiz yerden göğe kadar haklıydı. 24 Kasım 2019 tarihinde meydana gelen hadisenin kahramanı gazeteci arkadaşta bizzat sayın valimizi ziyaret ederek özür diledi ve üzüntülerini bildirdi. Biz oturmasını, kalkmasını ve büyüklere saygıyı başta ailelerimizden daha sonra da öğretmenlerimizden öğreniriz. Devlet büyüklerine saygılı olmak töremiz de, yasamız da vardır. Biz Türkler asla devletimize ve ona yönetenlere saygıda kusur etmeyiz. Edenleri de af etmeyiz. Burası Amerika değil, biz de Amerikalı değiliz. Ya devlet başa, ya kuzgun leşe. Hadsizlere haddini bildirmekte Sayın Valimizin görevleri arasındadır. Sayın Vali kutsal öğretmenlik mesleğine laf etmemiştir. Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak'ın yanındayız. Bu hadiseyi siyasi intikama çevirip buradan yürümek isteyenlere de..... siz kimsiniz? BİRADER (ey dost, arkadaş) diyoruz
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şube Başkanı Gazi Süleyman Ege kendisine eşlik eden yönetim kurulu üyeleri ile Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak'ı makamında ziyaret ederek destek mesajı verdi.

Gazi Ege ziyaret sonrası yapmış olduğu açıklamada  şu ifadelere yer verdi;

 

Şehitlerimizin emaneti, sehit anneleri, şehit babaları, şehit eşleri, şehit çocukları, kahraman gazilerimiz, gazi eşleri ve 2847 Sayılı Kanunla kurulan, kamu yararına çalışan derneklerden olan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Türkiye Muharip Gaziler Derneği üyelerimiz ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Konya Valimizi ziyaret ederek yanında olduğumuzu söyledik.

Özetle; Konya'mıza geldiği ilk günden beri, kapısını her daim camiamıza açık tutan, her gün farklı bir etkinlikte sivil toplum kuruluşlarının etkinliğine katılarak halkla devleti buluşturan, şehit ailelerine kapısını sonuna kadar açan, gecenin bir yarısında hastaneleri denetleyerek vatandaşın derdi ile dertlenen, tüm kamu kurum ve kuruluşları ile eş güdümlü çalışan, unutulan milli bayramlarımızı coşku ile kutlatan, projelerimize her türlü desteğini esirgemeyen, her gün bir yerlerde programlara katılan, dağcılarla dağa, avcılarla ava çıkan, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Gününde Anıt Alanını doldurtan, dobra ve içtenliği ile gönlümüzü fetih eden, Konya Valimiz sayın Cüneyit Orhan Toprak ve onun nezdinde Konya ve Konyalıya bir saldırı ve linç kampanyasına dönüşen eylem ve söylemleri kınıyor, sayın valimizin yalnız olmadığını açıklıyoruz.

10 Kasım 2018 tarihinde Anıt Alanında meydana gelen hadisede bizzat olay yerindeydim. Sirenlerin bir türlü çalınmaması ve istiklal marşına başlanılmaması nedeni ile töreni yöneten sorumluları kast ederek sarf ettiği sözlerde Sayın Valimiz yerden göğe kadar haklıydı.

24 Kasım 2019 tarihinde meydana gelen hadisenin kahramanı gazeteci arkadaşta bizzat sayın valimizi ziyaret ederek özür diledi ve üzüntülerini bildirdi.

Biz oturmasını, kalkmasını ve büyüklere saygıyı başta ailelerimizden daha sonra da öğretmenlerimizden öğreniriz. Devlet büyüklerine saygılı olmak töremiz de, yasamız da vardır. Biz Türkler asla devletimize ve ona yönetenlere saygıda kusur etmeyiz. Edenleri de af etmeyiz. Burası Amerika değil, biz de Amerikalı değiliz.

Ya devlet başa, ya kuzgun leşe. Hadsizlere haddini bildirmekte Sayın Valimizin görevleri arasındadır. Sayın Vali kutsal öğretmenlik mesleğine laf etmemiştir.

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak'ın yanındayız. Bu hadiseyi siyasi intikama çevirip buradan yürümek isteyenlere de..... siz kimsiniz? BİRADER (ey dost, arkadaş) diyoruz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (