( (

Fransa'da Kayak Tatili Yapan 5 İngiliz'de Koronovirüsü Görüldü

Gündem 09.02.2020 - 14:47, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Fransa'da Kayak Tatili Yapan 5 İngiliz'de Koronovirüsü Görüldü

Fransa’nın gözde kayak beldelerinden Contamines-Montjoie’de bir dağ evinde kalan İngiliz vatandaşlarının, hastalık belirtileri gösterdiği gerekçesiyle hastaneye kaldırıldığı Koronavirüs testinin pozitif çıktığı belirtildi.
Fransa'da yetkililer, İngiltere'den kayak tatili yapmak için Fransız Alpleri’ne gelen biri çocuk beş kişide Koronavirüs görüldüğünü açıkladı. Böylece ülkede yeni tip Koronavirüs vaka sayısı 11'e yükselmiş oldu.   Euronews'in haberine göre, Fransız Sağlık Bakanı Agnes Buzyn tarafından yapılan açıklamada, Fransa’nın gözde kayak beldelerinden Contamines-Montjoie’de bir dağ evinde kalan İngiliz vatandaşlarının, hastalık belirtileri gösterdiği gerekçesiyle hastaneye kaldırıldığı ve yapılan Koronavirüs testinin pozitif çıktığı belirtildi. Koronavirüs, Singapur’dan Fransa’ya gelen İngiliz vatandaşından bulaşmış olabilir Fransız Bakan Buzyn ayrıca gazetecilere verdiği demeçte virüsün ilk olarak, 20 Ocak'tan 23'üne kadar Singapur’da bulunan daha sonra da Fransa’ya gelerek, diğer 5 kişinin olduğu dağ evinde tatil yapan İngiliz vatandaşından bulaşmış olabileceğinin düşünüldüğünü açıkladı.   Öte yandan Lyon’da bir hastanede tedavi altına alınan 5 kişiyle yakın temas halinde olduğu bilinen 6 İngiliz vatandaşının da gözlem altında tutulduğu kaydedildi.   Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkarak dünyaya yayılan yeni tip Koronavirüs salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 723'e çıkmış durumda.  
Fransa’nın gözde kayak beldelerinden Contamines-Montjoie’de bir dağ evinde kalan İngiliz vatandaşlarının, hastalık belirtileri gösterdiği gerekçesiyle hastaneye kaldırıldığı Koronavirüs testinin pozitif çıktığı belirtildi.
Fransa'da yetkililer, İngiltere'den kayak tatili yapmak için Fransız Alpleri’ne gelen biri çocuk beş kişide Koronavirüs görüldüğünü açıkladı. Böylece ülkede yeni tip Koronavirüs vaka sayısı 11'e yükselmiş oldu.
 

Euronews'in haberine göre, Fransız Sağlık Bakanı Agnes Buzyn tarafından yapılan açıklamada, Fransa’nın gözde kayak beldelerinden Contamines-Montjoie’de bir dağ evinde kalan İngiliz vatandaşlarının, hastalık belirtileri gösterdiği gerekçesiyle hastaneye kaldırıldığı ve yapılan Koronavirüs testinin pozitif çıktığı belirtildi.


Koronavirüs, Singapur’dan Fransa’ya gelen İngiliz vatandaşından bulaşmış olabilir


Fransız Bakan Buzyn ayrıca gazetecilere verdiği demeçte virüsün ilk olarak, 20 Ocak'tan 23'üne kadar Singapur’da bulunan daha sonra da Fransa’ya gelerek, diğer 5 kişinin olduğu dağ evinde tatil yapan İngiliz vatandaşından bulaşmış olabileceğinin düşünüldüğünü açıkladı.

 

Öte yandan Lyon’da bir hastanede tedavi altına alınan 5 kişiyle yakın temas halinde olduğu bilinen 6 İngiliz vatandaşının da gözlem altında tutulduğu kaydedildi.

 

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkarak dünyaya yayılan yeni tip Koronavirüs salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 723'e çıkmış durumda.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (