( (

Final Evim Konya'daki 4. Şubesi'ni Çumra'ya Açtı.

İş Dünyası 25.02.2021 - 12:34, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Final Evim Konya'daki 4. Şubesi'ni Çumra'ya Açtı.

Final Evim’in Çumra şubesinin açılışına Final Evim Genel Müdürü Mehmet Ali Özşakrak, Çumra’daki bürokrasi, iş dünyası ve siyasi parti temsilcileriyle birlikte vatandaşlarla, Final Evim çalışanları katıldı. Açılışa katılım yoğundu.
Çumra İlçe Müftüsü Ekrem Akmanşen’in açılış duasından kesilen kurdeleyle hizmete giren Final Evim Çumra Şubesinin açılışında konuşan Final Evim Genel Müdürü Mehmet Ali Özşakrak, “Final Evim'i hayata geçirdiğimiz ilk günden bu yana halkımızın büyük bir ilgisi oldu. Tabi buradaki en büyük etkenlerden bir tanesi arkasında 30 yılı aşkın bir mazisi olan HH Aydın Holding gibi güçlü bir kuruluşun olmasıdır. Bizim sektörümüz güven esaslı bir sektör. Yıllardır kendi öz sermayesiyle başarılı projelere imza atan bir holding bünyesinde bulunmak vatandaşımıza ayrı bir güven veriyor. Bunun yanında bizim gerek genel merkezimiz gerekse şubelerimizde insan merkezli uyguladığımız politikalar bu güveni daha da artırıyor. Türkiye de hemen hemen bütün sektörlerin küçülmeye gittiği, işçi çıkardığı, kepenk kapattığı bir dönemde biz yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bu yatırımlar neticesinde istihdam sağlıyoruz. Bugün Çumra Şubemizi açtık. Şubeleşmemiz Konya'da ve Türkiye genelinde hızla devam edecek. Neden Çumra da diye bir soru aklınıza gelebilir. Evet, neden Çumra? Hemen açıklayayım. Bizler Konya Merkezdeki şubelerimizde Konya’mızın bütün ilçelerinden gelen vatandaşlarımızı misafir ediyoruz. Ancak ilçelerden gelen vatandaşlarımızı analiz ettiğimizde gördük ki Çumra’dan talep çok fazla. Bunun yanı sıra Çumra'dan bizleri arayıp talepte bulunan hemşerilerimiz oldu. Hal böyle olunca bizde hizmeti direk Çumralı hemşerilerimizin ayağına getirdik. Onları artık Konya'ya kadar yormayacağız. Çumralı hemşerilerimizi buradaki ofisimizde ağırlayacağız" dedi.   Biz Kendimize Güveniyoruz   Son dönemlerde Faizsiz ev şirketlerinin çoğalmasıyla ilgili bir takım endişelerin olduğunun farkında olduklarını dile getiren Genel Müdür Özşakrak, " Evet bu tür endişelerini bize ileten müşterilerimiz oldu. Ancak biz kendimize güveniyoruz. Az önce bahsettim. 30 yılı aşkın bir süredir hizmet veren ve sürekli büyüyen bir holding bünyesindeyiz. Bu işin en önemli kısmıdır. Ancak şöyle bir güzel gelişme daha var ki vatandaşımızın bütün endişelerini ortadan kaldıracak. Bizim sektörümüzle ilgili düzenleme TBMM'ye geldi. İnşallah yakın zamanda resmiyet kazanacak. Bu düzenleme ne getiriyor derseniz. Kısa ve öz olarak şunu söyleyeyim. Sektörümüzdeki bütün şirketler devlet kontrolünde olacak. Devlet şirketlere belli yaptırımlar getiriyor. Yani devletimiz vatandaşı güvence altına alıyor" diye konuştu.
Final Evim’in Çumra şubesinin açılışına Final Evim Genel Müdürü Mehmet Ali Özşakrak, Çumra’daki bürokrasi, iş dünyası ve siyasi parti temsilcileriyle birlikte vatandaşlarla, Final Evim çalışanları katıldı. Açılışa katılım yoğundu.

Çumra İlçe Müftüsü Ekrem Akmanşen’in açılış duasından kesilen kurdeleyle hizmete giren Final Evim Çumra Şubesinin açılışında konuşan Final Evim Genel Müdürü Mehmet Ali Özşakrak, “Final Evim'i hayata geçirdiğimiz ilk günden bu yana halkımızın büyük bir ilgisi oldu. Tabi buradaki en büyük etkenlerden bir tanesi arkasında 30 yılı aşkın bir mazisi olan HH Aydın Holding gibi güçlü bir kuruluşun olmasıdır. Bizim sektörümüz güven esaslı bir sektör. Yıllardır kendi öz sermayesiyle başarılı projelere imza atan bir holding bünyesinde bulunmak vatandaşımıza ayrı bir güven veriyor. Bunun yanında bizim gerek genel merkezimiz gerekse şubelerimizde insan merkezli uyguladığımız politikalar bu güveni daha da artırıyor. Türkiye de hemen hemen bütün sektörlerin küçülmeye gittiği, işçi çıkardığı, kepenk kapattığı bir dönemde biz yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bu yatırımlar neticesinde istihdam sağlıyoruz. Bugün Çumra Şubemizi açtık. Şubeleşmemiz Konya'da ve Türkiye genelinde hızla devam edecek. Neden Çumra da diye bir soru aklınıza gelebilir. Evet, neden Çumra? Hemen açıklayayım. Bizler Konya Merkezdeki şubelerimizde Konya’mızın bütün ilçelerinden gelen vatandaşlarımızı misafir ediyoruz. Ancak ilçelerden gelen vatandaşlarımızı analiz ettiğimizde gördük ki Çumra’dan talep çok fazla. Bunun yanı sıra Çumra'dan bizleri arayıp talepte bulunan hemşerilerimiz oldu. Hal böyle olunca bizde hizmeti direk Çumralı hemşerilerimizin ayağına getirdik. Onları artık Konya'ya kadar yormayacağız. Çumralı hemşerilerimizi buradaki ofisimizde ağırlayacağız" dedi.

 

Biz Kendimize Güveniyoruz

 

Son dönemlerde Faizsiz ev şirketlerinin çoğalmasıyla ilgili bir takım endişelerin olduğunun farkında olduklarını dile getiren Genel Müdür Özşakrak, " Evet bu tür endişelerini bize ileten müşterilerimiz oldu. Ancak biz kendimize güveniyoruz. Az önce bahsettim. 30 yılı aşkın bir süredir hizmet veren ve sürekli büyüyen bir holding bünyesindeyiz. Bu işin en önemli kısmıdır. Ancak şöyle bir güzel gelişme daha var ki vatandaşımızın bütün endişelerini ortadan kaldıracak. Bizim sektörümüzle ilgili düzenleme TBMM'ye geldi. İnşallah yakın zamanda resmiyet kazanacak. Bu düzenleme ne getiriyor derseniz. Kısa ve öz olarak şunu söyleyeyim. Sektörümüzdeki bütün şirketler devlet kontrolünde olacak. Devlet şirketlere belli yaptırımlar getiriyor. Yani devletimiz vatandaşı güvence altına alıyor" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (