( (

Fatih Altaylı’dan Hilal Kaplan’a Çok Sert Salvolar (+18)

Gündem (Bedreddin Yalçın) - Bedreddin Yalçın | 31.01.2021 - 18:46, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Fatih Altaylı’dan Hilal Kaplan’a Çok Sert Salvolar (+18)

Habertürk kanalını FETÖ'cülükle suçlayan Hilal Kaplan'a Fatih Altaylı'nın yanıtı çok sert oldu.
Habertürk yayınına bağlanıp kanalı FETÖ’cülükle suçlayan programın moderatörü Hülya Hökenek için de ‘PKK’ya yakın’ minvalinde sözler sarf eden Pelikancı Hilal Kaplan’a Fatih Altaylı’dan çok sert yanıt eldi. Altaylı yayınladığı mesajda, “Taraf’ta FETÖ kıçı yalayanlarla muhatap olmayacağız” dedi. HaberTürk programın ‘Enine Boyuna’ya telefonla bağlanan Pelikancı Hilal Kaplan, moderatör Hülya Hökenek, Fatih Altaylı ve HaberTürk yönetimini FETÖ’cülükle suçlamıştı. Suçlamalara bir açıklama da Fatih Altaylı’dan geldi. Sosyal medya hesabından Habertürk’e ait bir manşet paylaşan Altaylı, “En güçlü zamanında biz bu manşetleri atarken Taraf’ta FETÖ kıçı yalayanlarla muhatap olmayacağız elbette”  ifadelerini kullandı. Altaylı’ya yanıt veren Hilal Kaplan ise, bir yazının ekran görüntülerini paylaşarak, “Altaylı neden link değil de caps paylaşıyor sizce? Çünkü gazetenin çıktığı gün FETÖ, Zaman üzerinden tehdit edince hem haberi her yerden kaldırdılar hem de özür yayınladılar. Başörtülü kadınlara ulu orta küfrettiği günleri özledi herhalde zavallı” notunu ekledi.
Habertürk kanalını FETÖ'cülükle suçlayan Hilal Kaplan'a Fatih Altaylı'nın yanıtı çok sert oldu.

Habertürk yayınına bağlanıp kanalı FETÖ’cülükle suçlayan programın moderatörü Hülya Hökenek için de ‘PKK’ya yakın’ minvalinde sözler sarf eden Pelikancı Hilal Kaplan’a Fatih Altaylı’dan çok sert yanıt eldi. Altaylı yayınladığı mesajda, “Taraf’ta FETÖ kıçı yalayanlarla muhatap olmayacağız” dedi.

HaberTürk programın ‘Enine Boyuna’ya telefonla bağlanan Pelikancı Hilal Kaplan, moderatör Hülya Hökenek, Fatih Altaylı ve HaberTürk yönetimini FETÖ’cülükle suçlamıştı. Suçlamalara bir açıklama da Fatih Altaylı’dan geldi.


Dikkat bu haber +18 unsurlar içerir! Fatih Altaylı'dan Hilal Kaplan'a çok sert salvolar 1 – optimized a3dzSosyal medya hesabından Habertürk’e ait bir manşet paylaşan Altaylı, “En güçlü zamanında biz bu manşetleri atarken Taraf’ta FETÖ kıçı yalayanlarla muhatap olmayacağız elbette”  ifadelerini kullandı.

Altaylı’ya yanıt veren Hilal Kaplan ise, bir yazının ekran görüntülerini paylaşarak, “Altaylı neden link değil de caps paylaşıyor sizce? Çünkü gazetenin çıktığı gün FETÖ, Zaman üzerinden tehdit edince hem haberi her yerden kaldırdılar hem de özür yayınladılar. Başörtülü kadınlara ulu orta küfrettiği günleri özledi herhalde zavallı” notunu ekledi.

Dikkat bu haber +18 unsurlar içerir! Fatih Altaylı'dan Hilal Kaplan'a çok sert salvolar 2 – compressed m9is

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (