( (

FIJET Türkiye'den İzmir'e Tanıtım Desteği

Turizm (İGFA) - İnternet Gazetecileri Federasyonu | 03.10.2019 - 13:10, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

FIJET Türkiye'den İzmir'e Tanıtım Desteği

İzmir BB Başkanı Tunç Soyer’i makamında ziyaret eden Türkiye Turizm Gazetecileri ve Yazarları Derneği Aturjet- FIJET Türkiye Yönetimi, Akdeniz Birliği çağrısını desteklediklerini ve FIJET 2020 kongresinin İzmir’de yapılmasını önerdiklerini açıkladı
Dünya Turizm Yazarları ve Gazetecileri Federasyonu’nu (FIJET) Türkiye’de temsil eden ATURJET’in yönetimi, İzmir’e bir ziyaret gerçekleştirdi. İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Ticaret Odası ve Ege Turizm Derneği yetkilileriyle görüşmelerde bulunan ATURJET Yönetim Kurulu Başkanı Delal Atamdede, “İzmir için turizm adına sevindirici haberler getirdik” mesajı verdi. FIJET KONGRESİ İZMİR’DE YAPILACAK ATURJET Yönetim Kurulu Üyesi duayen turizmci Hüseyin Kurtoğulları ile birlikte İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i makamında ziyaret eden Delal Atamdede, FJET’in 2020 yılında gerçekleştirilecek olan kongresinin İzmir’de yapılması önerisini iletti. Atamdede, aynı zamanda Tunç Soyer’in Seferihisar Belediye Başkanlığı döneminde FIJET’in genç turizm yazarlarını sektöre kazandırmak adına kurduğu FIJET Academy için verdiği katkılardan dolayı teşekkürlerini iletti.   TİCARET ODASI’NDA TOPLANTI ATURJET yönetiminin İzmir ziyaretine, Ege Turizm Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Özer Mumcu da eşlik etti. İzmir Ticaret Odası’nda bir toplantıya katılan heyet; İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Özkardeşler ile FIJET Kongresi, Travel Turkey, Akdeniz Turizm Forumu ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. MALTA’YA DAVET EDİLDİ ATURJET yönetimi, İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Akdeniz ülkeleri belediye yönetimlerine gönderdiği Turizmde İşbirliği Mektubu’nun son derece olumlu karşılandığını, 2020 yılında Malta’da yapılacak Akdeniz Turizm Forumu için Tunç Soyer’i Malta’ya davet ettiklerini aktardı.  
İzmir BB Başkanı Tunç Soyer’i makamında ziyaret eden Türkiye Turizm Gazetecileri ve Yazarları Derneği Aturjet- FIJET Türkiye Yönetimi, Akdeniz Birliği çağrısını desteklediklerini ve FIJET 2020 kongresinin İzmir’de yapılmasını önerdiklerini açıkladı

Dünya Turizm Yazarları ve Gazetecileri Federasyonu’nu (FIJET) Türkiye’de temsil eden ATURJET’in yönetimi, İzmir’e bir ziyaret gerçekleştirdi. İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Ticaret Odası ve Ege Turizm Derneği yetkilileriyle görüşmelerde bulunan ATURJET Yönetim Kurulu Başkanı Delal Atamdede, “İzmir için turizm adına sevindirici haberler getirdik” mesajı verdi.

FIJET KONGRESİ İZMİR’DE YAPILACAK

ATURJET Yönetim Kurulu Üyesi duayen turizmci Hüseyin Kurtoğulları ile birlikte İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i makamında ziyaret eden Delal Atamdede, FJET’in 2020 yılında gerçekleştirilecek olan kongresinin İzmir’de yapılması önerisini iletti. Atamdede, aynı zamanda Tunç Soyer’in Seferihisar Belediye Başkanlığı döneminde FIJET’in genç turizm yazarlarını sektöre kazandırmak adına kurduğu FIJET Academy için verdiği katkılardan dolayı teşekkürlerini iletti.

 

TİCARET ODASI’NDA TOPLANTI

ATURJET yönetiminin İzmir ziyaretine, Ege Turizm Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Özer Mumcu da eşlik etti. İzmir Ticaret Odası’nda bir toplantıya katılan heyet; İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Özkardeşler ile FIJET Kongresi, Travel Turkey, Akdeniz Turizm Forumu ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

MALTA’YA DAVET EDİLDİ

ATURJET yönetimi, İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Akdeniz ülkeleri belediye yönetimlerine gönderdiği Turizmde İşbirliği Mektubu’nun son derece olumlu karşılandığını, 2020 yılında Malta’da yapılacak Akdeniz Turizm Forumu için Tunç Soyer’i Malta’ya davet ettiklerini aktardı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (