( (

Erkenden Geldiler, Doyasıya Eğlendiler!

Yaşam 19.11.2016 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

Erkenden Geldiler, Doyasıya Eğlendiler!

Özellikle doğum ve yenidoğan ünitelerinin başarısıyla bilinen Erdem Hastahaneleri, çok sevimli bir etkinliğe imza attı. Erdem Hastahaneleri’nde doğmuş ve şimdi 4-5 yaşlarına gelmiş olan prematüre bebekler, 17 Kasım Dünya Prematüre Günü dolayısıyla düzenlenen “Erken Gelenler Partisi” ile unutulmaz bir gün yaşadılar.  UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADILAR Aileleri, doktorları ve hemşireleriyle gün boyunca doyasıya eğlenen “erken gelenler” bu güzel etkinlikte adeta oyuna ve eğlenceye doydu. 17 Kasım’da Ümraniye Erdem Tıp Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe palyaçolar, resim ve oyun yarışmaları ayrı bir tat ve heyecan kattı. Etkinlik hakkında bilgi veren Erdem Hastahanesi Yenidoğan Uzmanı Dr. Fazilet Metin şunları söyledi: “Prematüre doğum, aslında ömür boyunca takip edilmesi gerek bir vaka. Moral de onlar için çok önemli. Biz de 17 Kasım Dünya Prematüre Günü nedeniyle Erdem’de doğmuş prematüre bebeklerimizle buluşmak istedik. Çok eğlenceli ve çok keyifli bir etkinlik oldu” dedi.

Özellikle doğum ve yenidoğan ünitelerinin başarısıyla bilinen Erdem Hastahaneleri, çok sevimli bir etkinliğe imza attı. Erdem Hastahaneleri’nde doğmuş ve şimdi 4-5 yaşlarına gelmiş olan prematüre bebekler, 17 Kasım Dünya Prematüre Günü dolayısıyla düzenlenen “Erken Gelenler Partisi” ile unutulmaz bir gün yaşadılar.


 UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADILAR


Aileleri, doktorları ve hemşireleriyle gün boyunca doyasıya eğlenen “erken gelenler” bu güzel etkinlikte adeta oyuna ve eğlenceye doydu. 17 Kasım’da Ümraniye Erdem Tıp Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe palyaçolar, resim ve oyun yarışmaları ayrı bir tat ve heyecan kattı. Etkinlik hakkında bilgi veren Erdem Hastahanesi Yenidoğan Uzmanı Dr. Fazilet Metin şunları söyledi: “Prematüre doğum, aslında ömür boyunca takip edilmesi gerek bir vaka. Moral de onlar için çok önemli. Biz de 17 Kasım Dünya Prematüre Günü nedeniyle Erdem’de doğmuş prematüre bebeklerimizle buluşmak istedik. Çok eğlenceli ve çok keyifli bir etkinlik oldu” dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (