( (

Erdoğan: Koronayla Mücadele Sadece Hükümetin Değil Herkesin Meselesi

Siyaset 03.04.2020 - 20:12, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Erdoğan: Koronayla Mücadele Sadece Hükümetin Değil Herkesin Meselesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediye başkanları ile yapacağı toplantı öncesinde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “Korona salgınıyla mücadele sadece hükümetimizin ve devletimizin değil tüm siyasi partilerin, tüm kuruluşların meselesidir” dedi.
Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:   “Belediyelerimizin Nisan, Mayıs ve Haziran aylarındaki İller Bankası’ndaki ödenekteki kesintiyi kaldırarak, çalışmalarda sizler için kaynak ayırdık. Bugünler geçtikten sonra geride milletimize yaptığımız hizmetler kalacaktır. Hayırla yad edilmek için çalışmalıyız. Milletimiz göz boyamaya çalışanla halis niyetle hareket etmeye çalışanı ayıracaktır.   “BU MİLLETİN EN BÜYÜK GÜCÜ BİRLİĞİDİR”   2 milyon aileye 100’er liralık destekte bulunmaya başlıyoruz. Korona salgınıyla mücadele sadece hükümetimizin ve devletimizin değil tüm siyasi partilerin, tüm kuruluşların meselesidir. Salgının ilk başladığı andan itibaren bizler meseleye bu hassasiyetle yaklaştık. Politika ve söylemlerimizi de buna göre belirledik. Türkiye Allah’ın izniyle bu sloganı yenecek güce ve kapasiteye sahiptir. Milletimizi aydınlık ve huzurlu günlere kısa süre içerisinde kavuşacaktır. Bu süreçte mücadelemizi sekteye uğratacak en büyük tehdit ümitsizliktir, ferasettir. Bu milletin en büyük gücü birliğidir, beraberliğidir. 83 milyon olarak birbirimize kenetlendiğimiz sürece üstesinden gelinmeyecek hiçbir engel yoktur.   “SİYASİ HESAPLAR YAPANI MAHŞERİ VİCDAN UNUTMAYACAKTIR”   Her konuşmamızda dayanışmanın önemine dikkat çekiyoruz. Pazartesi günü başlattığımız kampanyanın nedeni de budur. Bu kampanyaların dünyanın diğer ülkelerinde de yürütüldüğü gerçektir. Bu kampanyaların gayesi milletimiz arasındaki güçlü dayanışmayı ortaya koymaktır. Kendilerini Türkiye Cumhuriyeti’nin dışında ve üstünde görenlere milletimiz cevabını verecektir. Türkiye’de kimse hukukun ve kanunların üstünde değildir. Koronayla mücadeleyi günlük siyasetin malzemesi haline getirmeye kimsenin hakkı yoktur. Gün siyasi etnik farklılıkları bir kenara bırakarak İstiklal Harbi’nde olduğu gibi ortak düşmana karşı birleşme günüdür. Böyle bir günde siyasi hesaplar yapanı mahşeri vicdan asla unutmayacaktır.”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediye başkanları ile yapacağı toplantı öncesinde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “Korona salgınıyla mücadele sadece hükümetimizin ve devletimizin değil tüm siyasi partilerin, tüm kuruluşların meselesidir” dedi.

Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

 

“Belediyelerimizin Nisan, Mayıs ve Haziran aylarındaki İller Bankası’ndaki ödenekteki kesintiyi kaldırarak, çalışmalarda sizler için kaynak ayırdık. Bugünler geçtikten sonra geride milletimize yaptığımız hizmetler kalacaktır. Hayırla yad edilmek için çalışmalıyız. Milletimiz göz boyamaya çalışanla halis niyetle hareket etmeye çalışanı ayıracaktır.

 

“BU MİLLETİN EN BÜYÜK GÜCÜ BİRLİĞİDİR”

 

2 milyon aileye 100’er liralık destekte bulunmaya başlıyoruz. Korona salgınıyla mücadele sadece hükümetimizin ve devletimizin değil tüm siyasi partilerin, tüm kuruluşların meselesidir. Salgının ilk başladığı andan itibaren bizler meseleye bu hassasiyetle yaklaştık. Politika ve söylemlerimizi de buna göre belirledik. Türkiye Allah’ın izniyle bu sloganı yenecek güce ve kapasiteye sahiptir. Milletimizi aydınlık ve huzurlu günlere kısa süre içerisinde kavuşacaktır. Bu süreçte mücadelemizi sekteye uğratacak en büyük tehdit ümitsizliktir, ferasettir. Bu milletin en büyük gücü birliğidir, beraberliğidir. 83 milyon olarak birbirimize kenetlendiğimiz sürece üstesinden gelinmeyecek hiçbir engel yoktur.

 

“SİYASİ HESAPLAR YAPANI MAHŞERİ VİCDAN UNUTMAYACAKTIR”

 

Her konuşmamızda dayanışmanın önemine dikkat çekiyoruz. Pazartesi günü başlattığımız kampanyanın nedeni de budur. Bu kampanyaların dünyanın diğer ülkelerinde de yürütüldüğü gerçektir. Bu kampanyaların gayesi milletimiz arasındaki güçlü dayanışmayı ortaya koymaktır. Kendilerini Türkiye Cumhuriyeti’nin dışında ve üstünde görenlere milletimiz cevabını verecektir. Türkiye’de kimse hukukun ve kanunların üstünde değildir. Koronayla mücadeleyi günlük siyasetin malzemesi haline getirmeye kimsenin hakkı yoktur. Gün siyasi etnik farklılıkları bir kenara bırakarak İstiklal Harbi’nde olduğu gibi ortak düşmana karşı birleşme günüdür. Böyle bir günde siyasi hesaplar yapanı mahşeri vicdan asla unutmayacaktır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (