( (

Erdoğan’ın Aday Olmasına İzin Vermediği AK Parti Trabzon İl Başkan Adayı Gözaltına Alındı

Gündem (Bedreddin Yalçın) - Bedreddin Yalçın | 16.02.2021 - 15:47, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Erdoğan’ın Aday Olmasına İzin Vermediği AK Parti Trabzon İl Başkan Adayı Gözaltına Alındı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başka ismi aday göstermesine rağmen AK Parti Trabzon İl Başkanlığı adaylığından çekilmeyen Metin Kaya, kongre öncesi gözaltına alındı. Metin Kaya’nın daha önce basın açıklaması yapmasına da izin verilmemişti.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla bugün yapılan AK Parti Trabzon İl Kongresi öncesi il başkan adayı Metin Kaya gözaltına alındı. Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nden paylaşılan açıklamada, Kaya’nın tehdit, hakaret, basit yaralama ve mala zarar verme  suçları iddiasıyla aranması olduğu, bu nedenle gözaltına alındığı ifade edildi. Metin Kaya, ocak ayı içinde bir otelde yapmak istediği basın toplantısının engellediğini daha sonra da Gazeteciler Cemiyeti’nde yapmak istediği basın açıklamasına valiliğin izin vermediğini ileri sürerek adaylığını sokakta açıklamıştı.Kaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından AK Parti Trabzon İl Başkanlığı’na Sezgin Mumcu’nun aday gösterilmesine rağmen adaylıktan çekilmediğini açıklamıştı. Kaya’nın “61saat.com” isimli yerel bir haber sitesine yer alan açıklamasında, “Ben bu hırçın toprağın evladıyım. Burası benim öz yurdum, öz vatanım. Benim mücadelem hak mücadelesidir, adalet mücadelesidir, üyelerimizin ve delegelerimizin isteklerini, beklentilerini ihtiyaçlarını dile getirme mücadelesidir. Yapılan tüm engellemelere rağmen davamdan asla vazgeçmedim ve geçmeyeceğim” ifadeleri yer aldı.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başka ismi aday göstermesine rağmen AK Parti Trabzon İl Başkanlığı adaylığından çekilmeyen Metin Kaya, kongre öncesi gözaltına alındı. Metin Kaya’nın daha önce basın açıklaması yapmasına da izin verilmemişti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla bugün yapılan AK Parti Trabzon İl Kongresi öncesi il başkan adayı Metin Kaya gözaltına alındı. Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nden paylaşılan açıklamada, Kaya’nın tehdit, hakaret, basit yaralama ve mala zarar verme  suçları iddiasıyla aranması olduğu, bu nedenle gözaltına alındığı ifade edildi.


Metin Kaya, ocak ayı içinde bir otelde yapmak istediği basın toplantısının engellediğini daha sonra da Gazeteciler Cemiyeti’nde yapmak istediği basın açıklamasına valiliğin izin vermediğini ileri sürerek adaylığını sokakta açıklamıştı.Kaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından AK Parti Trabzon İl Başkanlığı’na Sezgin Mumcu’nun aday gösterilmesine rağmen adaylıktan çekilmediğini açıklamıştı.

Kaya’nın “61saat.com” isimli yerel bir haber sitesine yer alan açıklamasında, “Ben bu hırçın toprağın evladıyım. Burası benim öz yurdum, öz vatanım. Benim mücadelem hak mücadelesidir, adalet mücadelesidir, üyelerimizin ve delegelerimizin isteklerini, beklentilerini ihtiyaçlarını dile getirme mücadelesidir. Yapılan tüm engellemelere rağmen davamdan asla vazgeçmedim ve geçmeyeceğim” ifadeleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (