( (

Erdoğan İle Soylu’nun Ne Konuştukları Ortaya Çıktı

Siyaset 13.04.2020 - 10:47, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Erdoğan İle Soylu’nun Ne Konuştukları Ortaya Çıktı

İçişleri Bakanlığı görevinden istifa ettiğini duyuran Süleyman Soylu ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın neler konuştuğu ortaya çıktı.
İçişleri Bakanı Soylu, cuma günü son iki saat kala sokağa çıkma yasağının duyurulması sonrası ortaya çıkan görüntülere ilişkin bedel ödemek adına istifa etmek istediğini dile getirdi.   ERDOĞAN: İSTİFAYA GEREK YOK   Süleyman Soylu’nun önceki akşam saatlerinde İçişleri Bakanlığı görevinden istifa ettiğini duyurması gündeme bomba gibi düştü. Cuma günü alınan sokağa çıkma yasağında hatalı olduğunu ifade eden Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la bir görüşme gerçekleştirerek istifa etmek istediğini dile getirdi.   Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi’nin aktardığına göre, Erdoğan istifaya gerek olmadığını söyledi, Soylu ise ısrarcı davrandı.   ERDOĞAN İLE SOYLU ARASINDAKİ DİYALOG ŞÖYLE:   Erdoğan ile Soylu arasında şu diyalog gerçekleşmiş.   Erdoğan – Gerek yok.   Soylu – Efendim konjonktür onu gerektiriyor. Sizin elinizi rahatlatmak için istifa ediyorum   Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ikinci bir şey söylemesini beklemeden,”Hakkınızı helal edin” demiş.  
İçişleri Bakanlığı görevinden istifa ettiğini duyuran Süleyman Soylu ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın neler konuştuğu ortaya çıktı.

İçişleri Bakanı Soylu, cuma günü son iki saat kala sokağa çıkma yasağının duyurulması sonrası ortaya çıkan görüntülere ilişkin bedel ödemek adına istifa etmek istediğini dile getirdi.

 

ERDOĞAN: İSTİFAYA GEREK YOK

 

Süleyman Soylu’nun önceki akşam saatlerinde İçişleri Bakanlığı görevinden istifa ettiğini duyurması gündeme bomba gibi düştü. Cuma günü alınan sokağa çıkma yasağında hatalı olduğunu ifade eden Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la bir görüşme gerçekleştirerek istifa etmek istediğini dile getirdi.

 

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi’nin aktardığına göre, Erdoğan istifaya gerek olmadığını söyledi, Soylu ise ısrarcı davrandı.

 

ERDOĞAN İLE SOYLU ARASINDAKİ DİYALOG ŞÖYLE:

 

Erdoğan ile Soylu arasında şu diyalog gerçekleşmiş.

 

Erdoğan – Gerek yok.

 

Soylu – Efendim konjonktür onu gerektiriyor. Sizin elinizi rahatlatmak için istifa ediyorum

 

Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ikinci bir şey söylemesini beklemeden,”Hakkınızı helal edin” demiş.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (