( (

Kahraman Tır Şoförüne Yeni Dorse Hediye Edildi

Gündem 12.03.2023 - 12:39, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Kahraman Tır Şoförüne Yeni Dorse Hediye Edildi

6 Şubat sabahı yaşanan Deprem felaketi sonrası bölgeye yardım götürürken Dorsesinin Lastiklerinin patlamasına rağmen gecikmememek için patlak lastiklerle bölgeye ulaşarak dorsesini feda eden Tırcı Kaan Türkiyeli'ye yeni dorse hediye edildi
6 Şubat sabahı yaşanan Deprem felaketi sonrası bölgeye yardım götürürken Dorsesinin Lastiklerinin patlamasına rağmen gecikmemek için patlak lastiklerle bölgeye ulaşarak dorsesini feda eden Tırcı Kaan Türkiyeli'ye KON-TÜRKSAN Treyler tarafından yeni bir Dorse hediye edildi.   Düzenlenen törende konuşan Kont-Türksan Treyler firma sahiplerinden Mustafa Türkmen: “Olayı sosyal medya’dan öğrenince çok duygulandık ve Ortağım Nasif Buğa ile istişare ederek Tırcı kardeşimize yeni bir Dorse hediye etmeye karar verdik. Konya’da faaliyet gösreten meslektaşlarımız ve tedarikçilerimiz de destek vermek istediler fakat firma olarak biz yüklenmek istedi. Bütün meslektaşlarımıza ve tedarikçilerimize de duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyoruz, bu vesile ile Deprem felaketinde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet Yaralı kurtulan kardeşlerimize acil şifalar ve tüm Depremzede kardeşlerimize de geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Allah bu tür felaketlerden Ülkemizi ve tüm İnsanlığı korusun.” Dedi. Firma Sahiplerinden Nasif Buğra da yaptığı konuşmada: “ Tırcı kardeşimize bu duyarlı davranışından dolayı teşekkür ediyorum, böyle duyarlı kardeşlerimiz yaşadıkça Türk Milletinin sırtı asla yere gelmez, bu vesile ile ben de tüm depremzede kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletirken hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralı kurtulan kardeşlerimize de geçmiş oldun dileklerimi iletirim.” Dedi   YİNE AYNISINI YAPARIM Dorseyi teslim alan Tır şoförü Kaan Türkeli de yaptığı konuşmada: “O an hiçbir şey düşünmedim, kaybedecek bir dakika bile olmadığını biliyordum ve vebalim çok ağırdı. O yüzden de durmayı ve lastik değiştirerek vakit kaybetmeyi göze alamazdım, Allah’ın izni ile de yükümü sağ salim yerine ulaştırdım. Allah bir daha ülkemize böle bir felaket yaşatmasın, Benim için söz konusu İnsan hayatı olunca gerisi teferruattır, bugün olsa yine aynısını yaparım.” Dedi.   Konuşmaların ardından ENKAZ TÜRKİYELİ adı verilen Dorse Tır şoförü Kaan Türkiyeli’ye teslim edildi.
6 Şubat sabahı yaşanan Deprem felaketi sonrası bölgeye yardım götürürken Dorsesinin Lastiklerinin patlamasına rağmen gecikmememek için patlak lastiklerle bölgeye ulaşarak dorsesini feda eden Tırcı Kaan Türkiyeli'ye yeni dorse hediye edildi

6 Şubat sabahı yaşanan Deprem felaketi sonrası bölgeye yardım götürürken Dorsesinin Lastiklerinin patlamasına rağmen gecikmemek için patlak lastiklerle bölgeye ulaşarak dorsesini feda eden Tırcı Kaan Türkiyeli'ye KON-TÜRKSAN Treyler tarafından yeni bir Dorse hediye edildi.

 

Düzenlenen törende konuşan Kont-Türksan Treyler firma sahiplerinden Mustafa Türkmen: “Olayı sosyal medya’dan öğrenince çok duygulandık ve Ortağım Nasif Buğa ile istişare ederek Tırcı kardeşimize yeni bir Dorse hediye etmeye karar verdik. Konya’da faaliyet gösreten meslektaşlarımız ve tedarikçilerimiz de destek vermek istediler fakat firma olarak biz yüklenmek istedi. Bütün meslektaşlarımıza ve tedarikçilerimize de duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyoruz, bu vesile ile Deprem felaketinde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet Yaralı kurtulan kardeşlerimize acil şifalar ve tüm Depremzede kardeşlerimize de geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Allah bu tür felaketlerden Ülkemizi ve tüm İnsanlığı korusun.” Dedi. Firma Sahiplerinden Nasif Buğra da yaptığı konuşmada: “ Tırcı kardeşimize bu duyarlı davranışından dolayı teşekkür ediyorum, böyle duyarlı kardeşlerimiz yaşadıkça Türk Milletinin sırtı asla yere gelmez, bu vesile ile ben de tüm depremzede kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletirken hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralı kurtulan kardeşlerimize de geçmiş oldun dileklerimi iletirim.” Dedi

 

YİNE AYNISINI YAPARIM

Dorseyi teslim alan Tır şoförü Kaan Türkeli de yaptığı konuşmada: “O an hiçbir şey düşünmedim, kaybedecek bir dakika bile olmadığını biliyordum ve vebalim çok ağırdı. O yüzden de durmayı ve lastik değiştirerek vakit kaybetmeyi göze alamazdım, Allah’ın izni ile de yükümü sağ salim yerine ulaştırdım. Allah bir daha ülkemize böle bir felaket yaşatmasın, Benim için söz konusu İnsan hayatı olunca gerisi teferruattır, bugün olsa yine aynısını yaparım.” Dedi.

 

Konuşmaların ardından ENKAZ TÜRKİYELİ adı verilen Dorse Tır şoförü Kaan Türkiyeli’ye teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (