( (

En İyi Kurs Dereceleri Erciyes,te

Eğitim 20.07.2022 - 15:02, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

En İyi Kurs Dereceleri Erciyes,te

Erciyes Kursu, 2022 Yılı YKS Eşit Ağırlık alanında Türkiye 39. su ve Türkiye 100.cüsü çıkararak, Konya'da eşit ağırlık derecelerini elde ederek bir sevinç yaşattı.
 Erciyes Özel Eğitim ve Öğretim Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kader yaptığı basın açıklamasıyla 2022 YKS'deki başarıyla Konya'ya bir sevinç yaşatan öğrencilerini kutlayarak,  "Öncelikle Konya’mızın değerli halkına sağlık, huzur ve mutluluk diliyoruz. Bu zorlu sınav maratonunu atlatan öğrencilerimize ve velilerimize geçmiş olsun diyoruz. Erciyes Kursu olarak, 1998’den beri eğitim sektöründe  hizmet vermekteyiz. Sınavlara hazırlıkta birçok yıl Türkiye şampiyonluklarına imza attık. Erciyes ailesi olarak bu yıl da gururluyuz. Kitlesel başarıda Geçtiğimiz eğitim-öğretim sezonunda Erciyes Kursuna gelen sayısal öğrencilerimizin 6’da 1’i Tıp Fakültesini,  Eşit Ağırlık öğrencilerimizin 4’te 1’i Hukuk Fakültesini rahatlıkla kazanabilmektedir.  Özellikle bireysel başarıda : 2022 YKS Eşit Ağırlık alanında Türkiye 39. su ve Türkiye 100. sü  olan öğrencilerimiz Elif Berra Evin  ve İlayda Reyyan Çetin ile gurur duyuyoruz. Öğrencimizin ailesini gönülden kutluyoruz. Bu öğrencilerimizin Konya eşit ağırlık  alanında Konya 1. si ve Konya 2.si olduğunu düşünürsek  doğru zamanda doğru yerde olmanın, düzenli ve disiplinli ders çalışmanın ne kadar önemli olduğunu anlarız.  Bu zorlu süreçte öğrencilerimiz ile yakından ilgilenen öğretmenlerimize, rehberlik personelimize ayrıca bize ve öğrencilerimize desteğini hiç esirgemeyen velilerimize çok teşekkür ediyoruz" dedi.   Şehrimizin bu yılda YKS'deki dereceleriyle adını duyurması güzel bir gelişmedir Konya'nın YKS'deki dereceleriyle adını duyurmasına dikkat çeken Erhan Kader,"Her yıl olduğu gibi bu yıl da güzel şehrimiz Konya, YKS’de Türkiye dereceleri ile adını duyurdu. Biz de bu başarının bir parçası olmaktan gururluyuz ve mutluyuz. Erciyes Kursu olarak yönetimimizle, mesleğinde deneyimli öğretmenlerimizle, uzman rehberlik kadromuzla her zaman öğrencilerimizin ve velilerimizin yanında olacağız. Öğrencilerimize özellikle şunu iletmek istiyorum. Düzenli ve disiplinli ders çalışan, zamanını verimli kullanan, motivasyonunu yüksek tutan, kursunu ve okulunu iyi değerlendiren öğrenciler her zaman  başarıya ulaşırlar. Bu sene sınava giren tüm öğrencilerimizin bundan sonraki eğitim ve öğretim hayatlarında Başarı, sağlık ve mutluluk diliyorum teşekkür ederim" diye konuştu.   Basın açıklamasının ardından  2022 Yılı YKS'deki başarılarından dolayı Erciyes Özel Eğitim ve Öğretim Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kader, öğrencilerine birer altın hediye etti. Daha sonra Türkiye 39. su Elif Berra Evin'le birlikte yaş pasta keserek, öğrencilerinde katıldığı bir kutlama töreni düzenlendi.
Erciyes Kursu, 2022 Yılı YKS Eşit Ağırlık alanında Türkiye 39. su ve Türkiye 100.cüsü çıkararak, Konya'da eşit ağırlık derecelerini elde ederek bir sevinç yaşattı.

 Erciyes Özel Eğitim ve Öğretim Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kader yaptığı basın açıklamasıyla 2022 YKS'deki başarıyla Konya'ya bir sevinç yaşatan öğrencilerini kutlayarak,  "Öncelikle Konya’mızın değerli halkına sağlık, huzur ve mutluluk diliyoruz. Bu zorlu sınav maratonunu atlatan öğrencilerimize ve velilerimize geçmiş olsun diyoruz. Erciyes Kursu olarak, 1998’den beri eğitim sektöründe  hizmet vermekteyiz. Sınavlara hazırlıkta birçok yıl Türkiye şampiyonluklarına imza attık. Erciyes ailesi olarak bu yıl da gururluyuz. Kitlesel başarıda Geçtiğimiz eğitim-öğretim sezonunda Erciyes Kursuna gelen sayısal öğrencilerimizin 6’da 1’i Tıp Fakültesini,  Eşit Ağırlık öğrencilerimizin 4’te 1’i Hukuk Fakültesini rahatlıkla kazanabilmektedir.  Özellikle bireysel başarıda : 2022 YKS Eşit Ağırlık alanında Türkiye 39. su ve Türkiye 100. sü  olan öğrencilerimiz Elif Berra Evin  ve İlayda Reyyan Çetin ile gurur duyuyoruz. Öğrencimizin ailesini gönülden kutluyoruz. Bu öğrencilerimizin Konya eşit ağırlık  alanında Konya 1. si ve Konya 2.si olduğunu düşünürsek  doğru zamanda doğru yerde olmanın, düzenli ve disiplinli ders çalışmanın ne kadar önemli olduğunu anlarız.  Bu zorlu süreçte öğrencilerimiz ile yakından ilgilenen öğretmenlerimize, rehberlik personelimize ayrıca bize ve öğrencilerimize desteğini hiç esirgemeyen velilerimize çok teşekkür ediyoruz" dedi.

 

Şehrimizin bu yılda YKS'deki dereceleriyle adını duyurması güzel bir gelişmedir

Konya'nın YKS'deki dereceleriyle adını duyurmasına dikkat çeken Erhan Kader,"Her yıl olduğu gibi bu yıl da güzel şehrimiz Konya, YKS’de Türkiye dereceleri ile adını duyurdu. Biz de bu başarının bir parçası olmaktan gururluyuz ve mutluyuz. Erciyes Kursu olarak yönetimimizle, mesleğinde deneyimli öğretmenlerimizle, uzman rehberlik kadromuzla her zaman öğrencilerimizin ve velilerimizin yanında olacağız. Öğrencilerimize özellikle şunu iletmek istiyorum. Düzenli ve disiplinli ders çalışan, zamanını verimli kullanan, motivasyonunu yüksek tutan, kursunu ve okulunu iyi değerlendiren öğrenciler her zaman  başarıya ulaşırlar. Bu sene sınava giren tüm öğrencilerimizin bundan sonraki eğitim ve öğretim hayatlarında Başarı, sağlık ve mutluluk diliyorum teşekkür ederim" diye konuştu.

 

Basın açıklamasının ardından  2022 Yılı YKS'deki başarılarından dolayı Erciyes Özel Eğitim ve Öğretim Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kader, öğrencilerine birer altın hediye etti. Daha sonra Türkiye 39. su Elif Berra Evin'le birlikte yaş pasta keserek, öğrencilerinde katıldığı bir kutlama töreni düzenlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (