( (

Emirates Havayolu Vakfı ve İş Ortakları Tüm Dünyada Eğitimi Destekleyen Projeler Yapıyor

Turizm 13.09.2021 - 10:50, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Emirates Havayolu Vakfı ve İş Ortakları Tüm Dünyada Eğitimi Destekleyen Projeler Yapıyor

İhtiyaç sahibi çocuklar için insani yardımın yanı sıra hayır amaçlı yardım ve hizmet sunan ve kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan Emirates Havayolu Vakfı, tüm dünyayla birlikte geçen hafta Uluslararası Okuryazarlık Günü'nün önemini vurguladı.
Emirates, iş ortağı STK'lar vasıtasıyla gençlerin okuryazarlığını artırmak ve dünya çapındaki dezavantajlı çocukların eğitime erişmesini sağlamak için çabalıyor. Emirates Havayolu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sir Tim Clark şunları söyledi: "Okuryazarlık ve eğitim, toplumların refahı ve daha parlak bir gelecek için vazgeçilmez yapı taşlarıdır. Vakıf, dezavantajlı çocukların temel eğitime erişmesine yardımcı olma inancıyla hareket etmektedir. Yolcularımızın ve çalışanlarımızın cömert desteği ve iş ortağımız olan STK'lar tarafından yönetilen çeşitli projeler vasıtasıyla, Vakfımız dünyanın dört bir yanındaki binlerce gence daha iyi bir geleceğe kavuşmaları için yardım elini uzatmıştır ve gelecekte de aynısını yapmaya devam edecektir." Vakıf, 2003 yılında kurulduğu günden bu yana, dünya çapında 50'den fazla projeye ve STK'ya destek vermiştir ve bu kuruluşlardan 11 tanesinin temel odak noktası okuryazarlık programlarıdır. Vakıf tarafından desteklenen kuruluşlardan bazıları şu şekildedir: IIMPACT Kız Çocukları İçin Eğitim Projesi (Hindistan); Little Prince Nursery and School ve Starehe Boys’ Centre and School (Kenya) ve Externato São Francisco de Assis (Brezilya). Emirates Havayolu Vakfı, 2015 yılından beri Hindistan'daki IIMPACT projesini genç kızların eğitim almasını sağlama misyonunda desteklemektedir. Vakıf ayrıca ülke genelinde 100 yeni öğrenim merkezi kurulmasında ve 11 eyalette yaklaşık 3000 kız çocuğuna ilköğretim eğitimi verilmesinde etkili bir rol oynamıştır. Vakıf Kenya'da iki STK'ya gururla destek vermektedir: Kibera'nın kenar mahallerinden 400'ü aşkın dezavantajlı çocuğa okul öncesi ve ilköğretim düzeyinde eğitim sağlayan Little Prince Nursery and School ve burs imkanı vererek dezavantajlı çocukların daha iyi bir geleceğe kavuşma ümidiyle kaliteli eğitime erişmesine yardımcı olan Starehe Boys’ Centre. Vakıf ayrıca Little Prince Nursery and School'da ihtiyaç sahibi çocuklar için yemek programları dağıtmada çok önemli bir rol oynamış ve böylece devamlılığın artmasına ve akademik performansının daha iyi olmasına doğrudan katkıda bulunmuştur. Vakıf 2017 yılından beri Brezilya'daki Externato São Francisco de Assis'e destek vererek 70'ten fazla çocuğun öğrenim merkezlerine ve programlarına erişmesini sağlamıştır. Vakıf ayrıca tesise bir düzineden fazla bilgisayar bağışlamış ve masraflara yardımcı olmak adına okulun aylık destek programını finanse etmiştir. Emirates Havayolu Vakfı, Emirates Havayolu ve Grubu Başkanı ve Genel Müdürü Şeyh Ahmed Bin Said Al Maktum önderliğinde, hayatları dönüştürmek ve en çok ilgi görmesi gereken toplumsal olgulara destek sunmak için çalışan bir kuruluştur. Vakıf halihazırda 9 ülkede 14 projeye destek vermekte ve coğrafi, siyasi ve dini sınırlardan bağımsız olarak tüm dünyadaki ihtiyaç sahibi çocukların hayatlarını iyileştirmeye yardımcı olmaktadır. Bağış yapmak ve Vakıf ve projeleri hakkında daha fazla bilgi almak için ziyaret edin: www.emiratesairlinefoundation.org
İhtiyaç sahibi çocuklar için insani yardımın yanı sıra hayır amaçlı yardım ve hizmet sunan ve kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan Emirates Havayolu Vakfı, tüm dünyayla birlikte geçen hafta Uluslararası Okuryazarlık Günü'nün önemini vurguladı.

Emirates, iş ortağı STK'lar vasıtasıyla gençlerin okuryazarlığını artırmak ve dünya çapındaki dezavantajlı çocukların eğitime erişmesini sağlamak için çabalıyor.

Emirates Havayolu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sir Tim Clark şunları söyledi: "Okuryazarlık ve eğitim, toplumların refahı ve daha parlak bir gelecek için vazgeçilmez yapı taşlarıdır. Vakıf, dezavantajlı çocukların temel eğitime erişmesine yardımcı olma inancıyla hareket etmektedir. Yolcularımızın ve çalışanlarımızın cömert desteği ve iş ortağımız olan STK'lar tarafından yönetilen çeşitli projeler vasıtasıyla, Vakfımız dünyanın dört bir yanındaki binlerce gence daha iyi bir geleceğe kavuşmaları için yardım elini uzatmıştır ve gelecekte de aynısını yapmaya devam edecektir."

Vakıf, 2003 yılında kurulduğu günden bu yana, dünya çapında 50'den fazla projeye ve STK'ya destek vermiştir ve bu kuruluşlardan 11 tanesinin temel odak noktası okuryazarlık programlarıdır. Vakıf tarafından desteklenen kuruluşlardan bazıları şu şekildedir: IIMPACT Kız Çocukları İçin Eğitim Projesi (Hindistan); Little Prince Nursery and School ve Starehe Boys’ Centre and School (Kenya) ve Externato São Francisco de Assis (Brezilya).

  • Emirates Havayolu Vakfı, 2015 yılından beri Hindistan'daki IIMPACT projesini genç kızların eğitim almasını sağlama misyonunda desteklemektedir. Vakıf ayrıca ülke genelinde 100 yeni öğrenim merkezi kurulmasında ve 11 eyalette yaklaşık 3000 kız çocuğuna ilköğretim eğitimi verilmesinde etkili bir rol oynamıştır.
  • Vakıf Kenya'da iki STK'ya gururla destek vermektedir: Kibera'nın kenar mahallerinden 400'ü aşkın dezavantajlı çocuğa okul öncesi ve ilköğretim düzeyinde eğitim sağlayan Little Prince Nursery and School ve burs imkanı vererek dezavantajlı çocukların daha iyi bir geleceğe kavuşma ümidiyle kaliteli eğitime erişmesine yardımcı olan Starehe Boys’ Centre.
  • Vakıf ayrıca Little Prince Nursery and School'da ihtiyaç sahibi çocuklar için yemek programları dağıtmada çok önemli bir rol oynamış ve böylece devamlılığın artmasına ve akademik performansının daha iyi olmasına doğrudan katkıda bulunmuştur.
  • Vakıf 2017 yılından beri Brezilya'daki Externato São Francisco de Assis'e destek vererek 70'ten fazla çocuğun öğrenim merkezlerine ve programlarına erişmesini sağlamıştır. Vakıf ayrıca tesise bir düzineden fazla bilgisayar bağışlamış ve masraflara yardımcı olmak adına okulun aylık destek programını finanse etmiştir.

Emirates Havayolu Vakfı, Emirates Havayolu ve Grubu Başkanı ve Genel Müdürü Şeyh Ahmed Bin Said Al Maktum önderliğinde, hayatları dönüştürmek ve en çok ilgi görmesi gereken toplumsal olgulara destek sunmak için çalışan bir kuruluştur. Vakıf halihazırda 9 ülkede 14 projeye destek vermekte ve coğrafi, siyasi ve dini sınırlardan bağımsız olarak tüm dünyadaki ihtiyaç sahibi çocukların hayatlarını iyileştirmeye yardımcı olmaktadır.

Bağış yapmak ve Vakıf ve projeleri hakkında daha fazla bilgi almak için ziyaret edin: www.emiratesairlinefoundation.org

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (