( (

Emekli Maaşlarından Kesinti Yapılacak, Bayram İkramiyeleri Kaldırılacak!

Siyaset (Medyaradikal) - medyaradikal.com | 25.02.2020 - 11:23, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Emekli Maaşlarından Kesinti Yapılacak, Bayram İkramiyeleri Kaldırılacak!

SGK'nın aldığı yeni tasarruf tedbirleri kapsamında, emekli maaşlarında yüzde 5 kesintiye gidileceği ve emeklilerin bayram ikramiyesinin kaldırılacağı belirtildi.
FOX TV ekranlarında yayınlanan Fatih Portakal'ın sunumuyla ekranlara gelen FOX Ana Haber 24 Şubat haberinde, çalışanlardan da emeklilerden de hazineye zorunlu aktarım olacağı, maaşlı olan herkesin maaşlarında kesinti olacağı ve hazineye katkı sağlanacağı iddia edildi.  Söz konusu habere göre, yüzde 5 sağlık kesintisi, bayram ikramiyesi iptali, kız çocuklarına babadan maaş ve maaşlardan hazineye katkı ödemeleri gelecek. Maaşlarda kesinti olacak mı? Öte yandan, Berat Albayrak'ın talimatıyla başlatıldığı öne sürülen çalışmada, çalışan ve memurlardan Hazine'ye maaş kesintisinin de gündemde olduğu belirtiliyor. Fatih Portakal: Siz tasarruf edin FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal da tepkisini, "Devlet hep halktan tasarruf bekliyor, devlet tasarruf etsin deyince devlet hayatta tasarruf etmiyor. Eğer yasalaşacak olursa ki vermiyoruz, iflahımız kesilir. Umarım sadece bir niyet çalışmasıdır. Tedbir almak istiyorsanız siz tasarruf edin" sözleriyle dile getirdi.
SGK'nın aldığı yeni tasarruf tedbirleri kapsamında, emekli maaşlarında yüzde 5 kesintiye gidileceği ve emeklilerin bayram ikramiyesinin kaldırılacağı belirtildi.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Fatih Portakal'ın sunumuyla ekranlara gelen FOX Ana Haber 24 Şubat haberinde, çalışanlardan da emeklilerden de hazineye zorunlu aktarım olacağı, maaşlı olan herkesin maaşlarında kesinti olacağı ve hazineye katkı sağlanacağı iddia edildi. 

Söz konusu habere göre, yüzde 5 sağlık kesintisi, bayram ikramiyesi iptali, kız çocuklarına babadan maaş ve maaşlardan hazineye katkı ödemeleri gelecek.

Maaşlarda kesinti olacak mı?

Öte yandan, Berat Albayrak'ın talimatıyla başlatıldığı öne sürülen çalışmada, çalışan ve memurlardan Hazine'ye maaş kesintisinin de gündemde olduğu belirtiliyor.

Fatih Portakal: Siz tasarruf edin

FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal da tepkisini, "Devlet hep halktan tasarruf bekliyor, devlet tasarruf etsin deyince devlet hayatta tasarruf etmiyor. Eğer yasalaşacak olursa ki vermiyoruz, iflahımız kesilir. Umarım sadece bir niyet çalışmasıdır. Tedbir almak istiyorsanız siz tasarruf edin" sözleriyle dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (