( (

ELEKTRİK ZAMMINI Kesinlikle PROTESTO Ediyoruz..

Gündem 02.10.2019 - 10:52, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

ELEKTRİK ZAMMINI Kesinlikle PROTESTO Ediyoruz..

ASRİAD Konya Şube Başkanı Mustafa Balta; “Enflasyonla mücadele ile örtüşmeyen bir hareket” diyerek, “ELEKTRİK ZAMMINI Kesinlikle PROTESTO Ediyoruz” dedi.
 Başkan Balta’nın yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi…   “Faizleri indirmek birilerine yarar bize değil, BORSA’ya ayar vermek gene birilerine yarar bize değil. Biz kim miyiz? Biz vatan sevdalısı insanlarız, artık zengini nasıl daha zengin ederizi bir kenara bırakıp Paralarını yurt dışına kaçıranlara destek olmak yerine, MİLLETİ düşünmek lazım. Doğalgaz ve elektrik gibi mecburi tüketimlere ardarda zam yapılması uygun değildir. Sayın Cumhurbaşkanımızın enflasyonla mücadele noktasındaki gayreti gözler önündeyken, yapılan bu zamlar bizim umudumuzu yıkmaktadır. Elektriğe zam demek, bütün ürünlere zam demektir. Elektrik fiyatının artması, üreticinin maliyetinin artması demektir. Bu da birçok ürüne zammı beraberinde getirecektir. MİLLETİN canını, cebini yakan bu zamlardan derhal vazgeçilmelidir.” denildi
ASRİAD Konya Şube Başkanı Mustafa Balta; “Enflasyonla mücadele ile örtüşmeyen bir hareket” diyerek, “ELEKTRİK ZAMMINI Kesinlikle PROTESTO Ediyoruz” dedi.

 Başkan Balta’nın yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi…

 

“Faizleri indirmek birilerine yarar bize değil, BORSA’ya ayar vermek gene birilerine yarar bize değil. Biz kim miyiz? Biz vatan sevdalısı insanlarız, artık zengini nasıl daha zengin ederizi bir kenara bırakıp Paralarını yurt dışına kaçıranlara destek olmak yerine, MİLLETİ düşünmek lazım. Doğalgaz ve elektrik gibi mecburi tüketimlere ardarda zam yapılması uygun değildir. Sayın Cumhurbaşkanımızın enflasyonla mücadele noktasındaki gayreti gözler önündeyken, yapılan bu zamlar bizim umudumuzu yıkmaktadır. Elektriğe zam demek, bütün ürünlere zam demektir. Elektrik fiyatının artması, üreticinin maliyetinin artması demektir. Bu da birçok ürüne zammı beraberinde getirecektir. MİLLETİN canını, cebini yakan bu zamlardan derhal vazgeçilmelidir.” denildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (