( (

Ekici “ Gözlerini Hırs Bürümüş

Gündem 30.06.2020 - 17:42, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Ekici “ Gözlerini Hırs Bürümüş

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, İstanbul şehir üniversitesinin kapatılması ile ilgili bir açıklama yaparak “ Gözlerini hırs bürümüş, binlerce öğrenciden ne istediniz” dedi.
Kurucusu Prof. Ahmet Davutoğlu olan,  Bilim ve Sanat Vakfı’na ait İstanbul Şehir Üniversitesinin Cumhurbaşkanı kararnamesi ile kapatılmasının ardından bir açıklama yapan Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici şu ifadelere yer verdi…   “ Önce gece yarısı bir karar ile Bilim ve Sanat Vakfına kayyım atanıyor ardından yine bir gece yarısı karar ile aynı vakfa bağlı İstanbul Şehir Üniversitesinin kapısına kilit vuruluyor. Sizin hiç Vicdanınız yok mu? Orada eğitim gören binlerce gencimizden ne istediniz? Gözünüzü bürümüş siyasi hırslarınızdan dolayı Vakıf ve eğitim yuvası açan bir ecdadın, Vakıf ve Eğitim yuvalarının kapısına kilit vuran evlatları haline nasıl geldiniz? Hadi bu dünyada gücünüzle bu yaptığınızın hesabını vermeyi ötelediniz, peki Huzûru mahşerde bunun hesabını nasıl vereceksiniz? Gece yarısı karar alarak Kulu’nun tepkisini belki geciktirebilirsiniz ama unutmayın ki gecelerin şahidi de Yüce Yaradan’dır. Pekî Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu yaptığınız yanlışlara sesini çıkarmayarak sessiz kalıp parti kurmasaydı yine aynı hareketi yapacak mıydınız? Bırakın bu ayakları,  Milletimiz gözünü açtı artık. Ne yaparsanız yapın Geleceğimizin önüne asla ve asla set çekemeyecek, gönüllere pranga vuramayacaksınız.” Dedi.
Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, İstanbul şehir üniversitesinin kapatılması ile ilgili bir açıklama yaparak “ Gözlerini hırs bürümüş, binlerce öğrenciden ne istediniz” dedi.

Kurucusu Prof. Ahmet Davutoğlu olan,  Bilim ve Sanat Vakfı’na ait İstanbul Şehir Üniversitesinin Cumhurbaşkanı kararnamesi ile kapatılmasının ardından bir açıklama yapan Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici şu ifadelere yer verdi…

 

“ Önce gece yarısı bir karar ile Bilim ve Sanat Vakfına kayyım atanıyor ardından yine bir gece yarısı karar ile aynı vakfa bağlı İstanbul Şehir Üniversitesinin kapısına kilit vuruluyor. Sizin hiç Vicdanınız yok mu? Orada eğitim gören binlerce gencimizden ne istediniz? Gözünüzü bürümüş siyasi hırslarınızdan dolayı Vakıf ve eğitim yuvası açan bir ecdadın, Vakıf ve Eğitim yuvalarının kapısına kilit vuran evlatları haline nasıl geldiniz? Hadi bu dünyada gücünüzle bu yaptığınızın hesabını vermeyi ötelediniz, peki Huzûru mahşerde bunun hesabını nasıl vereceksiniz? Gece yarısı karar alarak Kulu’nun tepkisini belki geciktirebilirsiniz ama unutmayın ki gecelerin şahidi de Yüce Yaradan’dır. Pekî Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu yaptığınız yanlışlara sesini çıkarmayarak sessiz kalıp parti kurmasaydı yine aynı hareketi yapacak mıydınız? Bırakın bu ayakları,  Milletimiz gözünü açtı artık. Ne yaparsanız yapın Geleceğimizin önüne asla ve asla set çekemeyecek, gönüllere pranga vuramayacaksınız.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (