( (

Ekici, Davutoğlu’nun Konya’dan Memnun Ayrıldığını Söyledi

Bölge 17.08.2020 - 14:36, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Ekici, Davutoğlu’nun Konya’dan Memnun Ayrıldığını Söyledi

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, geçtiğimiz haftasonu gerçekleştirdikleri Konya 1. Olağan İl Kongresi’ne katılan Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Konya’dan oldukça memnun ayrıldığını belirterek, kendilerine destek veren Konya halkına teşekkür etti.
İLGİ HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR Kongre nedeni ile oldukça yoğun katılım olduğunu belirten Ekici, Gelecek Partisi’nin kuruluşundan bu güne Konya halkının ilgisinin artarak devam ettiğini söyledi. Pandemi sürecinde ilçelerimizde zor da olsa teşkilatlanma süreçlerini sürdürdüklerini ifade eden ekici Konya’da şu ana kadar 23 ilçede teşkilatlandıklarını belirterek kalan 8 ilçenin de en kısa sürede atamalarının yapılacağını belirtti.   GENÇLERİN İLGİSİ BÜYÜK Konya 1. Olağan İl Kongresinin oldukça coşkulu geçtiğinin altını çizen Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, özellikle gençlerin yoğun ilgisinin Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nu memnun ettiğini söyledi. Gençlerin coşkusunun kongrelerine ayrı bir hava kattığını belirten Ekici, sözlerini şöyle tamamladı: “Genel Başkanımızın Konya’da yaptığı açıklamalar ülke gündemine taşındı. Daha önceki açıklamalarımızda dediğimiz bir sözü tekrar hatırlatmak isteriz: ‘Halkın sorunlarına kulak tıkayarak daha fazla yol alınmayacağını her siyasetçi bilir.’ Konya İl Başkanlığı olarak bugünden itibaren gerçekleşebilecek bir erken seçim için hazırlıklara başlıyoruz. Güçlü bir kadro oluşturduk. İlkeli, ahlaklı ve etik siyasetin nasıl yapılması gerektiğini uygulayarak göstereceğiz.”
Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, geçtiğimiz haftasonu gerçekleştirdikleri Konya 1. Olağan İl Kongresi’ne katılan Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Konya’dan oldukça memnun ayrıldığını belirterek, kendilerine destek veren Konya halkına teşekkür etti.

İLGİ HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR

Kongre nedeni ile oldukça yoğun katılım olduğunu belirten Ekici, Gelecek Partisi’nin kuruluşundan bu güne Konya halkının ilgisinin artarak devam ettiğini söyledi. Pandemi sürecinde ilçelerimizde zor da olsa teşkilatlanma süreçlerini sürdürdüklerini ifade eden ekici Konya’da şu ana kadar 23 ilçede teşkilatlandıklarını belirterek kalan 8 ilçenin de en kısa sürede atamalarının yapılacağını belirtti.

 

GENÇLERİN İLGİSİ BÜYÜK

Konya 1. Olağan İl Kongresinin oldukça coşkulu geçtiğinin altını çizen Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, özellikle gençlerin yoğun ilgisinin Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nu memnun ettiğini söyledi. Gençlerin coşkusunun kongrelerine ayrı bir hava kattığını belirten Ekici, sözlerini şöyle tamamladı: “Genel Başkanımızın Konya’da yaptığı açıklamalar ülke gündemine taşındı. Daha önceki açıklamalarımızda dediğimiz bir sözü tekrar hatırlatmak isteriz: ‘Halkın sorunlarına kulak tıkayarak daha fazla yol alınmayacağını her siyasetçi bilir.’ Konya İl Başkanlığı olarak bugünden itibaren gerçekleşebilecek bir erken seçim için hazırlıklara başlıyoruz. Güçlü bir kadro oluşturduk. İlkeli, ahlaklı ve etik siyasetin nasıl yapılması gerektiğini uygulayarak göstereceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (