( (

E-Ticarete “Kadın Eli” Değiyor!

Ekonomi 11.06.2013 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

E-Ticarete “Kadın Eli” Değiyor!

Özellikle geride bıraktığımız 5 yıllık dilimde, internet üzerinden yapılan alışveriş hacmi ve buna bağlı olarak sayıları sürekli artan e-ticaret girişimleri; internetin hayatlarımıza ne kadar nüfuz ettiğinin en büyük göstergelerinden biri oldu. İnternet girişimlerinin cesurca atılımlar yapmaya başladığı ilk yıllarda, genelde yabancı veya yabancı ortaklı girişimcilerle yoluna devam eden sektör, günümüzde %100 yerli sermayeli başarılı girişimlerle büyümesini sürdürüyor. Son yıllarda genç girişimcilerin domine ettiği internet ve e-ticaret sektöründe, yıldızı parlamaya başlayan kadın girişimciler de son yıllarda son derece başarılı projelere imza attılar.Bu girişimcilerin en başarılılarından biri de www.altincicadde.com ‘un kurucusu ve genel müdürü Başak İlhan Çekçeoğlu. Kariyerinin başından beri birçok projede yöneticilik görevini yürüten Başak İlhan Çekçeoğlu, 2012 yılının ilk çeyreğinde yayına başlayan www.altincicadde.com ’da ev dekorasyonu / mobilya dikeyinde pazarda önemli bir paya sahipoldu. E-Ticaretin en parlak ve gençyöneticilerinden biri olan Başak İlhan Çekçeoğlu, aynı zamanda sektördeki kadın girişimcilerin de temsilcisi konumunda. E-ticaret sektörünün enine boyuna konuşulacağı, kadın girişimleri üzerine tartışılacağı; günü ve sektör gündemini yakından ilgilendiren konu ve konuklarla zenginleşecek “Ticarette Kadın Olmanın E Hali” adlı konferans 13 Haziran Perşembe günü Bursa’da gerçekleşecek. TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurulu ve Elektronik Ticaret Siteleri ve İşletmecileri Derneğinin işbirliğinde organize edilen konferansın katılımcı profili ise, Devlet Protokolü, Kadın Girişimciler, E-Ticaret Siteleri, E-Ticaret Altyapı Sağlayıcıları, Akademisyenler ve Öğrenciler, Bankalar ve Ödeme Sistemleri,Kargo ve Lojistik Sistemleri, E-Reklam Şirketleri, Sosyal Medya Şirketleri ve Basından oluşuyor. Başak İlhan’ın da konuşmasıyla katılacağı bu önemli konferans ETİCAD Anadolu Turnesi’nin de ilk ayağını oluşturuyor.
Özellikle geride bıraktığımız 5 yıllık dilimde, internet üzerinden yapılan alışveriş hacmi ve buna bağlı olarak sayıları sürekli artan e-ticaret girişimleri; internetin hayatlarımıza ne kadar nüfuz ettiğinin en büyük göstergelerinden biri oldu. İnternet girişimlerinin cesurca atılımlar yapmaya başladığı ilk yıllarda, genelde yabancı veya yabancı ortaklı girişimcilerle yoluna devam eden sektör, günümüzde %100 yerli sermayeli başarılı girişimlerle büyümesini sürdürüyor.

Son yıllarda genç girişimcilerin domine ettiği internet ve e-ticaret sektöründe, yıldızı parlamaya başlayan kadın girişimciler de son yıllarda son derece başarılı projelere imza attılar.Bu girişimcilerin en başarılılarından biri de www.altincicadde.com ‘un kurucusu ve genel müdürü Başak İlhan Çekçeoğlu. Kariyerinin başından beri birçok projede yöneticilik görevini yürüten Başak İlhan Çekçeoğlu, 2012 yılının ilk çeyreğinde yayına başlayan www.altincicadde.com ’da ev dekorasyonu / mobilya dikeyinde pazarda önemli bir paya sahipoldu.

E-Ticaretin en parlak ve gençyöneticilerinden biri olan Başak İlhan Çekçeoğlu, aynı zamanda sektördeki kadın girişimcilerin de temsilcisi konumunda. E-ticaret sektörünün enine boyuna konuşulacağı, kadın girişimleri üzerine tartışılacağı; günü ve sektör gündemini yakından ilgilendiren konu ve konuklarla zenginleşecek “Ticarette Kadın Olmanın E Hali” adlı konferans 13 Haziran Perşembe günü Bursa’da gerçekleşecek. TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurulu ve Elektronik Ticaret Siteleri ve İşletmecileri Derneğinin işbirliğinde organize edilen konferansın katılımcı profili ise, Devlet Protokolü, Kadın Girişimciler, E-Ticaret Siteleri, E-Ticaret Altyapı Sağlayıcıları, Akademisyenler ve Öğrenciler, Bankalar ve Ödeme Sistemleri,Kargo ve Lojistik Sistemleri, E-Reklam Şirketleri, Sosyal Medya Şirketleri ve Basından oluşuyor. Başak İlhan’ın da konuşmasıyla katılacağı bu önemli konferans ETİCAD Anadolu Turnesi’nin de ilk ayağını oluşturuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (