( (

Duru Bulgur, “Türk Bulgurunu” Dünyaya Tanıtıyor.

Dünya 28.03.2016 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

Duru Bulgur, “Türk Bulgurunu” Dünyaya Tanıtıyor.

Katıldığı fuarlarda bulgur tadımı da yaptıran Duru Bulgur, geçtiğimiz yıl, Almanya, Brezilya,  Dubai ve Avustralya, Çin ve Japonya’da uluslararası 8 fuara katıldı.  Türk bulgurunu dünyaya tanıtmayı kendisine görev edinen Duru Bulgur, yurtdışında fuarlara katılarak, Türk bulgurunu tanıtmaya devam ediyor. 2007 yılından bu yana 60 uluslararası gıda fuarına katılan Duru Bulgur, bulguru anlatan 500 bin adet kitap dağıttı. Katıldığı fuarlarda bulgur tadımı da yaptıran Duru Bulgur, bulguru o ülkelerin yemek kültürüne göre pişiriyor ve sunuyor.  Duru Bulgur Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Duru, tüm dünyada Türk bulgurunu tanıtmak gibi bir misyon üstlendiklerini, bunun için 20 farklı dilde bulgur kitabı hazırlattıklarını söyledi. Türk bulgurunun besleyiciliği ve lezzeti sayesinde yurtdışında çok sevildiğini belirten Duru, “Yaptığımız satışlardan ve aldığımız siparişlerden bu olayı çok rahat gözlemliyoruz. Bulguru dünyaya tanıtmak için Japonya, Çin gibi ülkelerle birlikte tüm dünyada tanıtımlarımızı sürdürüyoruz” dedi.   Geçtiğimiz yıl, Almanya, Brezilya, Dubai ve Avustralya’da uluslararası 7 fuara katılan Duru Bulgur, fuarların hepsinde tadım yaparak, 70 bin adet kitap dağıttı.  2016 yılında yoğun bir fuar takvimine sahip Duru Bulgur,  gerçekleştireceği tadım ve kitap dağıtımları ile Türk bulgurunu tanıtmayı sürdürecek.  Karaman’da bulgur ve bakliyat üretimi yapan Duru Bulgur, AB ülkelerinin tamamına Avustralya, ABD, Kanada, Çin ve Japonya dahil 51 ülkeye ihracat yapıyor.    

Katıldığı fuarlarda bulgur tadımı da yaptıran Duru Bulgur, geçtiğimiz yıl, Almanya, Brezilya,  Dubai ve Avustralya, Çin ve Japonya’da uluslararası 8 fuara katıldı.


 Türk bulgurunu dünyaya tanıtmayı kendisine görev edinen Duru Bulgur, yurtdışında fuarlara katılarak, Türk bulgurunu tanıtmaya devam ediyor. 2007 yılından bu yana 60 uluslararası gıda fuarına katılan Duru Bulgur, bulguru anlatan 500 bin adet kitap dağıttı. Katıldığı fuarlarda bulgur tadımı da yaptıran Duru Bulgur, bulguru o ülkelerin yemek kültürüne göre pişiriyor ve sunuyor.


 Duru Bulgur Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Duru, tüm dünyada Türk bulgurunu tanıtmak gibi bir misyon üstlendiklerini, bunun için 20 farklı dilde bulgur kitabı hazırlattıklarını söyledi. Türk bulgurunun besleyiciliği ve lezzeti sayesinde yurtdışında çok sevildiğini belirten Duru, “Yaptığımız satışlardan ve aldığımız siparişlerden bu olayı çok rahat gözlemliyoruz. Bulguru dünyaya tanıtmak için Japonya, Çin gibi ülkelerle birlikte tüm dünyada tanıtımlarımızı sürdürüyoruz” dedi.


  Geçtiğimiz yıl, Almanya, Brezilya, Dubai ve Avustralya’da uluslararası 7 fuara katılan Duru Bulgur, fuarların hepsinde tadım yaparak, 70 bin adet kitap dağıttı.  2016 yılında yoğun bir fuar takvimine sahip Duru Bulgur,  gerçekleştireceği tadım ve kitap dağıtımları ile Türk bulgurunu tanıtmayı sürdürecek.


 Karaman’da bulgur ve bakliyat üretimi yapan Duru Bulgur, AB ülkelerinin tamamına Avustralya, ABD, Kanada, Çin ve Japonya dahil 51 ülkeye ihracat yapıyor.  


 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (