( (

Dünya Şampiyonları Konya’da

Spor 27.04.2018 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Dünya Şampiyonları Konya’da

Kolpaçino filmindeki sahnesi ile gündeme gelen ve Adriana Lima’ya Bozkurt işareti yaptırıp kendilerinden sıkça bahsettiren Öner kardeşler, 2 yıl ara verdikleri profesyonel müsabakalara Konya’da yapacakları maç ile start verecekler. Babaları ile birlikte kendi şirketlerini kuran Buğra ve Alptuğ Öner kardeşler, federasyon müsabakaları dışında ilk maçlarına çıkacaklar. Profesyonel boksörler Uluslar arası kemer şampiyonaları öncesi Konya’da galibiyet için ringe çıkacaklar. 23 YAŞ ALTI WBS DÜNYA ALTIN KEMERİNİ ALAN İLK SPORCU 20 yıldır boksla uğraştıklarını belirten Buğra Öner, “19 yaşında profesyonel boksör oldum. 10 yıl milli takımlarla birlikte amatör olarak maçlara çıktım. 2010 yılında Profesyonel oldum. Ayrıca Türkiye’nin en genç profesyonel boksörü olarak tarihe geçtim. 14 Şubat 2016 yılında Adana’da Dünya Altın Kemerini aldım.  23 Yaş altı WBS kemeri alan ilk sporcuyum. Bu kategoride Dünya’da bir ilke imza attım.  Ağabeyim Alptuğ Öner’de Pasifik Avrasya WBS Altın Kemerini aldı. Bundan sonraki maçlardada kemerlerimizi yeniden alacağız” diye konuştu. PROFESYONEL MAÇLARDA  10 MAÇ 9 GALİBİYET Ağabeyi Alptuğ Öner ile birlikte 10 profesyonel maça çıktıklarını belirten boksör Buğra Öner, 10 maçtan 9 galibiyetle ayrıldıklarını ve tek mağlubiyetlerini Miami’de aldıklarını söyledi. Allah izin verirse Konya’da 10.galibiyetim için ringe çıkacağım diyen Buğra Öner “Türklüğün anadoludaki ilk şehirlerinden olan Konya’ya okumuzu attık. İnşallah Konya bize şans getirecek. Allah izin verirse daha sonra organizasyonlarımız ile Dünya’ya yayılacağız. Türk’ün gücünü tüm Dünya’ya göstereceğiz” diye konuştu. PKK YANDAŞI BOKSÖRE MEYDAN OKUDULAR İsmail Özen isimli PKK yandaşı boksörün Selahaddin Demirtaş ile ringe çıktığını ve terör propagandası yaptığını söyleyen Buğra Öner “buradan kendisine sesleniyorum. Daha önce meydan okumuştum. Ağabeyim Alptuğ Öner’de meydan okumuştu. Ama karşımıza çıkmaya cesaret edemedi. Bozkurtlar beni  tehdit ediyorlar diyerek yaygara yaptı. Bundan gurur duyuyoruz. Buradan yine meydan okuyorum. Korkmasın, kaçmasın. İstediği her yerde maç yapmaya hazırım. Gerekirse Kandil’de bile onunla maça çıkarım” diye konuştu.  İZLEYENLER BOKS’A DOYACAK Alptuğ Öner, Buğra Öner, Gülsüm Tatar, Atakan Karlıklı yabancı rakiplerine karşı izleyenlere muhteşem bir boks gecesi yaşatacak. 29 Nisan Pazar günü gerçekleşecek olan Boks Gecesi, Selçuklu Belediyesi Uluslar arası Spor Salon’unda 18:00’da başlayacak. YÜZ YÜZE MEYDAN OKUMA HEYECANI Tüm sporcular Konya Kent Plaza AVM’de saat 15:00’da halkla ve basınla buluşacak. Boksörler tartıya çıkacaklar ve maç öncesi birbirlerine meydan okuyacaklar. Halkın ve basının sorularını cevaplayacak olan boksörler rakipleri ile maç öncesi yüz yüze gelecekler.

Kolpaçino filmindeki sahnesi ile gündeme gelen ve Adriana Lima’ya Bozkurt işareti yaptırıp kendilerinden sıkça bahsettiren Öner kardeşler, 2 yıl ara verdikleri profesyonel müsabakalara Konya’da yapacakları maç ile start verecekler.


Babaları ile birlikte kendi şirketlerini kuran Buğra ve Alptuğ Öner kardeşler, federasyon müsabakaları dışında ilk maçlarına çıkacaklar. Profesyonel boksörler Uluslar arası kemer şampiyonaları öncesi Konya’da galibiyet için ringe çıkacaklar.


23 YAŞ ALTI WBS DÜNYA ALTIN KEMERİNİ ALAN İLK SPORCU


20 yıldır boksla uğraştıklarını belirten Buğra Öner, “19 yaşında profesyonel boksör oldum. 10 yıl milli takımlarla birlikte amatör olarak maçlara çıktım. 2010 yılında Profesyonel oldum. Ayrıca Türkiye’nin en genç profesyonel boksörü olarak tarihe geçtim. 14 Şubat 2016 yılında Adana’da Dünya Altın Kemerini aldım.  23 Yaş altı WBS kemeri alan ilk sporcuyum. Bu kategoride Dünya’da bir ilke imza attım.  Ağabeyim Alptuğ Öner’de Pasifik Avrasya WBS Altın Kemerini aldı. Bundan sonraki maçlardada kemerlerimizi yeniden alacağız” diye konuştu.


PROFESYONEL MAÇLARDA  10 MAÇ 9 GALİBİYET


Ağabeyi Alptuğ Öner ile birlikte 10 profesyonel maça çıktıklarını belirten boksör Buğra Öner, 10 maçtan 9 galibiyetle ayrıldıklarını ve tek mağlubiyetlerini Miami’de aldıklarını söyledi.


Allah izin verirse Konya’da 10.galibiyetim için ringe çıkacağım diyen Buğra Öner “Türklüğün anadoludaki ilk şehirlerinden olan Konya’ya okumuzu attık. İnşallah Konya bize şans getirecek. Allah izin verirse daha sonra organizasyonlarımız ile Dünya’ya yayılacağız. Türk’ün gücünü tüm Dünya’ya göstereceğiz” diye konuştu.


PKK YANDAŞI BOKSÖRE MEYDAN OKUDULAR


İsmail Özen isimli PKK yandaşı boksörün Selahaddin Demirtaş ile ringe çıktığını ve terör propagandası yaptığını söyleyen Buğra Öner “buradan kendisine sesleniyorum. Daha önce meydan okumuştum. Ağabeyim Alptuğ Öner’de meydan okumuştu. Ama karşımıza çıkmaya cesaret edemedi. Bozkurtlar beni  tehdit ediyorlar diyerek yaygara yaptı. Bundan gurur duyuyoruz. Buradan yine meydan okuyorum. Korkmasın, kaçmasın. İstediği her yerde maç yapmaya hazırım. Gerekirse Kandil’de bile onunla maça çıkarım” diye konuştu.


 İZLEYENLER BOKS’A DOYACAK


Alptuğ Öner, Buğra Öner, Gülsüm Tatar, Atakan Karlıklı yabancı rakiplerine karşı izleyenlere muhteşem bir boks gecesi yaşatacak. 29 Nisan Pazar günü gerçekleşecek olan Boks Gecesi, Selçuklu Belediyesi Uluslar arası Spor Salon’unda 18:00’da başlayacak.


YÜZ YÜZE MEYDAN OKUMA HEYECANI


Tüm sporcular Konya Kent Plaza AVM’de saat 15:00’da halkla ve basınla buluşacak.


Boksörler tartıya çıkacaklar ve maç öncesi birbirlerine meydan okuyacaklar. Halkın ve basının sorularını cevaplayacak olan boksörler rakipleri ile maç öncesi yüz yüze gelecekler.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (