( (

Dr. Nazan Cihan, “Kendime Zaman Ayırma Sırası Geldi” Dedi, Tatile Çıktı

Magazin 22.05.2021 - 11:16, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Dr. Nazan Cihan, “Kendime Zaman Ayırma Sırası Geldi” Dedi, Tatile Çıktı

Pandemi nedeniyle yoğun çalışmada hastalarının sağlığı ile ilgilenen Dr. Nazan Cihan, “sıra bana geldi” diyerek yorgunluk atmak, moral kazanmak ve güç kazanmak için kendine Riva tatilini seçti.
Radyoloji uzmanı Dr. Nazan Cihan bayram tatilini fırsat bilerek çıktığı tatilde, arkadaşları ile birlikte tatil keyfi yaparak dinlenme fırsatı buldu. KENDİNİZE ZAMAN AYIRIN Sağlıklı yaşam için temiz hava ve sporun her türlü rahatsızlığa iyi geldiğini ve insanı yenilediğini bilen Dr. Nazan Cihan, “Her insan kendine zaman ayırıp doğayla ve sporla barışık yaşam şeklini seçmelidir. Vücudumuzun bağışıklık sistemini güçlendiren en büyük ilaç sağlıklı beslenme, sağlıklı yaşamdır” dedi. BUTİK OTELİ TERCİH ETTİLER Kısıtlamalar nedeniyle şehirler arası seyahat yasağında herkes yaşadıkları şehre yakın tatil yörelerini seçmeye başladı. İstanbul’a yakın olan, tesisleriyle çok özel bir turizm bölgesi olan Riva’yı tercih eden Dr.Nazan Cihan ve arkadaşları, deniz kenarında butik bir oteli tercih ettiler. MEDİTASYON VE YOGA SEANSLARI Yemyeşil doğal ortamda Uzakdoğu konseptli otelde güneşlenip, spor yaparak doğanın tadını çıkarıyorlar. Ayrıca müzik eşliğinde Soundbath Meditasyon ve yoga seanslarına katılıyorlar. Sağlıklı beslenme için vegan yemekleri seçiyorlar. Böylesine güzel bir tatilin ardından enerji depolayarak yeniden görevlerini dönmeye hazırlandılar. İSTANBUL TATİL İÇİN ŞANSLI ŞEHİR Tatil sonrası, arkadaşlarıyla göreve dönen Dr. Nazan Cihan, “Bizim yaptığımız gibi herkesin fırsat buldukça kendisine yatırım yapması gerekiyor. Tatil için İstanbul çevresinde Bodrum’u, Çeşme’yi, Antalya’yı aratmayacak kalitede butik oteller bulunuyor. Yakın yerde tatil yaparsanız, daha uzun tatil yaparak işinize yakın olursunuz. Hatta hafta sonları tatili için bile İstanbul çok şanslı bir şehirdir” dedi.  
Pandemi nedeniyle yoğun çalışmada hastalarının sağlığı ile ilgilenen Dr. Nazan Cihan, “sıra bana geldi” diyerek yorgunluk atmak, moral kazanmak ve güç kazanmak için kendine Riva tatilini seçti.
Radyoloji uzmanı Dr. Nazan Cihan bayram tatilini fırsat bilerek çıktığı tatilde, arkadaşları ile birlikte tatil keyfi yaparak dinlenme fırsatı buldu.


dr.-nazan-cihan,.jpg

KENDİNİZE ZAMAN AYIRIN
Sağlıklı yaşam için temiz hava ve sporun her türlü rahatsızlığa iyi geldiğini ve insanı yenilediğini bilen Dr. Nazan Cihan, “Her insan kendine zaman ayırıp doğayla ve sporla barışık yaşam şeklini seçmelidir. Vücudumuzun bağışıklık sistemini güçlendiren en büyük ilaç sağlıklı beslenme, sağlıklı yaşamdır” dedi.

dr.-nazan-cihan,-001.jpg

BUTİK OTELİ TERCİH ETTİLER
Kısıtlamalar nedeniyle şehirler arası seyahat yasağında herkes yaşadıkları şehre yakın tatil yörelerini seçmeye başladı. İstanbul’a yakın olan, tesisleriyle çok özel bir turizm bölgesi olan Riva’yı tercih eden Dr.Nazan Cihan ve arkadaşları, deniz kenarında butik bir oteli tercih ettiler.

dr.-nazan-cihan,-002.jpg

MEDİTASYON VE YOGA SEANSLARI
Yemyeşil doğal ortamda Uzakdoğu konseptli otelde güneşlenip, spor yaparak doğanın tadını çıkarıyorlar. Ayrıca müzik eşliğinde Soundbath Meditasyon ve yoga seanslarına katılıyorlar. Sağlıklı beslenme için vegan yemekleri seçiyorlar. Böylesine güzel bir tatilin ardından enerji depolayarak yeniden görevlerini dönmeye hazırlandılar.

dr.-nazan-cihan,-003.jpg

İSTANBUL TATİL İÇİN ŞANSLI ŞEHİR
Tatil sonrası, arkadaşlarıyla göreve dönen Dr. Nazan Cihan, “Bizim yaptığımız gibi herkesin fırsat buldukça kendisine yatırım yapması gerekiyor. Tatil için İstanbul çevresinde Bodrum’u, Çeşme’yi, Antalya’yı aratmayacak kalitede butik oteller bulunuyor. Yakın yerde tatil yaparsanız, daha uzun tatil yaparak işinize yakın olursunuz. Hatta hafta sonları tatili için bile İstanbul çok şanslı bir şehirdir” dedi.

dr.-nazan-cihan,-004.jpg

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (