( (

DOKSAD ‘Sağlık ve Spor Turizmi” Çalıştayı Düzenliyor

Turizm 31.08.2021 - 16:34, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

DOKSAD ‘Sağlık ve Spor Turizmi” Çalıştayı Düzenliyor

(DOKSAD) 13-15 Eylül tarihleri arasında TR 90 Bölgesi Sağlık ve Spor Turizmi Dünyaya Açılıyor sloganıyla çalıştay gerçekleştiriyor.
Doğu Karadeniz Sağlık Turizmi (DOKSAD) 13-15 Eylül tarihleri arasında TR 90 Bölgesi Sağlık ve Spor Turizmi Dünyaya Açılıyor sloganıyla çalıştay gerçekleştiriyor. DOKSAD tarafından yapılan davet çağrısında, “Türkiye Sağlık Turizmi Konseyi Kurucu Başkanı ve Global Sağlık Turizm Konseyi Onursal Başkanı Emin Çakmak’ın katılımıyla ilimiz ve bölgemizin sağlık ve spor turizm potansiyelinin uluslararası düzeyde aktif tanıtımını gerçekleştireceğimiz çalıştayımıza katılımlarınızı bekleriz” ifadelerine yer verildi. Programın katılımcılar; TÜRSAB Başkanı-Uluslararası Hizmet Ticareti genel Müdür Yardımcısı, Türkiye’de uluslararası sağlık turizmi yapan 20 acente, TÜRSAB Sağlık ve Spor Turizmi Komite Başkanları, THTC İcra Kurulu Başkanı ve Bazı Bölge Başkanları Trabzon’daki Sağlık, Spor, Turizm alanındaki paydaşlar şeklinde olacak.
(DOKSAD) 13-15 Eylül tarihleri arasında TR 90 Bölgesi Sağlık ve Spor Turizmi Dünyaya Açılıyor sloganıyla çalıştay gerçekleştiriyor.
Doğu Karadeniz Sağlık Turizmi (DOKSAD) 13-15 Eylül tarihleri arasında TR 90 Bölgesi Sağlık ve Spor Turizmi Dünyaya Açılıyor sloganıyla çalıştay gerçekleştiriyor.


DOKSAD tarafından yapılan davet çağrısında, “Türkiye Sağlık Turizmi Konseyi Kurucu Başkanı ve Global Sağlık Turizm Konseyi Onursal Başkanı Emin Çakmak’ın katılımıyla ilimiz ve bölgemizin sağlık ve spor turizm potansiyelinin uluslararası düzeyde aktif tanıtımını gerçekleştireceğimiz çalıştayımıza katılımlarınızı bekleriz” ifadelerine yer verildi.

Programın katılımcılar; TÜRSAB Başkanı-Uluslararası Hizmet Ticareti genel Müdür Yardımcısı, Türkiye’de uluslararası sağlık turizmi yapan 20 acente, TÜRSAB Sağlık ve Spor Turizmi Komite Başkanları, THTC İcra Kurulu Başkanı ve Bazı Bölge Başkanları Trabzon’daki Sağlık, Spor, Turizm alanındaki paydaşlar şeklinde olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (