( (

Doğaseverlerden Pınar Barışı Harekatı’na Katılan Mehmetçiklere Destek Tırmanışı

Bölge 14.10.2019 - 13:11, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Doğaseverlerden Pınar Barışı Harekatı’na Katılan Mehmetçiklere Destek Tırmanışı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, doğaseverler Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye sınırında düzenlenen Barış Pınarı Harekatı’na destek vermek ve devam eden harekatta şehit düşen askerlerimiz ile tüm şehitlerimizi anmak amacıyla dağın zirvesine tırmanış gerçekleştirdi.
Beyşehir Belediyesi’nin evsahipliğinde Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği, Beyşehir Trekking Doğa Yürüyüşleri Topluluğu tarafından düzenlenen etkinliğe Konya’dan ilçeye gelen Selçuk Üniversitesi (SÜ) öğrenci grubunun da aralarında olduğu çok sayıda doğasever katıldı. Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, orman gözetleme kulesinin bulunduğu Dumanlı Mahallesi sınırlarındaki Keldağ’ın bin 782 metrelik zirvesine etkinlik çerçevesinde tırmanış gerçekleştirildiğini belirterek, “Doğaseverlerimiz bu kapsamda dağın zirvesine düzenlediği  tırmanış ve inişlerle birlikte toplamda 12 kilometrelik bir yürüyüşü gerçekleştirmiş oldu.  Dağın zirvesinde doğaseverlerimizle birlikte Türk bayrakları açtık. Bu etkinliğimizi Türk Ordumuzun Barış Pınarı Harekatı’na katılan Mehmetçiklerimize destek vermek, harekatta şehit düşen yükseköğrenimini Beyşehir’de tamamlayan Konyalı Uzman Onbaşımız Yunus Mermer ile tüm şehitlerimiz anısına gerçekleştirdik. Tüm şehitlerimizi bu anlamda rahmetle anıyor, gazilerimize ise Allah’tan acil şifalar diliyoruz.Bu anlamlı etkinliğe 39 doğa severimiz katıldı, hepsine de katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.Ayrıca, etkinliklerimize bugüne kadar gösterdiği destek ve katkılardan dolayı Belediye Başkanımız Sayın Adil Bayındır’a da şükranlarımızı sunuyoruz. ”dedi.
Konya’nın Beyşehir ilçesinde, doğaseverler Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye sınırında düzenlenen Barış Pınarı Harekatı’na destek vermek ve devam eden harekatta şehit düşen askerlerimiz ile tüm şehitlerimizi anmak amacıyla dağın zirvesine tırmanış gerçekleştirdi.

Beyşehir Belediyesi’nin evsahipliğinde Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği, Beyşehir Trekking Doğa Yürüyüşleri Topluluğu tarafından düzenlenen etkinliğe Konya’dan ilçeye gelen Selçuk Üniversitesi (SÜ) öğrenci grubunun da aralarında olduğu çok sayıda doğasever katıldı.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, orman gözetleme kulesinin bulunduğu Dumanlı Mahallesi sınırlarındaki Keldağ’ın bin 782 metrelik zirvesine etkinlik çerçevesinde tırmanış gerçekleştirildiğini belirterek, “Doğaseverlerimiz bu kapsamda dağın zirvesine düzenlediği  tırmanış ve inişlerle birlikte toplamda 12 kilometrelik bir yürüyüşü gerçekleştirmiş oldu.  Dağın zirvesinde doğaseverlerimizle birlikte Türk bayrakları açtık. Bu etkinliğimizi Türk Ordumuzun Barış Pınarı Harekatı’na katılan Mehmetçiklerimize destek vermek, harekatta şehit düşen yükseköğrenimini Beyşehir’de tamamlayan Konyalı Uzman Onbaşımız Yunus Mermer ile tüm şehitlerimiz anısına gerçekleştirdik. Tüm şehitlerimizi bu anlamda rahmetle anıyor, gazilerimize ise Allah’tan acil şifalar diliyoruz.Bu anlamlı etkinliğe 39 doğa severimiz katıldı, hepsine de katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.Ayrıca, etkinliklerimize bugüne kadar gösterdiği destek ve katkılardan dolayı Belediye Başkanımız Sayın Adil Bayındır’a da şükranlarımızı sunuyoruz. ”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (