( (

Diyanet'ten 'Teravih Namazı' Kararı

Gündem (Medyaradikal) - medyaradikal.com | 06.04.2021 - 12:46, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Diyanet'ten 'Teravih Namazı' Kararı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Yaptığımız istişareler neticesinde teravih namazını camilerde değil evlerimizde kılmanın uygun olduğuna karar verdik" dedi.
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş teravih namazıyla ilgili önemli açıklamada bulundu. Erbaş, "Yaptığımız istişareler neticesinde teravih namazını camilerde değil evlerimizde kılmanın uygun olduğuna karar verdik." dedi. Erbaş, "Oruçlu iken aşı olmakta sakınca yoktur. Bu durum orucu bozmaz." açıklamasında bulundu. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş şu açıklamaları yaptı: Yaptığımız istişareler neticesinde teravih namazını camilerde değil evlerimizde kılmanın uygun olduğuna karar verdik. Şayet bu süreçte salgının seyrine göre camilerimizde teravih namazı kılabilme imkanı olursa bunun da kararını alıp milletimizle paylaşırız.
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Yaptığımız istişareler neticesinde teravih namazını camilerde değil evlerimizde kılmanın uygun olduğuna karar verdik" dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş teravih namazıyla ilgili önemli açıklamada bulundu.

Erbaş, "Yaptığımız istişareler neticesinde teravih namazını camilerde değil evlerimizde kılmanın uygun olduğuna karar verdik." dedi. Erbaş, "Oruçlu iken aşı olmakta sakınca yoktur. Bu durum orucu bozmaz." açıklamasında bulundu.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş şu açıklamaları yaptı:

Yaptığımız istişareler neticesinde teravih namazını camilerde değil evlerimizde kılmanın uygun olduğuna karar verdik.

Şayet bu süreçte salgının seyrine göre camilerimizde teravih namazı kılabilme imkanı olursa bunun da kararını alıp milletimizle paylaşırız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (