( (

DİSK Genel Başkanı Çerkezoğlu’ndan CHP’ye Ziyaret

Gündem 29.09.2021 - 14:08, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

DİSK Genel Başkanı Çerkezoğlu’ndan CHP’ye Ziyaret

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, DİSK Genel Sekreteri ve Birleşik Metal İş Sendikası Genel Başkanı Adnan Serdaroğlu ile DİSK- Genel İş Sendikası Konya Şube Başkanı Mustafa Tamer birlikte CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş ve yönetim kurulu üyelerini ziyeret ederek, işçilere verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler.
Ziyartte konya’da çalışma hayatı hakkında bilgi veren CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, “Konya  sanayisi iyi olup, ihracatta da ülkemiz ekonomisine katkısı büyüktür. Ancak işçi hakları ve sendikal örgütlenmede zayıfız. Konya’da yaşanılan ideoljik değildir. işçilerin ve emekçilerin sendikal örgütlenme mücadelesidir. Konya’nın işçi örgütlenmesinde bir sorunu vardır. CHP olarak işçilerimizin sorunlarının çözümünün takipçisiyiz.  Her zaman yanlarında olacağız. İşçi ve işveren ilişkisinde ve emek mücadelesindeki yanlış  zihniyetin değişmesi için parti olarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.  Konya’da zihniyet değişmelidir DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş’a ve yönetim kurulu üyelerine Kentpar işçilerine verdikleri destek dolayı teşekkür ederek, “Her yerde ve bütün iş kollarında sendikal örgütlenmede sorunlar yaşışoruz. Konya’de Kentpar’da işçilerin sendikaya kayıtlı olmasından dolayı işten çıkarılmaları ağır bir tablodur. İşçi kenti olan Konya’da işçilerin sendikalara kayıt olmasına karşı çıkılması zihniyeti değişmelidir. Konya da sendikalı çalışan işçi sayısı oldukça azdır. Yarın bu fabrikalarda çocuklarımız çalışacaktır.  İşçilerin bir sendikaya üye olduğu için işten atılmamalıdır. Bu zihniyeti hep beraber değiştireceğiz. Birlikte mücadele edeceğiz. Sizlere işçilere verdiğiniz destekten dolayı da teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, DİSK Genel Sekreteri ve Birleşik Metal İş Sendikası Genel Başkanı Adnan Serdaroğlu ile DİSK- Genel İş Sendikası Konya Şube Başkanı Mustafa Tamer birlikte CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş ve yönetim kurulu üyelerini ziyeret ederek, işçilere verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler.

Ziyartte konya’da çalışma hayatı hakkında bilgi veren CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, “Konya  sanayisi iyi olup, ihracatta da ülkemiz ekonomisine katkısı büyüktür. Ancak işçi hakları ve sendikal örgütlenmede zayıfız. Konya’da yaşanılan ideoljik değildir. işçilerin ve emekçilerin sendikal örgütlenme mücadelesidir. Konya’nın işçi örgütlenmesinde bir sorunu vardır. CHP olarak işçilerimizin sorunlarının çözümünün takipçisiyiz.  Her zaman yanlarında olacağız. İşçi ve işveren ilişkisinde ve emek mücadelesindeki yanlış  zihniyetin değişmesi için parti olarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 Konya’da zihniyet değişmelidir

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş’a ve yönetim kurulu üyelerine Kentpar işçilerine verdikleri destek dolayı teşekkür ederek, “Her yerde ve bütün iş kollarında sendikal örgütlenmede sorunlar yaşışoruz. Konya’de Kentpar’da işçilerin sendikaya kayıtlı olmasından dolayı işten çıkarılmaları ağır bir tablodur. İşçi kenti olan Konya’da işçilerin sendikalara kayıt olmasına karşı çıkılması zihniyeti değişmelidir. Konya da sendikalı çalışan işçi sayısı oldukça azdır. Yarın bu fabrikalarda çocuklarımız çalışacaktır.  İşçilerin bir sendikaya üye olduğu için işten atılmamalıdır. Bu zihniyeti hep beraber değiştireceğiz. Birlikte mücadele edeceğiz. Sizlere işçilere verdiğiniz destekten dolayı da teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (