( (

DEVA Partisine, Gelecek Partisi’nden “Hayırlı olsun” Ziyareti

09.09.2020 - 10:50, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

DEVA Partisine, Gelecek Partisi’nden “Hayırlı olsun” Ziyareti

DEVA Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca ve il yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici ve il yönetim kurulu üyeleri hayırlı olsun diyerek, başarı dilediler.
Ziyarette, Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, “Türk demokrasisinin vazgeçilmezleri ve en önemli kurumları siyasi partilerdir. Memleketimizin içinde bulunduğu durumdan yine demokrasinin kazanımları ile çıkılabilecektir. İlimiz Konya’nın sorunlarının hep beraber dile getirerek, takip edersek başarılı bir sonuca ulaşabiliriz. Birlikte çalışmalar yapabiliriz. Amacımız, halkımıza ve milletimize hizmet etmektir.  DEVA Partisi il başkanı olarak size ve yönetim kurulunuzdaki arkadaşlara hayırlı olsun derken, başarılar diliyorum” dedi.   DEVA Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca Gelecek Partisinin ziyaretinden memnun olduklarını kaydederek, “Sizlerin ve bizlerin ortak kaygısı ülkemizin iyi yönetilmeyişidir. Sorunlarının giderek artmasıdır. Şehrimiz ve ülkemizin faydasına olacak her türlü projede birlikte çalışıp, şehrimizin sorunlarını ve çözümünü takip edebiliriz. Bunu yapmak bizler için asil bir görevdir. Size ve yönetim kurulundaki arkadaşlara başarılar diliyorum.”   Ayrıca ziyarette, DEVA Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca ve Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici; kimsenin yeni oluşan siyasi partilere hain ithamı vuramayacağını ifade ederek, yeni kurulan DEVA Partisi ve Gelecek Partisinin ülke siyasetine yeni bir yön vererek, hizmet vermek için hareket ettiklerini vurguladılar.   Ziyaretin anısına, Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, DEVA Partisi Konya İl Başkanı Seyit Karaca’ya bir tablo hediye etti.   
DEVA Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca ve il yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici ve il yönetim kurulu üyeleri hayırlı olsun diyerek, başarı dilediler.

Ziyarette, Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, “Türk demokrasisinin vazgeçilmezleri ve en önemli kurumları siyasi partilerdir. Memleketimizin içinde bulunduğu durumdan yine demokrasinin kazanımları ile çıkılabilecektir. İlimiz Konya’nın sorunlarının hep beraber dile getirerek, takip edersek başarılı bir sonuca ulaşabiliriz. Birlikte çalışmalar yapabiliriz. Amacımız, halkımıza ve milletimize hizmet etmektir.  DEVA Partisi il başkanı olarak size ve yönetim kurulunuzdaki arkadaşlara hayırlı olsun derken, başarılar diliyorum” dedi.

 

DEVA Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca Gelecek Partisinin ziyaretinden memnun olduklarını kaydederek, “Sizlerin ve bizlerin ortak kaygısı ülkemizin iyi yönetilmeyişidir. Sorunlarının giderek artmasıdır. Şehrimiz ve ülkemizin faydasına olacak her türlü projede birlikte çalışıp, şehrimizin sorunlarını ve çözümünü takip edebiliriz. Bunu yapmak bizler için asil bir görevdir. Size ve yönetim kurulundaki arkadaşlara başarılar diliyorum.”

 

Ayrıca ziyarette, DEVA Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca ve Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici; kimsenin yeni oluşan siyasi partilere hain ithamı vuramayacağını ifade ederek, yeni kurulan DEVA Partisi ve Gelecek Partisinin ülke siyasetine yeni bir yön vererek, hizmet vermek için hareket ettiklerini vurguladılar.

 

Ziyaretin anısına, Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, DEVA Partisi Konya İl Başkanı Seyit Karaca’ya bir tablo hediye etti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (