( (

DEVA Partisinden, Kan Bağışı

Bölge 04.09.2020 - 11:09, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

DEVA Partisinden, Kan Bağışı

Deva Partisi Konya il Başkanlığı, Türk Kızılay’ı kan merkeziyle birlikte düzenledikleri “Hayat kurtarmak senin kanında var” kampanyasıyla kan bağışında bulundu.
Zafer Kızılay Kan Merkezinde yapılan kan bağışına DEVA Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, il yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.   Konyalıları kan vermeye davet eden DEVA Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, “”Hayat kurtarmak senin kanında var” adlı kan verme kampanyamızı Türk Kızılay Kan merkeziyle birlikte düzenledik. I htiyacı olanların kana ulaşabilmelerinin tek yolu Kızılay olduğu için özellikle pandemi sürecinde kronik hastaların kan ihtiyacının giderilmesiyle birlikte onlara destek olmak için bu kampanyayı düzenledik. Partililerimize destek verdikleri için, Kızılay Kan Merkezi çalışanlarımıza da emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Konyalı hemşehirlerimizi kan vermeye davet ediyorum. Sadece 15 dakikalarını ayırıp, kan vererek hasta olanların hayatlarının kurtulmalarına vesîle olabilirler. Parti olarak kan verme kampanyamızı düzenli aralıklarla sürdüreceğiz” dedi.   Muharrem ayı içinde olmamız nedeniyle Muharrem ayını da kutlayan Seyit Karaca, “Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) efendimizin torunu Hz. Hüseyin ve yakınlarının Kerbela'da şehit edilmesinin 1380. yılı olan Muharrem ayı içindeyiz. Bu sebeple Kerbela şehitlerimizi de rahmetle anıyoruz. Bu ayın birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olmasını diliyorum. Parti olarak aşure yaptık dağıtacaktık. Ancak 81 ilde yasaklama getiren genelge çerçevesinde aşureyi dağıtmadık. İnşallah gelecek yılki Muharrem ayında pandemiden kurtuluruz.” diye konuştu.
Deva Partisi Konya il Başkanlığı, Türk Kızılay’ı kan merkeziyle birlikte düzenledikleri “Hayat kurtarmak senin kanında var” kampanyasıyla kan bağışında bulundu.

Zafer Kızılay Kan Merkezinde yapılan kan bağışına DEVA Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, il yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

 

Konyalıları kan vermeye davet eden DEVA Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, “”Hayat kurtarmak senin kanında var” adlı kan verme kampanyamızı Türk Kızılay Kan merkeziyle birlikte düzenledik. I htiyacı olanların kana ulaşabilmelerinin tek yolu Kızılay olduğu için özellikle pandemi sürecinde kronik hastaların kan ihtiyacının giderilmesiyle birlikte onlara destek olmak için bu kampanyayı düzenledik. Partililerimize destek verdikleri için, Kızılay Kan Merkezi çalışanlarımıza da emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Konyalı hemşehirlerimizi kan vermeye davet ediyorum. Sadece 15 dakikalarını ayırıp, kan vererek hasta olanların hayatlarının kurtulmalarına vesîle olabilirler. Parti olarak kan verme kampanyamızı düzenli aralıklarla sürdüreceğiz” dedi.

 

Muharrem ayı içinde olmamız nedeniyle Muharrem ayını da kutlayan Seyit Karaca, “Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) efendimizin torunu Hz. Hüseyin ve yakınlarının Kerbela'da şehit edilmesinin 1380. yılı olan Muharrem ayı içindeyiz. Bu sebeple Kerbela şehitlerimizi de rahmetle anıyoruz. Bu ayın birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olmasını diliyorum. Parti olarak aşure yaptık dağıtacaktık. Ancak 81 ilde yasaklama getiren genelge çerçevesinde aşureyi dağıtmadık. İnşallah gelecek yılki Muharrem ayında pandemiden kurtuluruz.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (