( (

DEVA Partisi Konya İl Yönetimini Tanıttı

10.08.2020 - 17:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

DEVA Partisi Konya İl Yönetimini Tanıttı

Konya Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Yönetim Kurulu kamuoyuna tanıtıldı.
 DEVA Partisi Konya İl Başkanı Seyit Karaca, şu ana kadar 70’e yakın ilde, il başkanı görevlendirmeleri sonrasında kurucu il başkanları ve heyetlerinin çalışmaları neticesinde il yönetimlerinin kurulduğunu, 280 ilçe yönetiminin de kuruluşunun tamamlandığını söyledi. Karaca, “Bizler de il teşkilatı listemizin onaylanması sonrasında kurmuş olduğumuz komisyonlar aracılığıyla ilçe teşkilatlanma çalışmalarını başlatmış bulunmaktayız. Bugün itibarıyla sahada 11 komisyonumuzun yaptığı çalışmaları da değerlendirip ilçe teşkilatlanmaları için karar vereceğiz. Çalışmalarımızda öncelikle ilde, Genel başkanımızın ve teşkilatlanma başkanlığımızın bildirdiği prensipler doğrultusunda, “iyi insanlardan” oluşan ekipler kurmaya gayret ettik. Genel Başkan şahsında tanzim edilen online mecraya daha partinin adı bile belli değilken çalışma dileklerini ileten 1500’e yakın arkadaşımızı dinleyerek ve toplum katmanlarımızın tümünü temsil eden meslek ve yaş gruplarından oluşturduğumuz arkadaşlarımızla Konya’mıza ve ülkemize hizmet için yola çıktık. Aynı zamanda bu arkadaşlarımız, toplum sosyolojisi açısından da tam bir mozaik oluşturmaktadır” diye konuştu.   Karacaca şöyle devam etti: “Hiçbir yol arkadaşımın hırsla hareket etmediğinin bilinmesini isterim. Bu nedenle hiçbir arkadaşım da koltuk sahibi olmak için hareket etmiyor. Mevcut il yönetiminin lideri olarak bu konuda arkadaşlarıma kefilim. Daha önce hangi siyasi partide olursa olsun “ilkeli siyaset yapmış” “iyi” insanları ekibimize dahil etmekte de hiçbir beis görmedik. Başka bir ekipten ayrılana “iyi”, kendi içerisinden ayrılana ise “kötü, nifak kaynağı” gibi nitelemeleri asla kabul etmiyor ve doğru bulmuyoruz. Siyasetin amacı halka hizmettir bunu hiç unutmayacağız.  Şahsım ve tüm yönetim kurulumuza çıktığımız yolun hayırlar getirmesini niyaz ediyorum.”
Konya Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Yönetim Kurulu kamuoyuna tanıtıldı.

 DEVA Partisi Konya İl Başkanı Seyit Karaca, şu ana kadar 70’e yakın ilde, il başkanı görevlendirmeleri sonrasında kurucu il başkanları ve heyetlerinin çalışmaları neticesinde il yönetimlerinin kurulduğunu, 280 ilçe yönetiminin de kuruluşunun tamamlandığını söyledi. Karaca, “Bizler de il teşkilatı listemizin onaylanması sonrasında kurmuş olduğumuz komisyonlar aracılığıyla ilçe teşkilatlanma çalışmalarını başlatmış bulunmaktayız. Bugün itibarıyla sahada 11 komisyonumuzun yaptığı çalışmaları da değerlendirip ilçe teşkilatlanmaları için karar vereceğiz. Çalışmalarımızda öncelikle ilde, Genel başkanımızın ve teşkilatlanma başkanlığımızın bildirdiği prensipler doğrultusunda, “iyi insanlardan” oluşan ekipler kurmaya gayret ettik. Genel Başkan şahsında tanzim edilen online mecraya daha partinin adı bile belli değilken çalışma dileklerini ileten 1500’e yakın arkadaşımızı dinleyerek ve toplum katmanlarımızın tümünü temsil eden meslek ve yaş gruplarından oluşturduğumuz arkadaşlarımızla Konya’mıza ve ülkemize hizmet için yola çıktık. Aynı zamanda bu arkadaşlarımız, toplum sosyolojisi açısından da tam bir mozaik oluşturmaktadır” diye konuştu.

 

Karacaca şöyle devam etti: “Hiçbir yol arkadaşımın hırsla hareket etmediğinin bilinmesini isterim. Bu nedenle hiçbir arkadaşım da koltuk sahibi olmak için hareket etmiyor. Mevcut il yönetiminin lideri olarak bu konuda arkadaşlarıma kefilim. Daha önce hangi siyasi partide olursa olsun “ilkeli siyaset yapmış” “iyi” insanları ekibimize dahil etmekte de hiçbir beis görmedik. Başka bir ekipten ayrılana “iyi”, kendi içerisinden ayrılana ise “kötü, nifak kaynağı” gibi nitelemeleri asla kabul etmiyor ve doğru bulmuyoruz. Siyasetin amacı halka hizmettir bunu hiç unutmayacağız.  Şahsım ve tüm yönetim kurulumuza çıktığımız yolun hayırlar getirmesini niyaz ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (