( (

DEVA Partisi GMYK'sında Yeni Görevlendirmeler

Gündem 27.07.2021 - 12:05, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

DEVA Partisi GMYK'sında Yeni Görevlendirmeler

DEVA Partisi GMYK toplantısında beş genel başkan yardımcılığına yeni isimler görevlendirildi. Bununla birlikte GMYK asil üyeliğinde de beş yeni görevlendirme gerçekleştirildi.
Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Merkez Yönetim Kurulu (GMYK), Genel Başkan Ali Babacan başkanlığında toplandı. Toplantıda partinin beş genel başkan yardımcılığına yeni isimler görevlendirildi. Büyük kongrede yedek üyeliğe seçilen beş isim de GMYK asil üyeliğine getirildi. Yeni görevlendirmeler şu şekilde: Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Başkanı: Yasemin Bilgel Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı: Evrim Rızvanoğlu Halkla İlişkiler Başkanı: Mehmet Emin Ekmen Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları Başkanı: Candan Karlıtekin Sivil Toplumla İlişkiler Başkanı: Hasan Karal GMYK asil üyeliğine getirilen isimler ise şöyle: -Ahmet Burçin Yereli -Ahmet Faruk Ünsal -Ayşe Ezgi Yıldırım -Baran Deniz Bağatur -Furkan Aydoğan.
DEVA Partisi GMYK toplantısında beş genel başkan yardımcılığına yeni isimler görevlendirildi. Bununla birlikte GMYK asil üyeliğinde de beş yeni görevlendirme gerçekleştirildi.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Merkez Yönetim Kurulu (GMYK), Genel Başkan Ali Babacan başkanlığında toplandı. Toplantıda partinin beş genel başkan yardımcılığına yeni isimler görevlendirildi. Büyük kongrede yedek üyeliğe seçilen beş isim de GMYK asil üyeliğine getirildi.

Yeni görevlendirmeler şu şekilde:

Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Başkanı: Yasemin Bilgel

Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı: Evrim Rızvanoğlu

Halkla İlişkiler Başkanı: Mehmet Emin Ekmen

Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları Başkanı: Candan Karlıtekin

Sivil Toplumla İlişkiler Başkanı: Hasan Karal

GMYK asil üyeliğine getirilen isimler ise şöyle:

-Ahmet Burçin Yereli

-Ahmet Faruk Ünsal

-Ayşe Ezgi Yıldırım

-Baran Deniz Bağatur

-Furkan Aydoğan.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (