( (

Destekler Girişimcileri Umutlandırıyor

İş Dünyası 20.02.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Destekler Girişimcileri Umutlandırıyor

KOSGEP İl Müdürü İsmail Özdemir, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği(ASKON) Konya Şubesi’nde işadamları ile biraraya geldi. Şube binasında gerçekleşen seminere çok sayıda işadamı katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan ASKON Konya Şube Başkan Vekili Ali Umur, KOSGEP’in verdiği desteklerin önemine dikkat çekerek, “KOSGEP sanayi ve ticaretin devamı noktasında önemli bir role sahip. Özellikle genç girişimcilere verdiği hibeler ve yatırım yapacaklara sunduğu destekler çok kıymetli. Bu anlamda hibe alacakların içerikleri çok iyi bilmesi gerekiyor. Bu yüzden İsmail beyi davet ettik. Kendileri de bizi kırmadı ve bütün merak ettiklerimiz noktasında bizleri aydınlatacaktır. Katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum” dedi. 500 BİN TL’YE KADAR DESTEK VAR! Daha sonra sunuma geçen KOSGEP İl Müdürü İsmail Özdemir de, hibe ve faizsiz destekleri anlattı. Özdemir, “KOSGEP, KOBİ’lere destek veren bir kurum. Şu an 13 kalemde desteğimiz var. Ağırlık imalat alanında. 1,5 yıldır yüksek teknolojik ürünlerde destekler hız kazandı. Eğitim, tarım, hayvancılık gibi bizim dışımızda kalan alanlar hariç birçok alanda ciddi desteklerimiz var. Şu an yüzde 90 oranında desteklerimiz bulunuyor. Mesela 150 bin TL’ye kadar makine ekipman desteği veriyoruz. Yine bu desteği eleman desteği olarak da veriyoruz. Ayrıca geri ödemeli de 500 bin TL’ye kadar destek veriyoruz. Bunlar iş dünyası için çok kıymetli. Burada amaç bizlerin desteği ile KOBİ’lerimizin daha da büyümesi” dedi. Desteklerin kullanılma oranında KOSGEP Konya İl Müdürlüğü’nün konumun da değerlendiren İsmail Özdemir, “Desteklerin kullanılma noktasında il bazında 5. sıradayız. Bu anlamda destek ve hibe konusunda güzel işler yapacak tüm girişimcilerimizi davet ediyoruz” dedi. Program daha sonra soru cevap olarak devam etti. Program sonunda İsmail Özdemir’e günün anısına hediye takdiminde bulunuldu.

KOSGEP İl Müdürü İsmail Özdemir, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği(ASKON) Konya Şubesi’nde işadamları ile biraraya geldi. Şube binasında gerçekleşen seminere çok sayıda işadamı katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan ASKON Konya Şube Başkan Vekili Ali Umur, KOSGEP’in verdiği desteklerin önemine dikkat çekerek, “KOSGEP sanayi ve ticaretin devamı noktasında önemli bir role sahip. Özellikle genç girişimcilere verdiği hibeler ve yatırım yapacaklara sunduğu destekler çok kıymetli. Bu anlamda hibe alacakların içerikleri çok iyi bilmesi gerekiyor. Bu yüzden İsmail beyi davet ettik. Kendileri de bizi kırmadı ve bütün merak ettiklerimiz noktasında bizleri aydınlatacaktır. Katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum” dedi.


500 BİN TL’YE KADAR DESTEK VAR!


Daha sonra sunuma geçen KOSGEP İl Müdürü İsmail Özdemir de, hibe ve faizsiz destekleri anlattı.


Özdemir, “KOSGEP, KOBİ’lere destek veren bir kurum. Şu an 13 kalemde desteğimiz var. Ağırlık imalat alanında. 1,5 yıldır yüksek teknolojik ürünlerde destekler hız kazandı. Eğitim, tarım, hayvancılık gibi bizim dışımızda kalan alanlar hariç birçok alanda ciddi desteklerimiz var. Şu an yüzde 90 oranında desteklerimiz bulunuyor. Mesela 150 bin TL’ye kadar makine ekipman desteği veriyoruz. Yine bu desteği eleman desteği olarak da veriyoruz. Ayrıca geri ödemeli de 500 bin TL’ye kadar destek veriyoruz. Bunlar iş dünyası için çok kıymetli. Burada amaç bizlerin desteği ile KOBİ’lerimizin daha da büyümesi” dedi.


Desteklerin kullanılma oranında KOSGEP Konya İl Müdürlüğü’nün konumun da değerlendiren İsmail Özdemir, “Desteklerin kullanılma noktasında il bazında 5. sıradayız. Bu anlamda destek ve hibe konusunda güzel işler yapacak tüm girişimcilerimizi davet ediyoruz” dedi. Program daha sonra soru cevap olarak devam etti. Program sonunda İsmail Özdemir’e günün anısına hediye takdiminde bulunuldu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (