( (

Demirciler Metal Expo Fuarında

İş Dünyası 17.09.2019 - 15:12, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Demirciler Metal Expo Fuarında

Konya Demir ve Emsali Sanatkarlar Oda Başkanı Mehmet Yüksel Kurt Üyeleriyle birlikte İstanbul’da düzenlenen Metal Expo fuarına katıldı.
Yaklaşık 200 firmanın katıldığı fuarı gezmek için 55 kişilik bir ekiple İstanbul’a çıkarma yapan Demir ve Emsali Sanatkarlar Odası Fuarda teknoloji ile yenilenmiş makineleri gezerek bilgi aldılar. Konya Demir ve Emsali Sanatkarlar Oda Başkanı Mehmet Yüksel Kurt Konuyla ilgili yaptığı açıklamada üyelerinin kendini geliştirmesi için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek; “Oda olarak üyelerimizin sürekli kendilerini geliştirmesi ve teknolojiden uzak kalmamaları için elimizden geleni yapıyoruz. Üyelerimiz makine fuarlarını gezerek iş imkanlarını geliştirip çıtayı yükselsinler. Bu tür faaliyetlerimizi artırarak devam ettireceğiz” dedi.
Konya Demir ve Emsali Sanatkarlar Oda Başkanı Mehmet Yüksel Kurt Üyeleriyle birlikte İstanbul’da düzenlenen Metal Expo fuarına katıldı.

Yaklaşık 200 firmanın katıldığı fuarı gezmek için 55 kişilik bir ekiple İstanbul’a çıkarma yapan Demir ve Emsali Sanatkarlar Odası Fuarda teknoloji ile yenilenmiş makineleri gezerek bilgi aldılar.

Konya Demir ve Emsali Sanatkarlar Oda Başkanı Mehmet Yüksel Kurt Konuyla ilgili yaptığı açıklamada üyelerinin kendini geliştirmesi için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek; “Oda olarak üyelerimizin sürekli kendilerini geliştirmesi ve teknolojiden uzak kalmamaları için elimizden geleni yapıyoruz. Üyelerimiz makine fuarlarını gezerek iş imkanlarını geliştirip çıtayı yükselsinler. Bu tür faaliyetlerimizi artırarak devam ettireceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (