( (

Dedeman Konya’dan Kurban Bayramı’na Özel Fırsatlar

Turizm 10.08.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Dedeman Konya’dan Kurban Bayramı’na Özel Fırsatlar

Çevreye duyarlılığı ile “Yeşil Yıldız” belgesine sahip Dedeman Konya, bayram kampanyasıyla misafirlerine en iyi hizmeti en uygun fiyatlarla sunuyor. 09.08.2019 – 18.08.2019 tarihleri arasında geçerli olan 350 TL + KDV’den başlayan kampanyalı fiyatlarla misafirlerini bekleyen Dedeman Konya’da kampanyalı fiyatlara ek olarak çocuklu aileler için 0-12 yaş arası çocuklardan birine ücretsiz konaklama imkânı sunuluyor.    Dedeman Konya’nın misafir memnuniyeti odaklı profesyonel ekibi, geniş ve konforlu odaları ile geleneksel Dedeman misafirperverliğini yaşatıyor. Dedeman Sağlık Kulübü ise bayramda yenilenmek ve tazelenmek isteyenler için eşsiz fırsatlar sunuyor. Türk kültürünün vazgeçilmez parçalarından Türk Hamamı, fitness merkezi gibi hizmetleriyle misafirler, bayramın tadını Dedeman’da çıkarmaya davet ediliyor. Dedeman Konya, açık havuzu, şehir manzaralı restoranındaki lezzetli menüsü ile hem eğlenmek hem de dinlenmek isteyenlerin kentteki en çok tercih ettiği otel olarak gösteriliyor.      

Çevreye duyarlılığı ile “Yeşil Yıldız” belgesine sahip Dedeman Konya, bayram kampanyasıyla misafirlerine en iyi hizmeti en uygun fiyatlarla sunuyor. 09.08.2019 – 18.08.2019 tarihleri arasında geçerli olan 350 TL + KDV’den başlayan kampanyalı fiyatlarla misafirlerini bekleyen Dedeman Konya’da kampanyalı fiyatlara ek olarak çocuklu aileler için 0-12 yaş arası çocuklardan birine ücretsiz konaklama imkânı sunuluyor.

 

 Dedeman Konya’nın misafir memnuniyeti odaklı profesyonel ekibi, geniş ve konforlu odaları ile geleneksel Dedeman misafirperverliğini yaşatıyor. Dedeman Sağlık Kulübü ise bayramda yenilenmek ve tazelenmek isteyenler için eşsiz fırsatlar sunuyor. Türk kültürünün vazgeçilmez parçalarından Türk Hamamı, fitness merkezi gibi hizmetleriyle misafirler, bayramın tadını Dedeman’da çıkarmaya davet ediliyor. Dedeman Konya, açık havuzu, şehir manzaralı restoranındaki lezzetli menüsü ile hem eğlenmek hem de dinlenmek isteyenlerin kentteki en çok tercih ettiği otel olarak gösteriliyor.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (