( (

Davutoğlu'nun Parti Kuruluş Dilekçesi Bugün Veriliyor

Siyaset 12.12.2019 - 13:38, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Davutoğlu'nun Parti Kuruluş Dilekçesi Bugün Veriliyor

Ahmet Davutoğlu’nun partisinin kuruluş dilekçesi bugün İçişleri Bakanlığına verilecek. Tüm hazırlıkların tamamlandığı öğrenildi.
Partinin kuruluş dilekçesinin yarın verilmesi planlanırken, fikir değiştirildiği ve dilekçelerin bugün saat 13:30 da İç İşleri Bakanlığına verileceği öğrenildi.   Hafta içerisinde Partinin isminin Önce Yaşam ve Adalet Partisi (YAP) olacağı sosyal medya'da ve bazı haber sitelerinde paylaşılırken bu haberlerin asılsın olduğu ortaya çıktı.   Bugüne kadar da partinin isminin; Bir Part, Bizim Parti, Huzur Prtisi, Yaşam ve Adalet Partisi olacağı iddia edilmişti.   Euronews Türkçe'nin partinin kurucular kurulunda yer alan üst düzey bir isme dayandırdığı habere göre Partinin isminin sloganlarda daha çok kullanılabilen “Gelecek” olduğu ve logosunun da, kadimliği,kadim kültüre ve köklere bağlılığı, ilkelerinde sağlam ve duyarı, geleneği tasvir eden Çınar yaprağı olacağı öğrenilirken, 13 Aralık 2019 Cuma günü (Yarın) saat 10.00’da Ankara Bilkent Otel’de düzenlenecek programla Partinin İsminin, Logosunun, Tüzüğünün ve Kurucular kurulunun Genel Başkan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanacağı öğrenildi.  
Ahmet Davutoğlu’nun partisinin kuruluş dilekçesi bugün İçişleri Bakanlığına verilecek. Tüm hazırlıkların tamamlandığı öğrenildi.

Partinin kuruluş dilekçesinin yarın verilmesi planlanırken, fikir değiştirildiği ve dilekçelerin bugün saat 13:30 da İç İşleri Bakanlığına verileceği öğrenildi.

 

Hafta içerisinde Partinin isminin Önce Yaşam ve Adalet Partisi (YAP) olacağı sosyal medya'da ve bazı haber sitelerinde paylaşılırken bu haberlerin asılsın olduğu ortaya çıktı.

 

Bugüne kadar da partinin isminin; Bir Part, Bizim Parti, Huzur Prtisi, Yaşam ve Adalet Partisi olacağı iddia edilmişti.

 

Euronews Türkçe'nin partinin kurucular kurulunda yer alan üst düzey bir isme dayandırdığı habere göre Partinin isminin sloganlarda daha çok kullanılabilen “Gelecek” olduğu ve logosunun da, kadimliği,kadim kültüre ve köklere bağlılığı, ilkelerinde sağlam ve duyarı, geleneği tasvir eden Çınar yaprağı olacağı öğrenilirken, 13 Aralık 2019 Cuma günü (Yarın) saat 10.00’da Ankara Bilkent Otel’de düzenlenecek programla Partinin İsminin, Logosunun, Tüzüğünün ve Kurucular kurulunun Genel Başkan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanacağı öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (