( (

Davutoğlu Bayramda Konya’da Olacak

Gündem 08.07.2022 - 09:44, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Davutoğlu Bayramda Konya’da Olacak

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Kurban Bayramı’nı memleketi Konya’da geçirecek.
Bayramın ikinci günü (10 Temmuz Pazar) Konya’ya gelecek olan Davutoğlu, Bayramın üçüncü günü, (11 Temmuz Pazartesi) gün boyunca konutunda misafirlerini ağılayacak. Aynı gün saat 16:30 da Teşkilat mensupları ve basın mensupları ile konutunun bahçesinde düzenlenen bayramlaşma programında misafirlerini ağırlayacak olan Davutoğlu Bayramın dördüncü günü (12 Temmuz Salı) Baba ocağı Taşkent’e gidecek. Babası ve ahirete irtihal etmiş büyüklerinin mezarlarını ziyaret edecek olan Ahmet Davutoğlu, Taşkent’te yaşayan akraba ziyaretlerinin ardından Karaman’ın Başyayla ve Ermenek ilçelerinde çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunacak. Geceyi Ermenek’te geçirecek olan Davutoğlu, 13 Temmuz Salı günü de Karaman’ın Sarıveliler ilçesinde çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunduktan sonra bu yıl 13. sü düzenlenen Sarıveliler Yörük Türkmen Kiraz Festivaline katılacak. Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici de yaptığı açıklamada “Tüm hemşehrilerimizi ve gelecek gönüllülerimizi Bayramın 3. günü saat 16:30’da Genel Başkanımızın Meram Yaka’daki konutunda bayramlaşmaya bekliyoruz” dedi.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Kurban Bayramı’nı memleketi Konya’da geçirecek.

Bayramın ikinci günü (10 Temmuz Pazar) Konya’ya gelecek olan Davutoğlu, Bayramın üçüncü günü, (11 Temmuz Pazartesi) gün boyunca konutunda misafirlerini ağılayacak. Aynı gün saat 16:30 da Teşkilat mensupları ve basın mensupları ile konutunun bahçesinde düzenlenen bayramlaşma programında misafirlerini ağırlayacak olan Davutoğlu Bayramın dördüncü günü (12 Temmuz Salı) Baba ocağı Taşkent’e gidecek. Babası ve ahirete irtihal etmiş büyüklerinin mezarlarını ziyaret edecek olan Ahmet Davutoğlu, Taşkent’te yaşayan akraba ziyaretlerinin ardından Karaman’ın Başyayla ve Ermenek ilçelerinde çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunacak. Geceyi Ermenek’te geçirecek olan Davutoğlu, 13 Temmuz Salı günü de Karaman’ın Sarıveliler ilçesinde çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunduktan sonra bu yıl 13. sü düzenlenen Sarıveliler Yörük Türkmen Kiraz Festivaline katılacak.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici de yaptığı açıklamada “Tüm hemşehrilerimizi ve gelecek gönüllülerimizi Bayramın 3. günü saat 16:30’da Genel Başkanımızın Meram Yaka’daki konutunda bayramlaşmaya bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (