( (

Çumralı Sporculardan Ziyaret

Spor 02.02.2018 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Çumralı Sporculardan Ziyaret

Çatalhöyük Çumra Belediyespor yönetimi ve sporcuları Çumra Kaymakamı Hüseyin Ece ve Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz’u ziyaret ettiler. Çumra Sultan Abdülhamid Han Bilgehanesinde gerçekleştirilen ziyarette konuşan İlçe Kaymakamı Hüseyin Ece ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek çocuklarımızı ve gençlerimizi çeşitli spor dallarına yönlendirerek spor yapmaları konusunda çalışmalar yapmamız gerektiği vurgusunu yaptı. Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz Çatalhöyük Çumra Belediyespor yöneticileri ve sporcularının bu güzel ziyaretinden memnuniyetini dile getirdi ve sporculara şunları söyledi; “Sporcu başarılı olacak,  Sporcu derslerinde de başarılı olacak, Sporcu okulunun örnek insanı olacak, Sporcunun ağzından kesinlikle uygunsuz bir kelime çıkmayacak,  Sporcu edebiyle ahlakıyla örnek insan olacak lider insan olacak. Kısacası sporcu sigara içmeyecek, küfür etmeyecek, Namaz vaktinde namazını kılıp anne ve babaya saygıda kusur etmeyecek örnek bir insan olarak parmakla gösterilecek. Teknik heyetin ve bizlerin sizlerden başka bir beklentimiz yok sizleri Vatana Millete Bayrağa Ülkeye bağlı bir nesil yetiştirmektir gayemiz. Bir tane olsun ama en güzeli olsun ama maşallah Türkiye’nin en büyük bisiklet takımındayız, Türkiye’nin en güzel futbol alt yapı ilçesine sahibiz yani Türkiye’nin karatesiyle, Tekvandosuyla bu dar imkanlarla Milli takıma sporcu yetiştiriyoruz. Çatalhöyük Çumra Belediyespor Başkanı Ömer Yıldırım abiniz ve bizler farklı farklı işlerimiz olsa da yoğunluğumuz olsa da her daim sizler için koşturmaya devam ediyoruz. Sizler bizlere teşekkür için ve 2017 yılı kupalarınız ve madalyalarınızı almış buralara kadar zahmet etmişsiniz ama bu teşekkürün en büyüğünü Çumralı abiniz Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarımız Faruk Özçelik hak ediyor. Allah ondan da sizlerden de razı olsun. Faruk Özçelik abimiz her zaman sizleri merak eder ve selamlarını sizlere gönderen gecesini gündüzünü sizler için harcayan bir abinizdir. İlçeye Konya’da tek olan Yarı Olimpik Yüzme havuzunu kazandıran, Gençlik Merkezini kazandıran, Okullar ve yeni Spor tesisleri kazandıran Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarımız Faruk Özçelik’e bizlerde sizlerin bu başarılarıyla birlikte teşekkür ediyoruz dedi.” Ziyaret sonunda Çatalhöyük Çumra Belediye Sporun sporcuları tarafından Afrin’de Zeytin Dalı Harekatına katılan ve Ülkemizin her yerinde vatanı için mücadele veren Ordumuza ve tüm şehitlerimize Hatimler okunacağı ve duasının merkez Ulu camide yapılacağı söyledi.

Çatalhöyük Çumra Belediyespor yönetimi ve sporcuları Çumra Kaymakamı Hüseyin Ece ve Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz’u ziyaret ettiler.


Çumra Sultan Abdülhamid Han Bilgehanesinde gerçekleştirilen ziyarette konuşan İlçe Kaymakamı Hüseyin Ece ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek çocuklarımızı ve gençlerimizi çeşitli spor dallarına yönlendirerek spor yapmaları konusunda çalışmalar yapmamız gerektiği vurgusunu yaptı.


Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz Çatalhöyük Çumra Belediyespor yöneticileri ve sporcularının bu güzel ziyaretinden memnuniyetini dile getirdi ve sporculara şunları söyledi;


“Sporcu başarılı olacak,  Sporcu derslerinde de başarılı olacak, Sporcu okulunun örnek insanı olacak, Sporcunun ağzından kesinlikle uygunsuz bir kelime çıkmayacak,  Sporcu edebiyle ahlakıyla örnek insan olacak lider insan olacak. Kısacası sporcu sigara içmeyecek, küfür etmeyecek, Namaz vaktinde namazını kılıp anne ve babaya saygıda kusur etmeyecek örnek bir insan olarak parmakla gösterilecek. Teknik heyetin ve bizlerin sizlerden başka bir beklentimiz yok sizleri Vatana Millete Bayrağa Ülkeye bağlı bir nesil yetiştirmektir gayemiz. Bir tane olsun ama en güzeli olsun ama maşallah Türkiye’nin en büyük bisiklet takımındayız, Türkiye’nin en güzel futbol alt yapı ilçesine sahibiz yani Türkiye’nin karatesiyle, Tekvandosuyla bu dar imkanlarla Milli takıma sporcu yetiştiriyoruz.


Çatalhöyük Çumra Belediyespor Başkanı Ömer Yıldırım abiniz ve bizler farklı farklı işlerimiz olsa da yoğunluğumuz olsa da her daim sizler için koşturmaya devam ediyoruz.


Sizler bizlere teşekkür için ve 2017 yılı kupalarınız ve madalyalarınızı almış buralara kadar zahmet etmişsiniz ama bu teşekkürün en büyüğünü Çumralı abiniz Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarımız Faruk Özçelik hak ediyor. Allah ondan da sizlerden de razı olsun. Faruk Özçelik abimiz her zaman sizleri merak eder ve selamlarını sizlere gönderen gecesini gündüzünü sizler için harcayan bir abinizdir. İlçeye Konya’da tek olan Yarı Olimpik Yüzme havuzunu kazandıran, Gençlik Merkezini kazandıran, Okullar ve yeni Spor tesisleri kazandıran Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarımız Faruk Özçelik’e bizlerde sizlerin bu başarılarıyla birlikte teşekkür ediyoruz dedi.”


Ziyaret sonunda Çatalhöyük Çumra Belediye Sporun sporcuları tarafından Afrin’de Zeytin Dalı Harekatına katılan ve Ülkemizin her yerinde vatanı için mücadele veren Ordumuza ve tüm şehitlerimize Hatimler okunacağı ve duasının merkez Ulu camide yapılacağı söyledi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (