( (

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Bugün Toplanıyor

Gündem (Medyaradikal) - medyaradikal.com | 05.10.2020 - 14:57, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Bugün Toplanıyor

Bilim Kurulu'nca yüz yüze eğitime başlanılması önerilen 2, 8 ve 12. sınıfların durumları masaya yatırılacak. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk toplantıda bir sunum yapacak.
Kabine bugün Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanıyor. Toplantının en kritik konularından biri Bilim Kurulu’nca eğitime başlanılması önerilen 2, 8 ve 12. sınıfların durumları olacak. Toplantıda Sağlık Bakanı Koca, yüz yüze eğitimle ilgili alınan tavsiye kararını sunacak. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, anaokulu ve 1. sınıfların okula başlamasıyla birlikte aldıkları tedbirlerle ilgili bir sunum yapacak. En son iki hafta önce toplanan Kabine’nin gündeminde olan diğer konular ise şunlar: Azerbaycan-Ermenistan savaşı, yerli aşının insanda denenmesi aşaması, corona virüsü salgını kapsamında alınan ek tedbirlerin topuma yansıması, Doğu Akdeniz’de yaşanan gerilimle ilgili olarak Yunanistan’la süren istikşafi ve diplomatik görüşmeler.
Bilim Kurulu'nca yüz yüze eğitime başlanılması önerilen 2, 8 ve 12. sınıfların durumları masaya yatırılacak. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk toplantıda bir sunum yapacak.

Kabine bugün Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanıyor.

Toplantının en kritik konularından biri Bilim Kurulu’nca eğitime başlanılması önerilen 2, 8 ve 12. sınıfların durumları olacak. Toplantıda Sağlık Bakanı Koca, yüz yüze eğitimle ilgili alınan tavsiye kararını sunacak.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, anaokulu ve 1. sınıfların okula başlamasıyla birlikte aldıkları tedbirlerle ilgili bir sunum yapacak.

En son iki hafta önce toplanan Kabine’nin gündeminde olan diğer konular ise şunlar: Azerbaycan-Ermenistan savaşı, yerli aşının insanda denenmesi aşaması, corona virüsü salgını kapsamında alınan ek tedbirlerin topuma yansıması, Doğu Akdeniz’de yaşanan gerilimle ilgili olarak Yunanistan’la süren istikşafi ve diplomatik görüşmeler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (