( (

Cumhurbaşkanı Erdoğan Aşı Oldu

Gündem (Medyaradikal) - medyaradikal.com | 14.01.2021 - 22:11, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Aşı Oldu

CumhurbaşkanıErdoğan, yeni tip koronavirüse karşı Çinli firma Sinovac tarafından geliştirilen aşıyı Ankara Şehir Hastanesi'nde oldu. Aşı sonrası ilk açıklamayı "Ben de aşı oldum" diyerek Telegram'dan yapan Erdoğan, daha sonra kameralar karşısına geçti. Erdoğan, "25-30 milyon doz daha aşı gelecek. Almanya ile de irtibatımız var" dedi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Bilim Kurulu üyelerinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çinli firma Sinovac tarafından yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı geliştirilen CoronaVac aşısını olmak için Ankara Şehir Hastanesi'ne geldi. Erdoğan, koronavirüs aşısını vuruldu. İLK AÇIKLAMA TELEGRAM'DAN Aşı sonrası ilk açıklama ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Telegram hesabından yapıldı. Mesajda 'Ben de aşı oldum...' ifadelerine yer verildi. Mesajda gülen surat ifadesine yer verilmesi ise dikkat çekti. AŞI OLAN ERDOĞAN'DAN İLK KARELER Erdoğan'ın aşı olma anına ilişkin kareler de yine Telegram kanalından paylaşıldı. O anlara ilişkin paylaşılan fotoğraflarla birlikte şu açıklamaya yer verildi: "Başarıyla devam eden aşı programımız dahilinde şu ana kadar 254 bin sağlık çalışanımız ilk doz aşılarını oldu. Ben de onlara katılarak aşılandım. İnşallah çok kısa süre içinde tüm vatandaşlarımızı aşılamayı hedefliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun." KAMERALAR KARŞISINA GEÇTİ Cumhurbaşkanı Erdoğan, aşı olduktan sonra yaptığı ilk açıklamada, şunları söyledi: "Bakanımız ve bilim kurulu üyelerimiz ilk aşıyı yaptırdı. Ben de bu akşam MYK'daki arkadaşlarımla burada aşıları yaptırdık. Türkiye genelinde 300 bini aşmış vaziyette. Başta siyasi liderler olmak üzere bunun yanında tüm milletvekillerimiz olmak üzere onların da belirlenmiş aşılanma noktalarında aşıyı teşvik ederlerse çok isabet olacağına inanıyorum. '25-30 MİLYON DOZ DAHA AŞI GELECEK' İlk etapta gelen aşı miktarı belli ve ardından şimdi yaklaşık 25-30 milyon doz daha aşı gelecek ve böylece süratle bunu sürdürelim istiyoruz. Bu süreç şu anda zaten dün itibariyle başladı ve yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu süreçte ölenlere Allah'tan rahmet diliyoruz. Hatsa yatanlara şifalar diliyorum. Tüm sağlık çalışanlarına ortaya koydukları performans nedeniyle şahsım ve milletim adına teşekkür ediyorum. Gazetecilerin "Farklı bir aşı kullanılacak mı?" sorusu üzerine "Almaya ile olan irtibatlarımız var" dedi.   Anahtar Kelimeler:
CumhurbaşkanıErdoğan, yeni tip koronavirüse karşı Çinli firma Sinovac tarafından geliştirilen aşıyı Ankara Şehir Hastanesi'nde oldu. Aşı sonrası ilk açıklamayı "Ben de aşı oldum" diyerek Telegram'dan yapan Erdoğan, daha sonra kameralar karşısına geçti. Erdoğan, "25-30 milyon doz daha aşı gelecek. Almanya ile de irtibatımız var" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Bilim Kurulu üyelerinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çinli firma Sinovac tarafından yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı geliştirilen CoronaVac aşısını olmak için Ankara Şehir Hastanesi'ne geldi.

Erdoğan, koronavirüs aşısını vuruldu.

İLK AÇIKLAMA TELEGRAM'DAN

Aşı sonrası ilk açıklama ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Telegram hesabından yapıldı. Mesajda 'Ben de aşı oldum...' ifadelerine yer verildi. Mesajda gülen surat ifadesine yer verilmesi ise dikkat çekti.

AŞI OLAN ERDOĞAN'DAN İLK KARELER

Erdoğan'ın aşı olma anına ilişkin kareler de yine Telegram kanalından paylaşıldı. O anlara ilişkin paylaşılan fotoğraflarla birlikte şu açıklamaya yer verildi:

"Başarıyla devam eden aşı programımız dahilinde şu ana kadar 254 bin sağlık çalışanımız ilk doz aşılarını oldu. Ben de onlara katılarak aşılandım. İnşallah çok kısa süre içinde tüm vatandaşlarımızı aşılamayı hedefliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun."

KAMERALAR KARŞISINA GEÇTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, aşı olduktan sonra yaptığı ilk açıklamada, şunları söyledi:

"Bakanımız ve bilim kurulu üyelerimiz ilk aşıyı yaptırdı. Ben de bu akşam MYK'daki arkadaşlarımla burada aşıları yaptırdık. Türkiye genelinde 300 bini aşmış vaziyette. Başta siyasi liderler olmak üzere bunun yanında tüm milletvekillerimiz olmak üzere onların da belirlenmiş aşılanma noktalarında aşıyı teşvik ederlerse çok isabet olacağına inanıyorum.

'25-30 MİLYON DOZ DAHA AŞI GELECEK'

İlk etapta gelen aşı miktarı belli ve ardından şimdi yaklaşık 25-30 milyon doz daha aşı gelecek ve böylece süratle bunu sürdürelim istiyoruz. Bu süreç şu anda zaten dün itibariyle başladı ve yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu süreçte ölenlere Allah'tan rahmet diliyoruz. Hatsa yatanlara şifalar diliyorum. Tüm sağlık çalışanlarına ortaya koydukları performans nedeniyle şahsım ve milletim adına teşekkür ediyorum.

Gazetecilerin "Farklı bir aşı kullanılacak mı?" sorusu üzerine "Almaya ile olan irtibatlarımız var" dedi.

 
Anahtar Kelimeler:
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (