( (

Çocuklar Şenliğimiz Başlıyor

Kültür Sanat 21.01.2020 - 10:27, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Çocuklar Şenliğimiz Başlıyor

2019 -2020 yarıyıl tatili nedeniyle Belediye Başkanı Mehmet Tutal,öğrenciler için hem eğlenip hem de bilgileneceği ‘Çocuk Festivali'nin bu yıl ikincisini düzenliyor.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, havaların  soğuk olması nedeniyle yarıyıl tatilinde evde sıkılan çocuklara yönelik çocuk festivali düzenlediklerini belirtti.  Amaçlarının çocukları eğlendirmek, eğlenirken öğrenmelerini ve boş vakitlerini verimli geçirmeleri  sağlamak olduğunu belirten Başkan Tutal "Çocukların mutluluğuna katkı sağlayacak projeler hayata geçirmekten mutluluk duyuyoruz.  Çocuklarımızın yüzü gülerse, annelerimiz mutlu olur. Annelerimiz mutlu olursa  evlerimizde huzur ve mutluluk olur. Festivalimizde oyunlar, aktiviteler, atölyeler ve  ikramlarımız olacak. 31 Ocak Cuma günü Saat 10:00'da başlayacak olan etkinlik 2 Şubat'a kadar devam edecek. Tüm çocukları anne babaları ile birlikte festivalimize bekliyoruz" dedi.   Atatürk Spor Salonunda, 31 Ocak Cuma günü Saat 10.00 da başlayacak olan etkinlik 1-2  Şubat tarihlerinde 10.00-16.00 saatleri arasında devam edecek. 31Ocak  2 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek festivalde çocuklar, özel olarak hazırlanmış atölyelerde hem eğlenip hem de bilgi sahibi olacak.
2019 -2020 yarıyıl tatili nedeniyle Belediye Başkanı Mehmet Tutal,öğrenciler için hem eğlenip hem de bilgileneceği ‘Çocuk Festivali'nin bu yıl ikincisini düzenliyor.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, havaların  soğuk olması nedeniyle yarıyıl tatilinde evde sıkılan çocuklara yönelik çocuk festivali düzenlediklerini belirtti. 


Amaçlarının çocukları eğlendirmek, eğlenirken öğrenmelerini ve boş vakitlerini verimli geçirmeleri  sağlamak olduğunu belirten Başkan Tutal "Çocukların mutluluğuna katkı sağlayacak projeler hayata geçirmekten mutluluk duyuyoruz.  Çocuklarımızın yüzü gülerse, annelerimiz mutlu olur. Annelerimiz mutlu olursa  evlerimizde huzur ve mutluluk olur. Festivalimizde oyunlar, aktiviteler, atölyeler ve  ikramlarımız olacak. 31 Ocak Cuma günü Saat 10:00'da başlayacak olan etkinlik 2 Şubat'a kadar devam edecek. Tüm çocukları anne babaları ile birlikte festivalimize bekliyoruz" dedi.
 

Atatürk Spor Salonunda, 31 Ocak Cuma günü Saat 10.00 da başlayacak olan etkinlik 1-2  Şubat tarihlerinde 10.00-16.00 saatleri arasında devam edecek.

31Ocak  2 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek festivalde çocuklar, özel olarak hazırlanmış atölyelerde hem eğlenip hem de bilgi sahibi olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (