( (

CHP Konya'dan Yunak Ziyareti

Bölge 18.06.2020 - 12:43, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

CHP Konya'dan Yunak Ziyareti

CHP Konya İl Başkanı Av.Barış Bektaş kendisine eşlik eden il yöneticileri ile Yunak'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
İlk olarak CHP Yunak ilçe teşkilatını ziyaret eden Başkan Bektaş,ilçe başkanı Hüseyin Parlaker ve ilçe yöneticileri parti çalışmaları ve ülke gündemi hakkında kısa süreli bir sohbet gerçekleştirdi. CHP Yunak İlçe Başkanı Hüseyin Parlaker ve ilçe yöneticileri ile beraber esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla bir araya gelen CHP Konya heyeti covid 19 sürecinin yanısıra ilçede ve ülkede yaşanan sorunlara yönelik vatandaşların sorularını yanıtladı.CHP Konya İl Başkanı Av. Barış Bektaş ayrıca bölgede yaşanan dolu nedeni ile çiftçilere geçmiş olsun temennisinde bulunarak kuruluşun ve kurtuluşun partisi CHP olarak her zaman vatandaşımızın yanındayız dedi. Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan'a da nezaket ziyaretinde bulunan CHP Konya heyeti Başkan Demirhan ile ilçedeki çalışmalar ve yaşanan sorunlara yönelik bilgi alışverişinde bulundu.  
CHP Konya İl Başkanı Av.Barış Bektaş kendisine eşlik eden il yöneticileri ile Yunak'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

İlk olarak CHP Yunak ilçe teşkilatını ziyaret eden Başkan Bektaş,ilçe başkanı Hüseyin Parlaker ve ilçe yöneticileri parti çalışmaları ve ülke gündemi hakkında kısa süreli bir sohbet gerçekleştirdi.

CHP Yunak İlçe Başkanı Hüseyin Parlaker ve ilçe yöneticileri ile beraber esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla bir araya gelen CHP Konya heyeti covid 19 sürecinin yanısıra ilçede ve ülkede yaşanan sorunlara yönelik vatandaşların sorularını yanıtladı.CHP Konya İl Başkanı Av. Barış Bektaş ayrıca bölgede yaşanan dolu nedeni ile çiftçilere geçmiş olsun temennisinde bulunarak kuruluşun ve kurtuluşun partisi CHP olarak her zaman vatandaşımızın yanındayız dedi.

Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan'a da nezaket ziyaretinde bulunan CHP Konya heyeti Başkan Demirhan ile ilçedeki çalışmalar ve yaşanan sorunlara yönelik bilgi alışverişinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (