( (

CHP Karatay’dan, Kâğıt Toplayarak Geçimini Sağlayanlara Yardım

Bölge 15.09.2020 - 15:23, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

CHP Karatay’dan, Kâğıt Toplayarak Geçimini Sağlayanlara Yardım

CHP Karatay İlçe Başkanlığı ve Kadın Kolları birlikte Karatay ilçesinde kâğıt toplayarak geçinen vatandaşları ziyaret ederek, yardımda bulundular.
Kâğıt toplayan vatandaşları ziyaret edip, sorunları hakkında bilgi alarak yardımda bulunduklarını belirten CHP Karatay İlçe Başkanı Refik Serttaş, “Partimiz CHP, her zaman yoksulun yanında oldu. Onların sorunlarına sahip çıktı. Bundan sonra da aynı anlayışla vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Tek derdimiz kâğıt toplayarak geçimini sağlayan ilçemizde yaşayan vatandaşlarımıza sahip çıkılmasıdır. Kadın kollarımızla birlikte geçimini sağmada zorluk çeken vatandaşlarımızı ziyaret ederek, onlara yardımda bulunduk. Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.   CHP Karatay İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevnur Asu Mumcu, “Bu gün kâğıt toplayan emekçi kardeşlerimizin yanındaydık. Pandemi sürecinde zor zamanlar geçiren bu kardeşlerimize giysi ve gıda yardımında bulunduk. Sorunlarını dinledik. Çok zor şartlarda yaşam mücadelesi veren bu insanlar bir köşede unutulmuş olmanın ve dışlanmanın üzüntüsü içindeler. Belediyelerin yeterince yardım etmediğini, hükümetin destek çıkmadığını dile getirerek, Suriyelilerin ihtiyaçları karşılanıyor iken, bizlere hiç bir yardım edilmiyor diyorlar. Kentsel dönüşüm nedeniyle bu ayın 26’sında oturdukları evlerin yıkılacağını ve kimse bize kiralık ev vermiyor, sokakta mı yatalım diyorlar. Kapısı penceresi olmayan evlerde, kâğıt toplayarak geçim derdine düşmüşler.  Yaşanması imkansız yerlerde yaşam mücadelesi veren bu emekçi kardeşlerimize yalnız olmadıklarını ve CHP olarak yanlarında olacağımızın sözünü verdik” diye konuştu.
CHP Karatay İlçe Başkanlığı ve Kadın Kolları birlikte Karatay ilçesinde kâğıt toplayarak geçinen vatandaşları ziyaret ederek, yardımda bulundular.

Kâğıt toplayan vatandaşları ziyaret edip, sorunları hakkında bilgi alarak yardımda bulunduklarını belirten CHP Karatay İlçe Başkanı Refik Serttaş, “Partimiz CHP, her zaman yoksulun yanında oldu. Onların sorunlarına sahip çıktı. Bundan sonra da aynı anlayışla vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Tek derdimiz kâğıt toplayarak geçimini sağlayan ilçemizde yaşayan vatandaşlarımıza sahip çıkılmasıdır. Kadın kollarımızla birlikte geçimini sağmada zorluk çeken vatandaşlarımızı ziyaret ederek, onlara yardımda bulunduk. Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

CHP Karatay İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevnur Asu Mumcu, “Bu gün kâğıt toplayan emekçi kardeşlerimizin yanındaydık. Pandemi sürecinde zor zamanlar geçiren bu kardeşlerimize giysi ve gıda yardımında bulunduk. Sorunlarını dinledik. Çok zor şartlarda yaşam mücadelesi veren bu insanlar bir köşede unutulmuş olmanın ve dışlanmanın üzüntüsü içindeler. Belediyelerin yeterince yardım etmediğini, hükümetin destek çıkmadığını dile getirerek, Suriyelilerin ihtiyaçları karşılanıyor iken, bizlere hiç bir yardım edilmiyor diyorlar. Kentsel dönüşüm nedeniyle bu ayın 26’sında oturdukları evlerin yıkılacağını ve kimse bize kiralık ev vermiyor, sokakta mı yatalım diyorlar. Kapısı penceresi olmayan evlerde, kâğıt toplayarak geçim derdine düşmüşler.  Yaşanması imkansız yerlerde yaşam mücadelesi veren bu emekçi kardeşlerimize yalnız olmadıklarını ve CHP olarak yanlarında olacağımızın sözünü verdik” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (