( (

CHP Karapınar’dan, İmamoğlu’na Destek

Siyaset 31.05.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

CHP Karapınar’dan, İmamoğlu’na Destek

Karapınar’da İş Bankası şubesinde para bağışında bulunan CHP Karapınar İlçe Başkanı Ahmet Sezer, Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer, CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, Konya Milletvekili Abdüllatif Şener Karapınar’daki STK başkanlarıyla bir araya gelerek, sorunları hakkında bilgi aldılar.  Daha sonra Saklı Bahçe Tesislerinde iftar yemeği verildi. İftar Yemeğinde konuşan CHP Karapınar İlçe Başkanı Ahmet Sezer, “CHP ilçe yönetimi gençleştirmek istiyoruz. Üniversite mezunu gençlerimizi yönetimi kazandırıp, aktif siyasete hazırlıyoruz. Bu arada seçilen 5 belediye meclis üyemizin 5’şide üniversite mezunu olup, mesleklerinde başarılı kişilerdir. Karapınar Memleket İttifakı çerçevesinde herkesi kucaklayarak yola çıktık. Son belediye başkanı seçimlerinde yüzde 42,5 rekor bir oy aldık. İmamoğlu’nun izlediği kucaklayıcı politika sayesinde aynı taktiği Karapınar’da uygulayarak güzel bir sonuç aldık. Karapınar halkına ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bakan Hemşerimiz Murat Kurum’un Karapınar için verdiği vaatlerin takipçisi olacağız. Zaman zaman uyarıcı görevimizi yapacağız. İftarımıza katıldığınız için ve İmamoğlu’na verdiğiniz destek dolayı herkese teşekkür eder, Kadir gecenizin ve Ramazan Bayramınızın hayırlara vesile olmasına diliyorum” dedi.  CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş konuşmasında İmamoğlu’na Karapınar ilçe başkanlığının desteğinden dolayı teşekkür ederek, “Bugün Karapınar ilçe başkanlığımız partimiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’na maddi yardımda bulunarak, destek oldular. Herkese teşekkür ediyorum.  Ayrıca Karapınar İlçe başkanımız ve üyelerimiz İstanbul’daki Karapınarlı hemşerilerini arayarak, İmamoğlu destek isteyecekler. Belediye seçimlerinde Karapınar’da rekor bir oy almamıza rağmen, belediye alamadık. Bu oydan dolayı Karapınarlıları kutluyorum. İktidarın bütün imkanlarıyla seçimi kazanmak için uğraştığı ve Bakan Murat Kurum’unda Karapınar’a sık gelmesi sonucu kazanacağımız yerde kaybettik. İstanbul’da seçimi alacağız. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Birlik ve beraberliğimiz güçlendirerek, Karapınar ‘da iddiamızı sürdüreceğiz. Kadir gecenizi ve Ramazan bayramınızı kutlar, sağlık ve mutluluklar diliyorum.”    

Karapınar’da İş Bankası şubesinde para bağışında bulunan CHP Karapınar İlçe Başkanı Ahmet Sezer, Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer, CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, Konya Milletvekili Abdüllatif Şener Karapınar’daki STK başkanlarıyla bir araya gelerek, sorunları hakkında bilgi aldılar.


 Daha sonra Saklı Bahçe Tesislerinde iftar yemeği verildi. İftar Yemeğinde konuşan CHP Karapınar İlçe Başkanı Ahmet Sezer, “CHP ilçe yönetimi gençleştirmek istiyoruz. Üniversite mezunu gençlerimizi yönetimi kazandırıp, aktif siyasete hazırlıyoruz. Bu arada seçilen 5 belediye meclis üyemizin 5’şide üniversite mezunu olup, mesleklerinde başarılı kişilerdir. Karapınar Memleket İttifakı çerçevesinde herkesi kucaklayarak yola çıktık. Son belediye başkanı seçimlerinde yüzde 42,5 rekor bir oy aldık. İmamoğlu’nun izlediği kucaklayıcı politika sayesinde aynı taktiği Karapınar’da uygulayarak güzel bir sonuç aldık. Karapınar halkına ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bakan Hemşerimiz Murat Kurum’un Karapınar için verdiği vaatlerin takipçisi olacağız. Zaman zaman uyarıcı görevimizi yapacağız. İftarımıza katıldığınız için ve İmamoğlu’na verdiğiniz destek dolayı herkese teşekkür eder, Kadir gecenizin ve Ramazan Bayramınızın hayırlara vesile olmasına diliyorum” dedi.


 CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş konuşmasında İmamoğlu’na Karapınar ilçe başkanlığının desteğinden dolayı teşekkür ederek, “Bugün Karapınar ilçe başkanlığımız partimiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’na maddi yardımda bulunarak, destek oldular. Herkese teşekkür ediyorum.  Ayrıca Karapınar İlçe başkanımız ve üyelerimiz İstanbul’daki Karapınarlı hemşerilerini arayarak, İmamoğlu destek isteyecekler. Belediye seçimlerinde Karapınar’da rekor bir oy almamıza rağmen, belediye alamadık. Bu oydan dolayı Karapınarlıları kutluyorum. İktidarın bütün imkanlarıyla seçimi kazanmak için uğraştığı ve Bakan Murat Kurum’unda Karapınar’a sık gelmesi sonucu kazanacağımız yerde kaybettik. İstanbul’da seçimi alacağız. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Birlik ve beraberliğimiz güçlendirerek, Karapınar ‘da iddiamızı sürdüreceğiz. Kadir gecenizi ve Ramazan bayramınızı kutlar, sağlık ve mutluluklar diliyorum.”


 


 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (