( (

CHP İl Kadın Kollarından Gönül Gözü Derneğine Ziyaret

Gündem 05.12.2019 - 12:59, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

CHP İl Kadın Kollarından Gönül Gözü Derneğine Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Konya İl ve İlçe yöneticisi kadınlardan oluşan heyet 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebeti ile Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti.
CHP Konya İl Kadın Kolları Başkanı  Şerife Tunç,CHP Selçuklu İlçe Sekreteri Sevil Pınarbaşı,CHP Meram Kadın Kolları Yöneticisi  Şerife Zuhal Sümer'den oluşan heyet Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin'i dernek binasında ziyaret ederek dernek faaliyetleri ve engelli sorunları hakkında  bilgi aldı.   Gönül Gözü Derneği Başkan Vekili Hatice Hale Gürüler ve Dernek Sekreteri  Ayşegül Aslan'ında   ev sahipliği yaptığı ziyarette konuşan CHP Konya  İl Kadın Kolları Başkanı Şerife Tunç,her sağlıklı bireyin bir engelli adayı olduğunu belirterek  engellilerin topluma entegre olması ve engelli bireylerin gerek toplumsal gerekse bürokratik alanda yaşamış olduğu  sıkıntıların parti olarak takipçisi olduklarını belirterek Gönül Gözü Derneği tarafından koordine edilmekte  olan '' Bir Engel de Sen Kaldır '' kampanyasının  takdire şayan gurur verici bir davranış olduğunu ifade etti.   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şahin  8 yıldır başta engelliler olmak üzere  Milli Hassasiyet ve Toplumsal Bilinç çerçevesinde Konya ve ilçelerinde imkanlarımız doğrultusunda hizmet ediyoruz ve  etmeye devam edeceğiz dedi. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
Cumhuriyet Halk Partisi Konya İl ve İlçe yöneticisi kadınlardan oluşan heyet 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebeti ile Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti.

CHP Konya İl Kadın Kolları Başkanı  Şerife Tunç,CHP Selçuklu İlçe Sekreteri Sevil Pınarbaşı,CHP Meram Kadın Kolları Yöneticisi  Şerife Zuhal Sümer'den oluşan heyet Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin'i dernek binasında ziyaret ederek dernek faaliyetleri ve engelli sorunları hakkında  bilgi aldı.

 

Gönül Gözü Derneği Başkan Vekili Hatice Hale Gürüler ve Dernek Sekreteri  Ayşegül Aslan'ında   ev sahipliği yaptığı ziyarette konuşan CHP Konya  İl Kadın Kolları Başkanı Şerife Tunç,her sağlıklı bireyin bir engelli adayı olduğunu belirterek  engellilerin topluma entegre olması ve engelli bireylerin gerek toplumsal gerekse bürokratik alanda yaşamış olduğu  sıkıntıların parti olarak takipçisi olduklarını belirterek Gönül Gözü Derneği tarafından koordine edilmekte  olan '' Bir Engel de Sen Kaldır '' kampanyasının  takdire şayan gurur verici bir davranış olduğunu ifade etti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şahin  8 yıldır başta engelliler olmak üzere  Milli Hassasiyet ve Toplumsal Bilinç çerçevesinde Konya ve ilçelerinde imkanlarımız doğrultusunda hizmet ediyoruz ve  etmeye devam edeceğiz dedi. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (