( (

CHP Genel Başkanyardımcısı Adıgüzel: İktidar Ülkemizi Uçurumun Kenarına Getirdi

Gündem 29.07.2022 - 17:14, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

CHP Genel Başkanyardımcısı Adıgüzel: İktidar Ülkemizi Uçurumun Kenarına Getirdi

CHP Konya İl Başkanlığının düzenlediği Seçim Güvenliği konusundaki toplantıda konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel iktidara yüklenerek,"Ülkemiz iktidar tarafından uçurumun kenarına getirildi. Bütün uyarılarımıza rağmen üstüne düşeni yapmıyor. Ülkemizin sorunlarını da çözemiyor. Çözücek gücüde kalmadı" diye konuştu.
Zindakale salonunda düzenlenen Seçim Güvenliği Toplantısına CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, Konya İl Başkanı Barış Bektaş, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kollarıyla birlikte partililer katıldı.   Seçim Güvenliği bilgilendirme toplantısının açılış konuşmasına yapan CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, "Partimizin her geçen büyümesi ve iktidar yolundaki mücadelesine hepiniz ciddi bir şekilde maddi ve manevi olarak katkı yaptınız. Bundan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.  İktidar, kazanmak için her zaman herşeyi yapan bir anlayış içindedir. Hep birlikte yaptığımız mücadele ve çalışmaların boşa gitmemesi için sandığa sahip çıkacağız. İnanıyorum ki, yarınlar bizim olacaktır. Partimizin iktidarında ülkemizle birlikte şehrimizin tüm sorunlarını çözeceğiz" dedi.     İktidar ülkemizi uçurumun kenarına getirdi CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel konuşmasında iktidar tarafından ülkemizin uçurumun kenarına getirdiğini dile getirerek, "Konya'ya ya gelmekten ve sizlerle beraber olmaktan mutluyum. Buradaki çalışmalarımız başarıyla sonuçlanıyor. Ülkemiz iktidar tarafından uçurumun kenarına getirildi. Bütün uyarılarımıza rağmen iktidar üstüne düşeni yapmadığı gibi, ülkemizi oyalıyor. Ekonominin hali ortada hiç bir kimse geçinemiyor.  Bütün bunların karşısında iktidar samimimi olmadığı gibi, sorunları çözemiyor. Çözücek gücüde yoktur.  Partimizin Lideri Kılıçdaroğlu emekliye bayram ikramiyesi verdiren,KYK'da faizleri sildiren, asgari ücreti yükseltiren, 3600 Ek göstergeyi hayata geçittiren, elektrikteki TRT payını kaltıldırandır. İlk seçimde birinci parti olacağız. Millet İttifakı olarak iktidar olacağız. Ülkemizi hep birlikte ayağa kaldıracağız. Son olarak Genel Başkanımız ve liderimiz Kılıçdaroğlu, Sağlık çalışanlarının güvenli olarak çalışması için kanun teklifi verdi.  Ana muhalefet olarak üzerimize düşeni yerine getiriyoruz.  Kimseyi ötekileştirmeden halkımıza iktidara geldiğimizde yapacaklarımızı anlatacağız. Seçmenin iradesini sandığa yansıtması için hep birlikte mücadele edeceğiz. İktidara yakın bir parti olarak umut içinde sandığa ve oylara sahip çıkacağız" şeklinde konuştu. 
CHP Konya İl Başkanlığının düzenlediği Seçim Güvenliği konusundaki toplantıda konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel iktidara yüklenerek,"Ülkemiz iktidar tarafından uçurumun kenarına getirildi. Bütün uyarılarımıza rağmen üstüne düşeni yapmıyor. Ülkemizin sorunlarını da çözemiyor. Çözücek gücüde kalmadı" diye konuştu.

Zindakale salonunda düzenlenen Seçim Güvenliği Toplantısına CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, Konya İl Başkanı Barış Bektaş, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kollarıyla birlikte partililer katıldı.

 

Seçim Güvenliği bilgilendirme toplantısının açılış konuşmasına yapan CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, "Partimizin her geçen büyümesi ve iktidar yolundaki mücadelesine hepiniz ciddi bir şekilde maddi ve manevi olarak katkı yaptınız. Bundan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.  İktidar, kazanmak için her zaman herşeyi yapan bir anlayış içindedir. Hep birlikte yaptığımız mücadele ve çalışmaların boşa gitmemesi için sandığa sahip çıkacağız. İnanıyorum ki, yarınlar bizim olacaktır. Partimizin iktidarında ülkemizle birlikte şehrimizin tüm sorunlarını çözeceğiz" dedi.  

 

İktidar ülkemizi uçurumun kenarına getirdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel konuşmasında iktidar tarafından ülkemizin uçurumun kenarına getirdiğini dile getirerek, "Konya'ya ya gelmekten ve sizlerle beraber olmaktan mutluyum. Buradaki çalışmalarımız başarıyla sonuçlanıyor. Ülkemiz iktidar tarafından uçurumun kenarına getirildi. Bütün uyarılarımıza rağmen iktidar üstüne düşeni yapmadığı gibi, ülkemizi oyalıyor. Ekonominin hali ortada hiç bir kimse geçinemiyor.  Bütün bunların karşısında iktidar samimimi olmadığı gibi, sorunları çözemiyor. Çözücek gücüde yoktur.  Partimizin Lideri Kılıçdaroğlu emekliye bayram ikramiyesi verdiren,KYK'da faizleri sildiren, asgari ücreti yükseltiren, 3600 Ek göstergeyi hayata geçittiren, elektrikteki TRT payını kaltıldırandır. İlk seçimde birinci parti olacağız. Millet İttifakı olarak iktidar olacağız. Ülkemizi hep birlikte ayağa kaldıracağız. Son olarak Genel Başkanımız ve liderimiz Kılıçdaroğlu, Sağlık çalışanlarının güvenli olarak çalışması için kanun teklifi verdi.  Ana muhalefet olarak üzerimize düşeni yerine getiriyoruz.  Kimseyi ötekileştirmeden halkımıza iktidara geldiğimizde yapacaklarımızı anlatacağız. Seçmenin iradesini sandığa yansıtması için hep birlikte mücadele edeceğiz. İktidara yakın bir parti olarak umut içinde sandığa ve oylara sahip çıkacağız" şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (