( (

CHP’de, İşçilerin Yaşandığı Sorunlar Konuşuldu

Gündem 27.09.2021 - 10:12, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

CHP’de, İşçilerin Yaşandığı Sorunlar Konuşuldu

CHP Konya İl Emek Bürosu Konya’da yaşanılan işçi sorunlarını sendika, oda ve işçi temsilcileriyle bir araya gelerek konuştu.
CHP Konya İl Başkanlığı binasında CHP Konya İl Emek Bürosunun düzenlediği toplantıya, CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, CHP Konya İl Emek Bürosu Başkanı Orhan Toprak,  sendika başkanları, meslek odası ve dernek temsilcileri, işçi ve memur temsilcileri katıldı. Toplantıyı değerlendiren CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş işçi kesiminin temsilcileriyle Konya’da yaşanan işçi sorunlarını konuştuklarını belirterek, “ Şehrimizde emek kesiminin temsilcileriyle Kentpar işçilerinin, skala mağduru işçilerin yaşadığı sorunlar ve uğradığı hak kayıplarını tüm emek bileşenleriyle bir araya gelerek konuştuk.  Emekten yana olan partimiz CHP olarak tüm çalışanların kendi tercih ettikleri sendikalarda örgütlenmesini, sendikal hakların en geniş boyutu ile özgürce kullanılmasını demokratik toplumun bir gereği sayarak, çalışmak her insanın vazgeçilmez hakkıdır anlayışıyla hareket etmekteyiz. Emekten yana ilkeli anlayış ve toplumsal sorumluluk duygusu içinde çalışanlara her koşulda destek vermekteyiz. Onların yaşadığı sorunların çözümü noktasında da elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. Bundan sonraki süreçte şehrimizde yaşanılan işçi sorunlarının çözümü noktasında yasasalar çerçevesinde ve hukuki anlamda ne gerekirse yapacağız. İşçilerimizin hak kayıplarının geri kazanılması için her türlü mücadeleye de destek vereceğiz” dedi.
CHP Konya İl Emek Bürosu Konya’da yaşanılan işçi sorunlarını sendika, oda ve işçi temsilcileriyle bir araya gelerek konuştu.

CHP Konya İl Başkanlığı binasında CHP Konya İl Emek Bürosunun düzenlediği toplantıya, CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, CHP Konya İl Emek Bürosu Başkanı Orhan Toprak,  sendika başkanları, meslek odası ve dernek temsilcileri, işçi ve memur temsilcileri katıldı.

Toplantıyı değerlendiren CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş işçi kesiminin temsilcileriyle Konya’da yaşanan işçi sorunlarını konuştuklarını belirterek, “ Şehrimizde emek kesiminin temsilcileriyle Kentpar işçilerinin, skala mağduru işçilerin yaşadığı sorunlar ve uğradığı hak kayıplarını tüm emek bileşenleriyle bir araya gelerek konuştuk.  Emekten yana olan partimiz CHP olarak tüm çalışanların kendi tercih ettikleri sendikalarda örgütlenmesini, sendikal hakların en geniş boyutu ile özgürce kullanılmasını demokratik toplumun bir gereği sayarak, çalışmak her insanın vazgeçilmez hakkıdır anlayışıyla hareket etmekteyiz. Emekten yana ilkeli anlayış ve toplumsal sorumluluk duygusu içinde çalışanlara her koşulda destek vermekteyiz. Onların yaşadığı sorunların çözümü noktasında da elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. Bundan sonraki süreçte şehrimizde yaşanılan işçi sorunlarının çözümü noktasında yasasalar çerçevesinde ve hukuki anlamda ne gerekirse yapacağız. İşçilerimizin hak kayıplarının geri kazanılması için her türlü mücadeleye de destek vereceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (