( (

CHP AK Parti’nin Kalelerine Göz Dikti

Siyaset 19.11.2019 - 19:17, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

CHP AK Parti’nin Kalelerine Göz Dikti

CHP, AK Parti’nin kaleleri olarak nitelendirilecek iller için özel çalışma başlattı. CHP’li vekiller AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın güçlü olduğu illere giderek rapor hazırlayacak. CHP’li vekiller “bölgedeki siyasi iklim ve önümüzdeki dönemde halkın siyasi eğilimlerinin değiştirilmesi konusunda izlenmesi gereken yol haritasını” tespit edecek.
CHP’Lİ VEKİLLER AK PARTİ’NİN GÜÇLÜ OLDUĞU İLLERE GİDECEK Tarafsız Haber Ajansı'ndan Mehtap Gögdemir'in haberine göre, CHP, AK Parti’nin kaleleri sayılacak ve MHP’nin de güçlü olduğu yerlerin de aralarında bulunduğu iller için kolları sıvadı. CHP, milletvekillerine özel görevler verdi. Vekiller görevli oldukları illere giderek rapor hazırlayacak. CHP 24 İLİ MERCEK ALTINA ALDI CHP’li vekiller Adıyaman, Aksaray, Bayburt, Çankırı, Çorum, Düzce, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Gümüşhane, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kilis, Konya, Nevşehir, Osmaniye, Rize, Şanlıurfa, Trabzon, Uşak ve Yozgat’a gidecek. CHP’Lİ VEKİLLER AYNI İLLERE İKİNCİ KEZ GİDECEK CHP Eylül ayında da 120 milletvekilini 24 ilde görevlendirmişti. CHP’li vekiller söz konusu illere tekrar giderek rapor hazırlayacak. CHP’Lİ VEKİLLER YOLLARA DÜŞECEK, NABIZ TUTACAK CHP 24 ilde görevlendirilen milletvekillerinin görevlendirildikleri illerde yeni bir çalışma başlatmalarına karar verdi. Görevli oldukları illere gidecek olan vekiller yaptıkları çalışmalara ilişkin rapor hazırlayacak. Raporlarda; bölgenin genel sosyal ve ekonomik durumu anlatılacak. HALKIN SİYASİ EĞİLİMLERİNİN DEĞİŞTİRİLMESİ KONUSUNDA İZLENMESİ GEREKEN YOL HARİTASI RAPORDA YER ALACAK Bölgedeki siyasi iklim ve önümüzdeki dönemde halkın siyasi eğilimlerinin değiştirilmesi konusunda izlenmesi gereken yol haritası raporda yer alacak. ŞİKAYET EDİLEN KONULAR SORULACAK Raporda, bölge halkının siyasi iktidardan başlıca şikayet konuları not edilecek. CHP’DEN BEKLENTİLER SORULACAK Yürütülen parti politikalarının bölge açısından CHP’yi güçlü ve zayıf kılan unsurlarının neler olduğu, bölge halkının temel sorunları ve bu konuda CHP’den beklentileri de raporda yer alacak. KANAAT ÖNDERLERİYLE GÖRÜŞÜLECEK Bölgede söz sahibi olan ve temasa geçilmesi önerilen kanaat önderlerinin listesinin ve iletişim bilgilerinin tespiti ile bu kanaat önderleriyle görüşme yapılması durumunda ele alınması gereken başlıca konular raporda ifade edilecek. BÖLGEDE ETKİN VE GÜÇLÜ STK’LAR VE MESLEK ÖRGÜTLERİ İLE İRTİBAT KURULACAK Raporda, bölgede etkin ve güçlü STK’lar ve meslek örgütlerinin listesinin ve iletişim bilgilerinin tespiti ile bu kuruluşlarla temasa geçilmesi durumunda ele alınması gereken başlıca konular ifade edilecek. Milletvekillerinden çalışmalarını örgüt ziyaretlerinden çok bölgede etkili sivil toplum örgütleri ve kanaat önderleri üzerinde yoğunlaştırmaları ve sivil toplum örgütleri ile kanaat önderlerinin iletişim bilgilerine mutlaka raporlarında yer vermeleri istendi. VEKİLLER 9 ARALIK TARİHİNE KADAR RAPOR HAZIRLAYACAK Vekiller raporlarını en geç 9 Aralık 2019 tarihine kadar iletecek.
CHP, AK Parti’nin kaleleri olarak nitelendirilecek iller için özel çalışma başlattı. CHP’li vekiller AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın güçlü olduğu illere giderek rapor hazırlayacak. CHP’li vekiller “bölgedeki siyasi iklim ve önümüzdeki dönemde halkın siyasi eğilimlerinin değiştirilmesi konusunda izlenmesi gereken yol haritasını” tespit edecek.

CHP’Lİ VEKİLLER AK PARTİ’NİN GÜÇLÜ OLDUĞU İLLERE GİDECEK

Tarafsız Haber Ajansı'ndan Mehtap Gögdemir'in haberine göre, CHP, AK Parti’nin kaleleri sayılacak ve MHP’nin de güçlü olduğu yerlerin de aralarında bulunduğu iller için kolları sıvadı. CHP, milletvekillerine özel görevler verdi. Vekiller görevli oldukları illere giderek rapor hazırlayacak.

CHP 24 İLİ MERCEK ALTINA ALDI

CHP’li vekiller Adıyaman, Aksaray, Bayburt, Çankırı, Çorum, Düzce, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Gümüşhane, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kilis, Konya, Nevşehir, Osmaniye, Rize, Şanlıurfa, Trabzon, Uşak ve Yozgat’a gidecek.

CHP’Lİ VEKİLLER AYNI İLLERE İKİNCİ KEZ GİDECEK

CHP Eylül ayında da 120 milletvekilini 24 ilde görevlendirmişti.

CHP’li vekiller söz konusu illere tekrar giderek rapor hazırlayacak.

CHP’Lİ VEKİLLER YOLLARA DÜŞECEK, NABIZ TUTACAK

CHP 24 ilde görevlendirilen milletvekillerinin görevlendirildikleri illerde yeni bir çalışma başlatmalarına karar verdi. Görevli oldukları illere gidecek olan vekiller yaptıkları çalışmalara ilişkin rapor hazırlayacak.

Raporlarda; bölgenin genel sosyal ve ekonomik durumu anlatılacak.

HALKIN SİYASİ EĞİLİMLERİNİN DEĞİŞTİRİLMESİ KONUSUNDA İZLENMESİ GEREKEN YOL HARİTASI RAPORDA YER ALACAK

Bölgedeki siyasi iklim ve önümüzdeki dönemde halkın siyasi eğilimlerinin değiştirilmesi konusunda izlenmesi gereken yol haritası raporda yer alacak.

ŞİKAYET EDİLEN KONULAR SORULACAK

Raporda, bölge halkının siyasi iktidardan başlıca şikayet konuları not edilecek.

CHP’DEN BEKLENTİLER SORULACAK

Yürütülen parti politikalarının bölge açısından CHP’yi güçlü ve zayıf kılan unsurlarının neler olduğu, bölge halkının temel sorunları ve bu konuda CHP’den beklentileri de raporda yer alacak.

KANAAT ÖNDERLERİYLE GÖRÜŞÜLECEK

Bölgede söz sahibi olan ve temasa geçilmesi önerilen kanaat önderlerinin listesinin ve iletişim bilgilerinin tespiti ile bu kanaat önderleriyle görüşme yapılması durumunda ele alınması gereken başlıca konular raporda ifade edilecek.

BÖLGEDE ETKİN VE GÜÇLÜ STK’LAR VE MESLEK ÖRGÜTLERİ İLE İRTİBAT KURULACAK

Raporda, bölgede etkin ve güçlü STK’lar ve meslek örgütlerinin listesinin ve iletişim bilgilerinin tespiti ile bu kuruluşlarla temasa geçilmesi durumunda ele alınması gereken başlıca konular ifade edilecek.

Milletvekillerinden çalışmalarını örgüt ziyaretlerinden çok bölgede etkili sivil toplum örgütleri ve kanaat önderleri üzerinde yoğunlaştırmaları ve sivil toplum örgütleri ile kanaat önderlerinin iletişim bilgilerine mutlaka raporlarında yer vermeleri istendi.

VEKİLLER 9 ARALIK TARİHİNE KADAR RAPOR HAZIRLAYACAK

Vekiller raporlarını en geç 9 Aralık 2019 tarihine kadar iletecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (